PIHISTÄ TAI PANOSTA – Teräshenkarit!

Olen käyttänyt valkoisia Hayn Wire -teräshenkareita jo vuosia ja tykännyt niiden kevyen ulkomuotonsa lisäksi myös helppohoitoisuudesta, ja siitä että voin kuivattaa puserot ja mekot suoraan henkarilla. Muoviset toki ajaisivat saman asian, mutta jokin tuossa muovissa minua tökkii… tulee liian vahvat kasarivibat. 🙂 Hayn valkoisia henkareita ei ole saanut enää aikoihin ja huutava henkaripula ajoi minut etsimään tyyliltään samankaltaisia vaihtoehtoja, joilla voisin kasvattaa henkarikokoelmaani edullisesti… 

Omakotivalkoinen_Ter%C3%A4shenkarit.jpghayWire_White_valkoinen_henkari.jpgIkea_Stajlig_henkarit.jpg

Ikean Stajlig -teräshenkarit ovat melkeimpä parempia kuin Hayn (tai Normann Copenhagenin) versio. Henkari on ripustuskoukultaan sirompi ja muutenkin muoto on hengettömämpi – tykkään hyvin huomaamattomista nirunaruhenkareista. 🙂 Hintaero on huima, kuten Ikean tarjoamilla pihistä-osaston tuotteilla yleensäkin… alle kolmeen euroon saa 5kpl valkoisia henkareita ja minäpä näpyttelin ne Ikean verkkokaupasta itselleni tulemaan parin muun pikkuostoksen kanssa. 🙂 Ihana oli huomata että Ikea on laskenut toimitushintojaan viime kertaisesta tilauksestani. 🙂

Huomenna lähden viettämään pre-pikkujouluja ja tutustumaan Stockmannin tuleviin joulujuttuihin… Workshop-tyyppinen tilaisuus on vielä yllätys, joten saapi nähdä mitä kaikkea meidän pään menoksi on heidän toimestaan keksitty. 🙂 Joulu on jo muutenkin päässyt hiiviskelemään sydämeen ja pakko oli ostaa glögiä, pipareita ja aurajuustoa… joita par´aikaa tässä näppäilyn lomassa mutustelen, mums. 😀 

Ihanaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

9 kommenttia “PIHISTÄ TAI PANOSTA – Teräshenkarit!

 1. Mie kans tykkään Ikean hengarin ulkonäöstä enemmän, näin ko kuvaa kattoo. Hayn hengarit löytyyki kotoa, mutta Ikean en ole nähnyt. Kuvassa ainakin silmää mielyttä enemmän Ikean versio.

  1. Päivi S: Ikean henkari on todella kivan näköinen, tykkään siitä itsekin enemmän kuin hayn Wiresta. 🙂

  1. lukija: Jyskin verkkokaupasta ei löytynyt henkareita, onkohan ne samanlaisia kuin Ikean vai sellaisia rautalangasta tehtyjä ohuempia, joita viime kesänä oli valikoimassa??

 2. Hei,<br />
  Kiitos taas vinkistä, ikean verkkokauppaan siis,olen miettinyt käyntiä mutta jos toimituskulut nyt edullisemmat nii ei kannata muutaman tavaran tähden lähteä ajamaan monta sataa kilometria. Kiitti myös laukkuvinkistä aiemmin.

  1. Maarit: Ei kannata enää ajella Ikeaan jos ostokset ovat pienehköjä. Kassalla kun syöttää postinumeron, se antaa hinnan toimitukselle. Itse tilasin varastoon yhden 120x160cm kokoisen Mulig-teräshyllyn, 5kpl kannellisia muovilaatikoita, Mulig-vaaterekin sekä 5 pakettia näitä henkareita ja koko satsi tulee Matkahuollon lähipakettina lähikauppaan 7,99€:lla. 🙂 Ei lainkaan hullumpi hinta… 🙂

 3. Minkälaiset Ikean henkarit ovat olleet käytössä? Kävisivätkö ihan eteiseen takkihenkareiksi? Ovatko laadukkaat? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *