Vilukissan kotiasu!

Julkaisin Facebookissa muutama päivä sitten kuvan Lindexin lastenosastolta löytämästäni pörröisestä “potkupuvusta”, josta on tullut kotoilulempparini – hus hiiteen legginsit ja neuletakit. Pumpulinpehmoinen vitivalkoinen nallenkorva-haalari* on söpö kuin vaahtokarkki, ja olen hiihdellyt tämä päälläni iltaisin koiralenkilläkin… vaikka olenkin jo kolmenkympin paremmalla puolella. 🙂

Valkoinen pörröhaalari nallenkorvilla lastenosastolta - Asupostaus
Valkoinen pörröhaalari nallenkorvilla lastenosastolta - Asupostaus
Valkoinen pörröhaalari nallenkorvilla lastenosastolta - Asupostaus
Valkoinen pörröhaalari nallenkorvilla lastenosastolta - Asupostaus
Valkoinen pörröhaalari nallenkorvilla lastenosastolta - Asupostaus

Pumpulinpehmoinen sisältä ja ulkoa

Haalari on ulkopuolen lisäksi sisältäkin yhtä pumpulinen, vain hupussa on puuvillainen sisävuori. Polyesteriähän tämä tietenkin on ja nyppääntyy aikanaan ruman näköiseksi. Tärkeintä onneksi on että pysyy lämpimänä ja on mukavaa… eikä muuten ole ollut enää iltaisin kylmä, edes saunan jälkeen.

Lastenvaatteissa mitoitus on väljempää ja koot menevät pituuden mukaan. Oma pörröhaalarini* on kooltaan 152/158cm, ihanan löysä ja lötköttävä. ♥ Tästä viisastuneena katselen jatkossakin lastenosastojen oloasutarjontaa, aikuisten pyjamat ja paitulit kun ovat usein samasta muotista tehtyjä tylsimyksiä. 🙂

Valkoinen pörröhaalari nallenkorvilla lastenosastolta - Asupostaus

Tässä vielä tämä Facebookissa jaettu upeaakin hienompi tyylinäytteeni hissin peilin kautta räpsäistynä, kyllä on ollut mukava käydä koiran kanssa iltalenkillä kun ei ole tullut kinttuihinkaan vilua. 🙂

Illalla tulossa postaus AJ-seinävalaisimesta, jonka paikkavalintaan tarvitsen teidän apua ja mielipiteitä. Palailemisiin siis! 

*sisältää kaupallisen linkin10 kommenttia “Vilukissan kotiasu!

 1. Eikä 😀 Uskon, että on varmasti ihana päällä, koska mulla on tuollaisi pörrökangastakkeja, jotka on myös sisäpuolelta pörröä. Onko tytär kateellinen äiskän haalarista, vai onko saanut omansa?

  1. Minna: Pörröpuku on todellakin ihana, niin pehmoinene että tuntuu kuin olisi sukeltanut pumpulipallon sisälle. 🙂 Tytöllä on omansa, pinkkinä tosin. Hänen puku on kylläkin jo vanhempaa mallia ja olen ollut kateellinen hänelle tuosta lokoisasta lököasusta. Nyt minulla on ikioma ja viuhdotaankin täällä iltaisin kuin kaksi nallea potkupuvuissa. 😀

 2. Lontoossa bongattiin näitä hauskoja asuja Primarkissa. Oli eri hahmoja, ja mikä ettei näitä aikuisetkin voi käyttää. Itselle ostin Frosen lumiukkotossut, joissa on pehmo porkkanakin oikein pystyssä samantyypisessä kankaassa kuin tuo sun puku.

  1. Aikku: Kääks, haluan tuommoset tossut!!! ♥ ♥ ♥ Villasukat on pakko olla aina jalassa, minulla on niin kylmät jalat ja huono ääreisverenkierto. Tossukat toisi mukavaa vaihtelua. 🙂

 3. Minä kans ostin Lontoon Primarkista tuon tyyppisen lököttelyasun ja se on tosi kovassa käytössä minulla. Taidanpa kipasta Seppälässä hakemassa meidän toiselle vilukissalle tuon karhuasun 🙂 Kiitos vinkistä 🙂

  1. Mia: Seppälässä on pari erilaista pörröasumallia lapsille ja aikuisille löytyy pörröaamutakkeja samaa nallenkorvahuppumallia. 🙂 Ovat niin suloisia kaikki, meinasi valinnanvaikeus iskea kun itselleni pähkäilin tätä potkupukua. 🙂

  1. S: No älä!!! 🙂 En muista koska viimeksi olisin pukenut päälleni mitään näin pehmeää tai mukavaa, potkupuvusta tuli vakkarivaatteeni heti paikalla ja nytkin istun se päällä koneella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *