Byredo Eleventh Hour – Tuoksu, joka yllättää

Nyt ollaan jännän äärellä ja tänään kerron teille Byredo Eleventh Hour* parfyymista ja sen omalaatuisella tavalla poikkeuksellisesta tuoksusta. 🙂

Byredo Eleventh Hour kokemuksia suosikkituoksu Omakotivalkoinen
Byredo Eleventh Hour kokemuksia suosikkituoksu Omakotivalkoinen

Tuoksu, joka todellakin yllättää

Jouluostoksilla viime vuoden marraskuussa asioidessani jymähdin hypistelemään Byredon tuotteita ja myyjän kanssa käydyn juttutuokion seurauksena sain testattavakseni pienen näytteen Eleventh Hour -tuoksusta.

Tuoksun kerrotaan kuvaavan elämän viimeistä hetkeä, joka nitoo yhteen kaikki ihmismielen elämykset ja kokemukset yhdeksi tuoksumuistoksi. Kiinnostuin tästä kuvauksesta aivan valtavasti ja halusin konkreettisesti päästä havainnoimaan millaiselta oma elämäntarinani tuoksuu, sillä tuoksun eri vivahteet vaihtelevat jokaisen iholla.

Ensimmäinen ajatukseni oli että mitä maailman ihmettä ja kummaa – onpa todella outo tuoksu, hyvin mausteinen ja hieman pistäväkin. Alkutuoksun hälvettyä Eleventh Hour muuntautui ihollani aivan toisenlaiseksi ja tässä vaiheessa olinkin sitten jo myyty! 🙂

Byredo Eleventh Hour kokemuksia suosikkituoksu Omakotivalkoinen
Byredo Eleventh Hour kokemuksia suosikkituoksu Omakotivalkoinen

Yhdestoista hetki – Rentouttava sydäntuoksu

Byredon Eleventh Hour -parfyymin* sydäntuoksu on takuulla peräisin satumetsästä! 🙂 Se yhdistelee aisteja hivelevällä tavalla marjaisia, mausteisia, puisia ja puuterisia vivahteita, täydentäen mielenkiintoisesti toistensa vastakohtia.

Ihon lämmöstä elävä tuoksu vaikuttaa minuun poikkeuksellisen vahvasti, rauhoittaen mielen ja stressaantuneen tunnetilan välittömästi. Olen huomannut tuoksun parantavan myös keskittymiskykyäni ja pieni suihkaus ranteeseen ennen työpäivän alkua antaa mukavan startin.

Byredo Eleventh Hour kokemuksia suosikkituoksu Omakotivalkoinen
Byredo Eleventh Hour kokemuksia suosikkituoksu Omakotivalkoinen
Byredo Eleventh Hour kokemuksia suosikkituoksu Omakotivalkoinen

Synttärilahja minulta minulle

En ole koskaan aikaisemmin törmännyt näin oudosti käyttäytyvään hajuveteen, joka ensimmäiseksi aiheuttaa pisteliäisyydellään lähes kavahduksen ja sen jälkeen salakavalasti muuntuukin maailman parhaaksi tuoksuksi! 🙂 Pihistelin alkuvuoden pienen tuoksunäytteeni kanssa ja minulle iski hirveä epätoivo sen ollessa loppumaisillaan, joten ostin täysikokoisen tuoksun itselleni synttärilahjaksi.

Tämä Byredo Eleventh Hour -tuoksu on pakko testata iholle ja antaa sen rauhassa mukautua kehon lämpöön, ennen ostopäätöksen tekemistä. Jos kiinnostuit niin ainakin Stockalta* Eleventh Hour -tuoksua löytyy. Samalla suosittelen tuoksuttamaan myös toista Byredo-lemppariani Gypsy Wateria! ❤︎

Rentouttavaa ja ihanaa viikonloppua!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Byredo Gypsy Water


Seuraa myös Instagramissa 

3 kommenttia “Byredo Eleventh Hour – Tuoksu, joka yllättää

  1. Byredon tuoksut ovat aivan ihania! Itse olen pitkään käyttänyt Super Cedaria, ikisuosikkini. Kesällä 2019 käytin Sundazed-tuoksua, myös Ranskan matkalla ja aina kun laitan sitä, muistot Ranskasta tulevat mieleeni. Tiedoksi, että 4.3. merkiltä uusi tuoksu nimeltä Mixed Emotions, jota odotan kyllä. Merkin tuoksukynttilätkin ovat ihan parhaita.

    1. TerhiR: Byredon tuoksut ovat todella hyviä ja vaikka jokin tuoksu ei olisi omaan makuun, sen aistii ja huomaa että kyseessä on laatutuoksu. ❤️

      Kiitos vinkistä, tuohon Mixed Emotionisiin täytyy tutustua! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *