Hemmotteluhoitoa mielelle & vartalolle!

Kasvojenhoidon tehostamisen lisäksi olen joutunut opettelemaan uudenlaiset rutiinit myös vartalonhoidolle, sillä huomasin ilmojen kylmennyttyä tarvitsevani kosteutusta purkista päivittäin. Ehdin jo huolestumaankin, kun muutos ihon kuivuudessa tapahtui niin yllättäen. En ole koskaan ollut kovin innostunut vartalovoiteiden käyttäjä, en pidä niiden aiheuttamasta nahkeuden tunteesta, ja huonosta ääreisverenkierrosta ja palelusta kärsivänä haluan kääriytyä suihkun jälkeen suoraan vaatteisiini. Tämänkin syyn vuoksi pörröinen kokohaalarini on ollut kuin taivaanlahja – sen saa puettua päälle vaikka kosteusvoide ei olisi kokonaan imeytynyt. 🙂

Testissä Lumene Arctic Spa kylpytuotteet - Omakotivalkoinen
Testissä Lumene Arctic Spa kylpytuotteet - Omakotivalkoinen

Lumene Arctic Spa vartalokuorinta

Muutamien epäonnistuneiden kokeilujen jälkeen löysin täydellisen tuotekombinaation omalle iholleni. Kahdesti viikossa käyttämäni Lumenen Arctic Spa -vartalokuorinta* poistaa hellävaraisesti kuivan ja kuolleen ihosolukon ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja hieman öljyisen tuntuiseksi.

Vartalokuorinnan sisältämät uudistavat rakeet aktivoivat mikroverenkiertoa ihon hyvinvointia edistäen, suomalainen tupasvillauute vuorostaan kosteuttaa, suojaa ja ravitsee. Lopputuloksena on pehmeä ja tasainen iho, jopa polvissa jotka itselläni ovat olleet todella kuivat ja hilseilevät. 

Testissä Lumene Arctic Spa kylpytuotteet - Omakotivalkoinen

Pohjoisen kauneutta – Arctic Spa vartalovoide

Saman sarjan Arctic Spa -vartalovoide* on erittäin nopeasti imeytyvä, jonka vuoksi siitä pidänkin niin kovasti. Tykkään myös sen vienosta ja hienostuneesta tuoksusta, joka on aavistuksen ”apteekkimainen” mutta vivahtaa sopivalla tavalla kevyen raikkaaseen kukkaketoon – mieleeni tulee sadeveden huuhtoma puro ja kielot, ehkä tuoksussa on jopa haettu jotakin tuollaista tai sitten tuoksuttelen ihan omiani… 🙂 

Testissä Sensai kiinteyttävä vartalovoide - Omakotivalkoinen

Sensain kiinteyttävä vartalovoide

Ongelma-alueideni eli alavartalon tehohoitoon ostin Sensain Body Contour Concentrate -geelin*, joka sisältää tehokkaasti vaikuttavaa meleguettapippuria ja karnitiinipitoista avokadouutetta. Niiden sanotaan auttavan hoikentamaan vartaloa sekä tekevän ihosta silkinpehmeän ja heleän.

Myönnän olevani täysin mainoksen orja ja tietoisesti menin ostamaan tämmöisen ylihintaisen ihmeitä tekevän ”humpuukirasvan”. Pakko on silti sanoa 1,5 viikon käyttökokemukseni jälkeen, että kyllä tällä geelimäisellä tehotuotteella tuntuisi jotakin vaikutusta olevan… reisien iho on huomattavasti kimmoisampi ja nuorekkaampi, vaikka tuloksien luulisi olevan hieman parempia tämän hintaisella tökötillä. 🙂 En siis suoraan tyrmää tätä Sensain hoikentavaa geeliä, vaikken sitä suosittelekaan.

Testissä Lumene Arctic Spa kylpytuotteet - Omakotivalkoinen
Testissä Lumene Arctic Spa kylpytuotteet - Omakotivalkoinen
Testissä Lumene Arctic Spa kylpytuotteet - Omakotivalkoinen

Kuvissa esiintyvä kaunis Wings of Love -kynttilä kuuluu uuden suomalaisen Walonan valikoimaan, josta onkin tulossa postaus ja siihen liittyvä yllätys teille heti huomenna. 😉 Mie suuntaan tästä koneelta nyt saunomaan ja toivottelen teille leppoisat illanjatkot.

Heissulivei ja huomiseen!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Hemmotteluhoitoa mielelle & vartalolle!

  1. Itse käytän talvisin Madaran kiinteyttävää vartaloöljyä, kun iho alkaa kuivumaan kylmien ilmojen vuoksi. Olen kyllä ollut tyytyväinen tuotteeseen, kannattaa kokeilla 🙂 Ainoa miinus että iho jää hieman öljyiseksi hetkeksi aikaa, mutta nykyään sekään ei haittaa kun siihen on tottunut.

    1. moonangel: Tuon Madaran testerin olen kokeillut eikä se ollut minun juttuni. 🙂 Se jäi liian nihkeäksi ja imeytyi niin hitaasti että minulla meni hermot. 😀 Pehmoiseksi ja kosteutetuksi tuli kyllä sillä iho, joten sen puolesta oikein loistava tuote. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *