Muumibuumi – Uusi Stockmann Muumi-lautanen!

Kaupallinen yhteistyö: Stockmann Oyj

Tove Jansson suunnitteli Stockmannille oman Muumi-kuosin jo 1950-luvulla. Kuosissa seikkailevat Muumilaaksosta tutut hahmot ja kuosin erikoisuus on Muumimamman käsilaukussa näkyvä Stockmannin vanha logo. Vuonna 2012 Stockmann vietti 150-vuotisjuhlavuotta ja toi markkinoille oman Muumi-mukinsa. Nyt suosikkikuosi ja Muumi-mukitarina saavat jatkoa uuden Muumi-lautasen myötä, joka tulee myyntiin 5.11.2015, yksinoikeudella Stockmann-tavarataloihin ja -verkkokauppaan. 

Omakotivalkoinen Stockmann Limited Edition Muumilautanen
Omakotivalkoinen Stockmann Limited Edition Muumilautanen
Omakotivalkoinen Stockmann Limited Edition Muumilautanen

Muumi x Stockmann Limited Edition

Stockmann lahjoitti yhteistyön merkeissä minulle oman kappaleen jo ennakkoon ja uusi suloinen lautanen oli loistava tekosyy kutsua ystävä kylään ja pistää suut kunnolla makiaksi. 🙂

Olen yrittänyt pitää tiukasti kiinni uudesta ruokavaliostani (postaan asiasta myöhemmin) ja välttää arkipäivän herkuttelua. Fazerin konvehdit, Geisha-keksit ja berliininmunkki lounaan tilalla oli kuitenkin kaivattu irtiotto, puhumattakaan hyvän ystävän seurasta. ♥

Omakotivalkoinen Stockmann Limited Edition Muumilautanen
Omakotivalkoinen Stockmann Limited Edition Muumilautanen

Muumibuumia jo 50-luvulta alkaen

Stockmannilla ja Muumi-tuotteilla on pitkä historia, Muumi-tuotteet tulivat Stockmannille yksinoikeudella myyntiin vuonna 1956. Ensimmäiset 1950-luvulla myyntiin tulleet tuotteet aiheuttivat asiakasryntäyksen, jota kutsuttiin yleisesti Muumi-kuumeeksi. Muumi-kuumeilu jatkuu tänäkin päivänä ja on laajentunut kansainväliselle tasolle aina Japaniin asti.  

Omakotivalkoinen Stockmann Limited Edition Muumilautanen

Muumi-keräilyharvinaisuus

Uusi Stockmann -Muumi-lautanen on keräilyharvinaisuus, sillä tuotteita on valmistettu rajoitettu erä. Tuote tulee myyntiin 5.11. klo 9:00 Stockmann-tavarataloihin sekä Stockmann.com -verkkokauppaan. Arabian valmistama lautanen on halkaisijaltaan 19cm ja sen voi tuttuun tapaan pestä koneessa, kuten Muumi-mukitkin. 

Oman lautaseni aion lahjoittaa parhaalle ystävälleni, joka keräilee Muumi-tuotteita. Hänellä on jo valmiiksi saman Stockmann-sarjan Muumi-muki ja tiedän että hän ilahtuu saadessaan kokoelmansa jatkoksi tämän uutukaisen lautasen. Ystäväni on ollut minulle suurena apuna viime viikkoina ja haluan tällä tavoin kertoa hänelle kuinka tärkeä hän minulle on. Ystäväni sydän on ehtaa kultaa… 

Ihanaa päivää kaikille!3 kommenttia “Muumibuumi – Uusi Stockmann Muumi-lautanen!

  1. Muumit ovat heikkouteni. Nyt kun olen vuoden verran hissukseen karsinut tavaroiden määrää olen joutunut melkoiseen ristiriitatilanteeseen: miten yhdistää muumiastioiden keräily ja tavaran karsinta? Täytänkö vapautuneen tilan uusilla muumeilla joita Arabia jatkuvalla tahdilla suoltaa? Valitettavasti niitä ei enää edes valmisteta Suomessa.

    1. Hippu-76: Minulla on sama ongelma kynttilänjalkojen kanssa. 🙂 En tarvitsisi niitä yhtään enempää, mutta rakastan niitä kovasti ja tykkään että voin ripotella kynttilöitä pitkin poikin. ♥ Tyhjentynyt tila täyttyy nopeasti uudestaan, jokin kultainen keskitie olisi hyvä löytää… Nythän on tullut uutuutena muovinen Muumi-astiasarjakin, valmistaja ei ollut Orthex muistaaksenikaan, mutta jokin samankaltainen. Oli ihania kuoseja ja tytölle meinasin yhden mukin ostaa mutta jätin onneksi väliin, kun Muumit eivät kuulu tytön lemppareihin (vaikka mamma niistä tykkääkin enemmän kuin prinssessoista ja koiramukeista :D).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *