Arkielämän ilostuttajat & oman kodin ihanuus! ♥

Arkielämän ilostuttajat ovat arjen pieniä ilonaiheita, jotka usein kiireessä jäävät huomiotta. Ilostuttajiin kuuluu vastaantulijoiden sydämellisten hymyjen lisäksi auringonpaiste, lintujen viserrys, juuri oikealla hetkellä vihreäksi vaihtuva liikennevalo, uuden kahvipaketin avauksesta tuleva huumava tuoksu, ensimmäinen nälkäinen haukkaus voileivästä, lasillinen jääkylmää raikasta vettä lenkin jälkeen tai pehmeä tuulenvire metroasemalla metroa odotellessa… Jokaiseen päivään mahtuu monta mukavalta tuntuvaa juttua ja jos hieman hidastaa vauhtiaan, huomaa että näistä pikkuisista jutuista voi ladata itsensä täyteen hyvää mieltä ja onnellisuutta. ♥ 

Omakotivalkoinen_28072015_762652.jpg

Omakotivalkoinen_28072015_998278.jpg

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Olen tänään iloinen monestakin syystä, eniten ehkä auringonpaisteesta, lämpimästä tuulesta sekä ystävällisen ventovieraan vanhuksen kanssa käymästäni juttutuokiosta… Tytön ilonaiheita ovat tänään olleet kaverien kanssa puuhailun lisäksi mummin tekemä makoisa ruoka, kotimatkalla hörpätty pillimehu sekä illan keinuhetki oman kodin rauhassa vauhdikkaan päivän jälkeen. Tytön illalla lausumat taikasanat – “on niin ihanaa kun voi keinua kotona” – inspiroivat minut tekemään tämän postauksen ja istumaan alas miettimään mitä kaikkea mukavaa tänään tosiaan tapahtuikaan. 🙂

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_28072015_8671836.jpg

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Yllä olevat kuvat kertovat meidän kodista kaiken oleellisen… meidän arki on kiireenkin keskellä oikeastaan aika kivaa. 🙂 Kotona on aina perussiistiä, kotiin on aina ihana tulla ja kotona on monia kivoja juttuja joista saamme iloa jokaisena päivänä, kuten tytön keinu jonka vauhdeissa nyreäkin mieli piristyy. 🙂 Näkymä eteisestä keittiön läpi olohuoneeseen on nykyisin kodin kaunein näkymä. Omat rakkaat huonekalut ja tavarat toivottavat tervetulleiksi jo heti ulko-ovella. ♥ 

Ihanaa iltaa kaikille! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Arkielämän ilostuttajat & oman kodin ihanuus! ♥

 1. Kuinka kovaa tuossa keinussa voi keinua? Minäkin haluaisin, mutta lentäisin näillä läskeillä varmaan vähintään ikkunasta pihalle 😀

  1. janzete: Keinua voi melkeinpä niin kovaa kuin kantti kestää. 🙂 Itse olen ottanut hurjat vauhdit pariin otteeseen, ihan vaakatasoon en sentään vauhteja uskaltanut ottaa ja kattokin olisi jo tullut vastaan, mutta sen verran kovat meinigit oli että koira sai raivohepulin. 😀 Ikkunasta uloslentämistä ei tarvitse onneksi pelätä, sillä keinu on viistottain ikkunoihin nähden. Seinään kyllä liiskaantuu ihan mukavasti jos vauhdeista pois keskenkaiken hyppäisi. 😀

 2. Ah niin kaunis ja aina niin puhtoinen koti teillä ♥ minäkin nautin siitä kun koti on puhdas ja siisti, arkenakin. Nautin myös leipomisesta, pakastimessa on pakko olla aina pullaa ja piirakkaa, ja marjoja. Tälle kesää tullu poimittua jo paljon mustikkaa ♥ Tykkäätkö leipomisesta, olen vähän odotellut jos jonkin herkullisen leipomuspostauksen tekisit 🙂 tytön kanssa vaikkapa, sillä kuka lapsi ei leipomisesta tykkäisi =)

  1. Pippuriina: Itse en ole koskaan päässyt leipomisen makuun. 🙂 Meillä ei syödä pullia, kakkuja eikä piirakoita, ainoat piirakat jotka maistuvat ovat ruokaisia feta-piirakoita (fetan lisänä esim kanaa tai parsakaalia) ja mustikkapiirakka jota tein viimeksi tammikuussa. 🙂 Tyttö pääsee toteuttamaan itseään mummilassa äitini apulaisena (äitini tekee välillä tilauskakkuja ja leipomuksia)… Ei ole tuo lahja minulle asti siunaantunut. 🙂

 3. Onko tuo teidän tv-taso mistä? Onko siinä laatikot vai kaapit? Mahtuuko medialaitteet sisälle? Entä miten keinu on kiinnitetty kattoon? Ihania molemmat!

  1. Miona: tv-taso on Muuramen IsoMakroMup -moduuleista sommiteltu kokonaisuus. Siihen kuuluu 3kpl IsoMakroMup -laatikostoja ja yksi kaksiosainen moduuli, jossa laatikko ja klaffiovellinen kaappi. Sisukset esittelin tuossa jokin aika sitten, postauksesta saat paremman käsityksen tason osista. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/06/kurkkaus-laatikoihin-tilannekatsaus-2015&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/06/kurkkaus-laatikoihin-tilannekatsaus-2015</a><br />
   <br />
   Muuramen moduuleista voi kasata itselleen sopivan kokonaisuuden, klaffiovelliset laitekaapit ovat todella hyvä ratkaisu esim vahvistimille ja dvd-soittimille. Kaapin takalevyssä on valmiiksi aukot johtojen läpikuljetukseen. :)<br />
   <br />
   Keinu on kiinnitetty kattoon ontelolaattoihin sopivilla koukuilla, jotka kiristyvät tiukasti ontelolaatan sisälle. Kyseisiä koukkuja saa kaikista rautakaupoista, kannattaa kysyä myyjiltä neuvoa, he osaavat etsiä sinulle juuri oikeanlaisen ja turvallisen kattokoukun keinua varten. &hearts;

 4. Pitkään pysyin poissa koko blogimaailmasta lopettaessani blogini vuoden 2013 puolella 🙂 Mutta nyt tuntuu, että elämä taas järjestyksessä ja voisi tännekin puolelle palailla.En tiedä, muistatko minua, mutta päätin laittaa viestiä kuitenkin 🙂 :)<br />
  Paljon, paljon, paljon on tapahtunut kodissasi! Keittiö on aivan uskomaton ja Deer-hylly sopii loistavasti olohuoneen seinälle 🙂 Yritin sommitella hyllyä sitä meidänkin seinälle ja musta tuntuu, että löydän sille kivan paikan! Näyttää pahasti pakkosaada-härpäkkeeltä. Epäilyttää vain, että se tulisi ehkä sohvan viereiselle seinälle ja sohvan yläpuolelle taas on tulossa taulusommitelma, joten mietin, tuleekohan siitä kokonaisuudessaan liian levoton (vaikka siis pieni bohemisti olenkin)?<br />
  <br />
  terv: ent. Heidi/BON BON Blogi

  1. Pupu: Ihana Heidi! &hearts; Kiva että teit comebackit ja tulit takaisin blogimaailmaan. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kotona on tapahtunut paljon kaikenlaista, sisustus on kokenut todellisen muodonmuutoksen joka alkoi vuoden 2013 alussa… Keittiöremppa valmistui viime vuoden lopussa ja tammikuussa oli viimeisetkin silaukset tehty välitilalasin ja pienten juttujen osalta valmiiksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *