Skandinavisk -tuoksukynttilän voitti….

Skandinavisk Lempi -kynttiläarvontaan osallistui hurjasti ihania ihmisiä, kaunis kiitos teille jokaiselle! ♥ Random.orgin arvontakone arpoi voittajaksi nimimerkillä Lemmenkipeä kommentoineen lukijan!

Skandinavisk Lempi kynttiän arvontavoittaja

Onnea voittajalle! Otathan Lemmenkipeä pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi, jotta saan lähetettyä sinulle paketin matkaan! Mikäli voittajasta ei kuulu tiistaihin 28.4.2015 mennessä, suoritetaan arvonta uudestaan!

Vielä olisi muutama tunti aikaa käydä osallistumassa mustavalkoisen käsityönä tehdyn Handmade by KOTONA -tyynynpäällisen arvontaan TÄÄLLÄ! 🙂 Kohtapuoliin on tulossa postausta ammattijärjestäjä Marie Kondon tavaran karsimisvinkeistä, joten olkaahan kuulolla!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *