Kuukauden Shoppailut 2015 – Heinäkuu

Huhheijakkaa… heinäkuu tuli ja meni, ja niin meni myös lomarahatkin. 🙂 Lompakko ei ihan tyhjyyttään sentään loista, mutta sen verran tuli törsättyä että myönnän rehellisesti tässä ja nyt, että ahistaa. Tein omasta mielestäni onneksi järkeviä ja harkittuja hankintoja, vaikka heräteostoksina löytyneitä juttuja joukkoon mahtuikin mm. Marimekon takki ja Vagabondin kengät. 😀

Omakotivalkoinen_Kuukaudenshoppailut_hei

KuukaudenShoppailut_heinakuu_sisustus.jp

Aloitetaan purkaamaan vyyhtiä sisustuspuolen jutuilla, joiden osalta rahanmeno ei haittaa yhtään. 🙂 BEdesignin Deer -seinähyllyn suhteen tein ostamattajättämispäätöksen, mutta peruin sen välittömästi nähtyäni Asuntomessuilla tammisen samanlaisen kaunokaisen… siltä seisomalta ihastukseni syventyi rakkaudeksi. ♥ Muita sisustusostoksia tein maltillisesti – Marimekon Kullervo -keittiöpyyhe löytyi Sokokselta ja kasa viherkasveja sekä kukkia vähän sieltä täältä, kukkakaupoista ruokamarketteihin. Pellavapyyhkeitä olin tilaamassa neljästi, mutta pistin asian hetkeksi vielä hautumaan ja hyvä niin. 🙂

KuukaudenShoppailut_heinakuu_pukeutumine

Olen etsinyt hyvälaatuista, istuvaa ja nättiä villakangastakkia pienen ikuisuuden ja parin viime vuoden aikana olen löytänyt vain yhden mallin, joka miellytti silmää. Kyseessä oli viimevuotinen Tiger of Swedenin takki, joka kuitenkin palautui takaisin vetskarivian takia. Nyt sattuman kautta satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaa aikaan (pitkä ja tylsä tarina :)) ja Marimekon Kompakti -takki lähti kassan kautta mukaani. Takki on malliltaan todella kaunis ja materiaaliltaan 80% puhdasta villaa, mutta kotona sitä sovittaessani aloin epäröimään sen kanssa – onko takki sittenkin minulle liian pitkä (ylettyy puoleen pohkeeseen) ja hartioista liian väljä… Voi olla että päädyn palauttamaan takin takaisin kauppaan, sen verran arvokas se nimittäin on ettei epäilyksen häilyvää haituvaa saisi tämän hintaluokan takin kanssa ilmaantua. 🙂

Vagabondin kengät ovat samanmoisen sattuman ansiota kuin takkikin. 🙂 Satuin kiinnittämään huomioni Kookengän oviaukossa olleisiin mustiin citylenkkareihin (juups, olen yrittänyt avartaa maailmankatsomustani ja käynyt sovittelemassa muutamia citylenkkareita teidän lukijoiden suosituksesta :D) ja suuntasin sisälle kauppaan. Ulos tulin pussin kanssa, joka sisälsi citylenkkareiden sijaan nämä Vagabondin syysmallistoon kuuluvat supertyylikkäät, mutta sopivan rennot matalapohjaiset nilkkurit. Näitä R-A-K-A-S-T-A-N! ♥

KuukaudenShoppailut_heinakuu_kosmetiikka

Kosmetiikkatuotteita ostelen yleensä hyvin vähän, käytän aina vanhan loppuun ennen kuin ostan uutta tilalle. Näin tälläkin kertaa, vaikka määrä ylittääkin normikuukauden hankintarajat heittämällä. Vanha Diorin luottopuuterini korvaantui uudella Dior Nude Air -sarjan puuterilla ja samassa yhteydessä ostin myös Diorin monikäyttöisen luomiväripaletin. Chanelin N°5 Premiér -tuoksun ostin lähes 4kk harkinnan jälkeen, vuodenpäiväthän ehdin jo ilman hajuvesiä ollakin. 🙂 Premiér on minulla käytössä pääasiassa ilta- ja menotuoksuna, arkena tuoksun tylsästi suihkunraikkaalta, eli Doven suihkusaippualta ja Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan shampoolta ja hoitoaineelta, jota ostin uuden purnukan. Tytölle ostin hänen toiveestaan Disney Frozen -sarjan 2in1 -shampoon ja sekä erillisen Olof -lumiukon kuvalla varustetun suihkusaippuan. 🙂

KuukaudenShoppailut_heinakuu_sekalaiset.

Sekalaiseen kategoriaan kuuluu tytön omilla rahoillaan ostamansa Frozen -legolinna sekä minun ostamani Frozen -puuvärikynäsetti (Prismasta, 3,95€, todella surkealaatuinen, älkää ostako tätä!) ja uusi Top Model -suunnittelukirja, joita hän rakastaa. Muita kummallisuuksia edustaa mustat muoviset muuttolaatikot, joita näppäilin Tuontitukun tarjoushinnalla kotimatkalle 12kpl. 🙂

Että semmonen shoppailukuukausi takana… 🙂 Elokuussa on tarkoitus tasapainottaa talousasiat ja pitää kurssi plussan puolella. 🙂 Iloista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

12 kommenttia “Kuukauden Shoppailut 2015 – Heinäkuu

  1. ihmettelevä: Ei olla muuttamassa. 🙂 Muuttolaatikot ostin verkkovaraston järjestelyä varten, korvatakseni niillä miehen repaleiseen kuntoon menneet banaanilaatikot, joita on raahannut mukanaan jo kymmennen vuotta. 😀 Muutama loota on omaan tarpeeseen, mm. tytön leluille ja meidän luistimille, jotta pääsin eroon pikkulaatikoista ja muovipussiryppäästä. 🙂

 1. Näin se on. Peura näytti kuvissa kivalta mutta livenä, VAU !<br />
  Takeissa sulla voi olla joskus vähän enemmän vaatetta päällä, jolloin harteille tulee massaa ja lyhennys ei ompelijalla paljoa maksa.<br />
  <br />
  Teettämällä saat juuri täydellisen, tiedät itsekin kuinka vaativa asiakas olet. Jos valmistakissa 85% toteutuu ja loput ammattilaisen käsittelyssä , kannattaa takille antaa mahdollisuus.<br />
  <br />
  Terveisiä Berliinistä. Meillä on auto niin täynnä kaikkea kivaa että uskon samaan. Kotiin kun tullaan ja arki alkaa, karsiminen saa tulla isolla vimmalla.

  1. Lanttuleikkuri: Peura on livena todellinen helmi! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   En oikein tiedä raaskinko ompelijalle viedä lyhennettäväksi tuota takkia, minusta takki on jo valmiiksi todella kallis ja ompelimovisiitti tuo reilun 100€ lisähintaa siihen… Olen ihmeen pihi vaatteiden kanssa, vaikka sisustusjuttuihin menneet eurot eivät tunnu missään. 😀 Olen outo. :D<br />
   <br />
   Berliinin tuliaiset ovat varmasti raivaamisen arvoisia, sieltä löytyy kaikkea ihanaa satakertaisesti Suomen valikoimiin verrattuna. &hearts; &hearts; Postauksia odotellessa…. 🙂

  2. Öö, 100 e. Ei sitä kultalangalla laiteta kuntoon.<br />
   Mun vinkki, laita alueesi fb.hen viesti tunteeko kukaan ompelijaa, joka voisi vähän muokata takkia.<br />
   Saat taatusti vinkkejä alueesi ammattilaisista.<br />
   Sitten valitse joku, jonka suosittelijasta pidät eniten, ota ompelijaan yhteyttä ja käy kylässä. Kysy mielipidettä . Jos jää hyvä fiilis, korjauta, voit oikeesti yllättyä.

  3. Lanttuleikkuri: Parin tunnin työstä laskuttavat minimissään, jolloin hinta kohoaa lähelle satkua. Villakangastakin lyhentäminen ei ole ihan simppeli homma, varsinkaan tuon Marimekon takin jossa helman muoto on tärkeä osa takin mallia ja sen laskeutuvuutta. Siihen vielä halkio, vuorikangas tms. Ompelijoiden työstä maksan kyllä ihan mielelläni, sitä en tarkoittanut kun tuskailin 100€:n hintaa. 😀 Tuskaa lähinnä aiheuttaa se että lähes 400€:n takin pitää mielestäni olla napakymppi jo heti valmiina, tuo on todella iso summa laittaa yhteen takkiin joka on 90%:sti hyvä. 🙂

  4. kiitos rautalangan vääntämisestä. En tajunnutkaan että siinä on niin iso työ. Äitini vaihtoi vetoketjun ja mielestäni siinä on kova työ ja summa oli 30 euroa. <br />
   <br />
   Mutta kyllä ammattilainen tarvitsee ammattilaisen palkan ja olen kyllä samaa mieltä, 400 e korjaus 100 e on kyllä kova paukku.

  5. Lanttuleikkuri: Marimekon takin helmaa lyhennettäessä pitää purkaa sisään taitetun vuorikangas sauman lisäksi myös takahalkioiden saumat sekä vähän matkaa etukaistaleiden saumoja ylös päin. Se kuulostaa pikkujutulta mutta on oikeasti tosi tarkkaa ja välillä haastavaakin puuhaa, koska takki on muotoiltu niin että helma laskeutuu oikeassa pituudessaan nätisti. Helma saattaa lyhennettynä jäädä sojottamaan sivusaumoista, jos kankaan leikkaa vähänkään väärin. Oma ompelijatuttuni sanoi että hänellä on tapana leikata ja nuppineuloittaa takin helma aina suoraan asiakkaan päällä kun kyseessä on mekkomaisesti laskeutuva takki ja erityisesti villainen paksu kangas. 🙂 Satanen on parin tunnin työstä melkeimpä minimi mitä voi pyytää saadaakseen sen kinkkusiivunkin siihen leivän päälle, ainakin täällä Helsingissä, missä tilavuokrat nielevät suurimman osan tulovirrasta. 🙂 Arvostan itse todella paljon ompelijoita ja kädentaitajia ja mielelläni maksaisin heidän palveluistaan, mutta oma kipurajani takin hinnassa menee 300 eurossa, ja tuo Marimekko oli yksistään jo ylitti sen. <br />
   <br />
   Mutta ei hätää, löysin nimittäin vieläkin kivemman takin, itseasiassa sen josta viime vuonna jouduin luopumaan vetoketjuvian vuoksi eikä sitä löytynyt omassa koossani enää toista korvaavaa silloin tilalle. 🙂

 2. Hei, sattumalta löysin vanhoja postauksiasi laihdutuksesta. Kerroit mm että olet/olit tunnesyöjä ja että leipiä saattoi mennä 8kpl yms. Ja että helpointa sinulle on kieltäytyä herkuista. Kuulostaa erittäin tutulta! <br />
  Kerroit laihtuneesi vanhassa postauksessa. Olisi kiva jos tekisit poatauksen tästä aiheesta, millainen suhtautuminen sulla nykyään on ruokaan ja kroppaasi yms ja tuleeko herkkuja syötyä nykyään miten… 🙂

  1. Toimi: Syöminen on pysynyt aisoissa ja makeaa tai leipää en syö kovinkaan usein, enkä varsinkaan pussikaupalla kuten ennen. 🙂 Itsekuria se aika ajoin kyllä vaatii, vanhat tavat ovat niin juurtuneet alitajuntaan. 🙂 Nykyisin minulla ei ole rajoituksia, voin vapaasti syödä ja maistella melkein kaikkea (paitsi mausteita – vatsahaava). Vartalon suhteen olen ihmeen sinut itseni kanssa, täydellisyyteen en pyri enkä enää harmittele pieniä virheitä kropassa. Tuo tosin taitaa olla äitiyden ja iän mukanaan tuomaa viisautta, hyvinvointi on tärkeämpää kuin ulkonäkö ja tämä ei todellakaan ole ollut minulle itsestään selvyys (ent. syömishäiriöinen). laitan toiveesi talteen ja teen jonkinlaisen katsauksen nykytilanteeseen. 🙂 Alla muutama postaus aiheeseen liittyen, joista osa on sinulta jäänyt ehkä huomaamatta:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Painonhallinta&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Painonhallinta</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/07/ruokapaivakirjani&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/07/ruokapaivakirjani</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/07/pellavansiemenia-pomppomasulleni&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/07/pellavansiemenia-pomppomasulleni</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/04/terveellinen-tayttava-aamupala&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/04/terveellinen-tayttava-aamupala</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *