Kohti kesää kotona ja keittiössä (sis. lukijatarjouksen)

Sain uunituoreen Koti ja Keittiö -lehden kevätnumeron hyppysiini eilen ja totesin sen erottuvan suomalaisten sisustuslehtien joukosta omintakeisella ja monipuolisella sisällöllään. Lehden valttina on ennennäkemättömistä suomalaisista kodeista kirjoitetut mielenkiintoiset artikkelit, kattava keittiöteema herkkuresepteineen sekä vanhojen tavaroiden palsta, jossa lukijat voivat kuvien kera kysellä antiikkiasiantuntijoilta harvinaisista löydöistään. 

Omakotivalkoinen_kotijakeittio_21042016_

Omakotivalkoinen_kotijakeittio_21042016_

Lehden parissa viuhahti koko eilisilta ja ensimmäistä kertaa aikoihin tulin lukeneeksi lehden kannesta kanteen. Erittäin hyvin koostettu inspiroiva paketti, josta löytyi monta kivaa kesäideaa toteutettavaksi. Yksi niistä on huvimajan terassilta bongattu lyhtyidea jollainen sopisi ihanasti omalle parvekkeelle. ♥

Omakotivalkoinen_kotijakeittio_21042016_

Omakotivalkoinen_kotijakeittio_21042016_

Suuri kevätnumero käsittelee tulevan kesän trendejä, houkuttelee maistamaan villiyrteistä valmistettuja ruokia ja esittelee 31 sivun edestä suomalaisia koteja – yhteensä 131 sivua täyttä tavaraa!

Omakotivalkoinen_kotijakeittio_21042016_

Omakotivalkoinen_Kotijakeittio_21042016_

Mielenkiintoinen lehti on loistavaa ajanvietettä sekä aurinkoisiin aamiaishetkiin että sadenpäivien piristykseksi. Tarjoamme yhdessä Aller Median kanssa teille lukijoille loistavan tarjouksen Koti ja Keittiö -lehdestä – viiden kuukauden lehdet puoleen hintaan ja kaupan päälle Hanna Sarénin suunnittelema harmaansävyinen viikonloppulaukku. Tässä loistava lahjaidea myös äitienpäivään! ♥ Tilauslomakkeeseen pääset alla olevasta linkistä:

www.aller.fi/kotijakeittio/omakotivalkoinen

Aurinkoista torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Aller Media Oy / Koti ja Keittiö)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Kohti kesää kotona ja keittiössä (sis. lukijatarjouksen)

  1. Kiitos tästä, olin juuri valitsemassa<br />
    Kesäksi luettavaa ja tarjous tuli tarpeeseen. Hyvä tilaajalahja, parempi tarjous kuin se koti ja keittiö lehden sivuilla oleva.

    1. Sisustusfriikki: Kiva että tykkäät tarjouksesta ja tilaajalahjasta. &hearts; Tuo Hanna Sarenin laukku on loistava viikonlopun reissaamiseen ja säänkestävä se on hyvä työlaukkukin, jos tarvitsee kuljettaa läppäriä tai papereita mukanaan. 🙂

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *