Jotex Färghem -tarjottimen arvonta suoritettu!

Jotexin Färghem -tarjotinarvontaan osallistui yli 200 lukijaa, jotka jakoivat ideoitaan tarjottimen käyttötavoista. Kesän kauniit ilmat siintävät jo mielessä ja moni hyödyntäisi tarjotinta ulkokattauksissa ja tarjoilujen kantamisessa, erityisesti aamukahvien ja grilli-iltojen apulaisena. Kaunis kiitos jokaiselle arvontakommenttia jättäneelle ja onnea seuraavalle onnettaren suosimalle osallistujalle:

JotexTarjotinarvonta_Omakotivalkoinen.jp

Onnea JohannaL! Otathan minuun pikimmiten yhteyttä osoitetietojesi kera niin saan sinulle tarjottimen matkaan! 🙂

Lauantaina starttaakin heti seuraava arvonta, jonka palkinto on melko massiivinen ja liittyy vihersisustamiseen. Pääpalkinnon lisäksi luvassa muutama pienempi extrayllätys, joten tulkaahan kurkkaamaan mitä tuleman pitää. 🙂

Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *