Voita leffaliput ja herkut kahdelle

Blogisynttäreiden kunniaksi seuraavana käynnistyy ihana arvonta, jonka palkintona kaksi onnekasta pääsee kaverinsa kanssa leffaan herkkujen kera. Rakastan leffoja yli kaiken ja niistä blogissakin säännöllisesti kirjoittelen leffa-arvostelujen muodossa. Kesän aikana olen käynyt leffassa jo kolmesti ja neljäs kerta koittaa jo ylihuomenna Elvis-elokuvan muodossa. Leffateatterissa vierailu on todellinen elämys vuosien tauon jälkeen ja haluan mahdollistaa kahdelle onnekkaalle yhtä ihanan elokuvakokemuksen, kuin mistä olen nauttinut. 🙂

Voita leffaliput ja herkut kahdelle - Omakotivalkoinen synttäriarvonta

Arvotaan 2kpl kahden leffalipun ja herkkusetelin pakettia

Arvonnan palkintona on 2kpl kahden Finnkino-leffalipun ja herkkusetelin pakettia. Liput ja herkkusetelit ovat voimassa 8.12.2022 saakka ja käyvät kaikissa Suomen Finnkino-teattereissa. Arvontaan osallistut kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa oman suosikkileffasi. Näistä kerään itselleni leffalistan katseltavaksi syksyn aikana. 🙂

Jätä kommenttisi kommenttiboksiin perjantaihin 22.7.2022 klo 23:59 mennessä.

Arvonta suoritetaan heti lauantaina 23.7. ja kahdelle onnekkaalle voittajalle lähetetään leffaliput ja herkkusetelit sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Iloista alkanutta viikkoa kaikille!Miia / Oma Koti Valkoinen - -

99 kommenttia “Voita leffaliput ja herkut kahdelle

 1. Kuolema Niillä Agatha Christien on yksi suosikeistani. Nyt vaan on tullut vähempi käytyä elokuvissa.

 2. A royal affair (Netflix).Tanskalainen elokuva Tanskan omilla Hollywood-tähdillä näyteltynä. Aivan superhyvä!

 3. Harry Potterit on varmaan parhaimpia ja Mamma Mia 1. Ja Bohemian Rhapsody oli tosi vaikuttava! En osaa valita yhtä vain. Miten ihanaa olisikaan päästä useammin leffaan (vaikka tosin nyt keväällä ja kesällä olen käynyt useammin kuin normaalisti)!

  1. Tenet. Romanttisemmista leffoista muistan, että Amelie, geishan muistelmat ja Rakkautta ennen aamua.

 4. Taru sormusten herrasta Kaksi tornia, Bohemian Rhapsody, Spencer, Kun Harry tapasi Sallyn… parhaita leffoja on monia ja tässä muutama.

 5. Ei todellakaan enään mikään päiväntuore, mutta Bruce Almighty jaksaa naurattaa joka kerta 😎

 6. Downtown Abbey Uusi aikakausi oli tosi mielenkiintoinen ja hyvät näyttelijät sekä lumoava ilmapiiri ❤ Olisi kiva viedä lapsenlapsi leffaan hänen synttäreiden kunniaksi 😊

 7. Kolme parhainta leffaa ikinä: pretty woman, bodyguard ja kauhuleffa IT. Osaan ne jo ulkoa mutta silti ne on pakko kattoo säännöllisin väliajoin🤩😂

 8. Vanhemmista 12 Angry Men ja uusimmista Top Gun (vaikka en uskonut näin sanovani). Myös Elvis kosketti.

 9. Mitään ikiaikaista lempileffasuosikkia miulla ei ole, mutta viimeaikoina katsomistani elokuvista mieleen on jääneet Don’t look up ja Parasite.

 10. Girls just want to have fun

  Ihana tanssi-/rakkaus-/highschool-elokuva kasarilta, jossa pääosissa Sarah Jessica Parker ja Helen Hunt.

 11. Tämän voisin katsoa aina vain uudestaan Hiljaiset sillat Clind Eastwoodin ja Meryl Streepin rakkaustarina , joka kerta yhtä haikea loppu .

 12. Hyviä elokuvia on niin paljon,mutta ekana tulee mieleen Titanic. Katsottu monta kertaa, aina kuitenkin yhtä koskettava. Uusimmista leffoista mieleen jäänyt Bohemian Rhapsody loistavan pääosan esittäjän vuoksi ja tietysti musiikin.

 13. Elvis – pitkään aikaan en ole ollut elokuvissa mutta Elvis-leffan haluan ehdottomasti nähdä. Olen ollut Elvis fani jo melkein 50 vuotta.

 14. Ihan mahdotonta valita vain yhtä, mutta ainakin Bohemian Rhapsody. Rami Malek yksi parhaista näyttelijöistä ikinä! 😍 Ja Harry Potter elokuvat tietysti oltava tällä listalla. Eternal Sunshine of the Spotless Mind on kaikessa sekavuudessaan briljantti elokuva. Klassikkoa edustamaan Grease ja hempeämpään rakkausdraamaan Pride and Prejudice (2005). 😊 Tätä listaa voisi kyllä jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta ehkä nämä riittää tältä erää.

 15. Lasten kanssa useasti katsottu ja naurettu Paddington 2 eli pakko sanoa se vaikka monia hyviä elokuvia on tullut katsottua! Seuraavaksi haluaisin katsoa Downton abbeyn! 🤓

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *