Balmuir – Tyylikäs tuoksukynttilä & joululahja!

Balmuir Lifestyle Pop-Up Shopin avajaisten inspiroimana ja ystävän kannustamana ostin viimein itselleni lasipurkissa olevan Balmuir-tuoksukynttilän, jota olen tiiraillut jo pitemmän aikaa. Tummanharmaan Black Tean sijaan päädyinkin mustaan African Dawn -tuoksukynttilään. Tuoksussa on kevyen hedelmäinen alkutuoksu, keskituoksuna valkoisia kukkia maustettuna yrteillä ja lopputuoksuna pehmeän maskuliinista meripihkaa. Minun piti säästää tämä kynttilä kääreissään joululahjaksi itselleni, mutten malttanut olla ottamatta sitä esille jo nyt. 🙂

Omakotivalkoinen_20112015_9169_2.jpg

Omakotivalkoinen_20112015_9174.jpg

Omakotivalkoinen_20112015_9180.jpg

Omakotivalkoinen_20112015_9160.jpg

Omakotivalkoinen_20112015_9166_4.jpg

Balmuirin kynttilät ovat mielestäni loistavia joululahjoja melkeinpä kaiken ikäisille naisille ja miksei myös tyylitietoisille miehillekin. Kynttilöissä on miellyttävät tuoksuvaihtoehdot, joista omat suosikkini ovat maskuliininen African Dawn (musta), lämmin ja talvinen Black Tea (tummanharmaa) sekä kevyen puuvillainen Sand (vaaleanruskea), jota suosittelen erityisesti miedoista tuoksuista tykkäävien joulupakettiin. Olen ollut tänä vuonna hyvissä ajoin liikkeellä ja paria pakettia lukuunottamatta kaikki joululahjat on jo hankittuna… Balmuirin kynttilöitäkin kääreistään aattona avautuu. 🙂 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Balmuir – Tyylikäs tuoksukynttilä & joululahja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *