Kaikkea kaunista – Kotikuvia!

Ah, oma koti ja sen rauha! ♥︎ Jokainen pinta on puhdas, kaikki tavarat nätisti paikoillaan, pyykkikorikin on tyhjillään ja jääkaappi täytetty vappua varten. Otan huomenna alkavan miniloman ilolla vastaan ja pyhitän vappupyhät itseni hemmottelulle ilman huonoa omaatuntoa tekemättömistä tehtävistä. 🙂 

Omakotivalkoinen_28042016_3725.jpg

Omakotivalkoinen_28042016_3734.jpg

Omakotivalkoinen_28042016_3739.jpg

Omakotivalkoinen_28042016_3729.jpg

Omakotivalkoinen_28042016_3744.jpg

Omakotivalkoinen_28042016_3747.jpg

Omakotivalkoinen_28042016_3757.jpg

Omakotivalkoinen_28042016_3777.jpg

Omakotivalkoinen_28042016_3763.jpg

Omakotivalkoinen_28042016_3750.jpg

Vappuviikonloppuun mahtuu laiskiaismaisen loikoilun lisäksi myös juhlavampaa ohjelmaa, jonka vuoksi mekko roikkuu henkarissa suoristumassa, kynnet on lakattuna ja uudet kapeakärkiset korkkarit sisäänajettuna… tästä aiheesta lisää sunnuntaina. 🙂 

Ihanaa torstain jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

25 kommenttia “Kaikkea kaunista – Kotikuvia!

 1. Hei, olen seurannut ihanaa blogiasi pitkään ja meillä on keittiöremontti tulossa. Meille tulee kokonaan valkoinen keittiö ja heti tuli mieleen et haluan myös valkoisen hanan. Tuli tämä sinun blogisi sit mieleen että sinulla varmasti on valkoinen hana kun on myös valkoinen keittiö. Mutta heti ensimmäisessä jutussa selvisi, että ei ole. Ajattelitko itse valkoista hanaa ollenkaan, mietin nimittäin että olenko nyt liian pikkutarkka kun edes sellaisen haluan 🙂

  1. Aikku: Valkoinen hana oli alunperin ajatuksissa, mutta päädyin teräksiseen versioon sen tyylikkäämmän ja ajattomamman ulkomuodon takia. Valkoinen hana on ajatuksena aivan ihana, mutta omasta mielestäni ne näyttävät hieman halvoilta ja muovisilta. Monet valkoiset hanat olivat myös sävyltään kermaisia eivätkä olisi sopineet keittiön muiden valkoisten pintojen kanssa. Kannattaa siis verrata hanan sävyä tason ja kaapinovien kanssa ennen ostamista. Tuota en itse tullut aikoinaan ajatelleeksi ja olisi ollut ikävä yllätys huomata asia vasta omassa valmiissa keittiössä. 🙂

  2. Kiitos vastauksesta, tuota en todellakaan tullut itse ajatelleeksi. Pitääpä olla tarkkana sävyissä. Koska minua todellakin myös inhottaisi eri sävy hanassa.

  3. Hei, teillä on kaunis keittiö! Minua kiinnostaisi tietää minkä valmistajan/merkkinen tuo keittiön hana on? Se on kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs 🙂

  4. Laura: Hana on Damixan ja se on hankittu Gigantista muun keittiön yhteydessä. Hanaa on saatavana parissa eri mallissa, mm. ulosvedettävällä pesupäällä varustettuna. Tykkään siitä että hana on korkea ja sen alla mahtuu pesemään isommatkin astiat ilman roiskeita, suosittelen lämpimästi! ♥

  5. Kiitos Miia! Täytyypä käydä katsomassa hanaa. On jotenkin jännä että näitä saa nykyään myös ns elektroniikkaliikkeistä 🙂 Valinnanvaraa on ainakin riittävästi! Aurinkoista kesää sinulle! 🙂

  6. Laura: Minun koko keittiö on Gigantista. 🙂 Epoq-keittiö on Gigantin oma keittiömallisto, mikä osoittautui loistavaksi valinnaksi. Kodinkoneet ovat useimmiten kallein osa keittiöremontista ja haastavinta on mitoittaa kalusteet ja koneet toisiinsa. Gigantin keittiön saa suunniteltua suoraan kodinkoneiden kanssa sopivaksi ja käytössä on koko Gigantin valikoima kaikkine tietoineen ja mittoineen. Gigantin hinnat ovat lähes aina markkinoiden halvimmat, mutta jos sattuisi niin että muualta löytyisi halvemmalla, saa keittiökalusteisiin silti millilleen oikeat kodinkonemitat ja parhaimmassa tapauksessa näkee jopa miltä kodinkone näyttää myymälässä olevassa mallikeittiössä. 🙂

 2. Mistä olet ostanut eteisen isot valkoiset peilit? Olen etsinyt samanlaisia jokapaikasta.. Kiitos tyylikkäästä blogista! 🙂

  1. lila: kaunis kiitos kauniista sanoistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Eteisen isot peilit ovat Ikean Mongstad-peilejä, joita ei ole valkoisena enää valikoimassa. Tori.fistä ja facebookin ikeakirppareilta näitä joskus löytää myynnistä, joten kannattaa käydä selaamassa aina silloin tällöin valikoimaa. 🙂

  1. Johanna: Nojatuolit ovat Ikean Kivik-tuolimoduulit ilman käsinojia. 🙂 Päälliset tilasin Bemz.comista, joka valmistaa laatukankaista erilaisia päällisiä Ikean kalusteisiin. Omani ovat Belgian Linen Pure White kangasta. 🙂

 3. Kiva kun viherkasveja mutta voisitko harkita rytmittää niitä esim. ryhmiksi?<br />
  Nyt näyttää, että niitä on joka paikassa.Jotenkin levottoman näköistä….<br />
  Ja yhä ihmettelen istustustapaasi, eivät kestä pienissä ruukuissa kuten peikonlehti on.Ko. kasvi pukkaa juuria pinnalle ( kubuksessa).

  1. Ai en tiennytkään että myös peikonlehdelle voi kasvaa ilmajuuria :)<br />
   No kuitenkin kukat ovat liian pienissä ruukuissa istutettuina.

  2. Kukat: Puolet kukista odottaa pääsyä parvekkeelle kunhan yölämpötila jää reilusti plussan puolelle. 🙂

  3. Kukat: kasvini viihtyvät ihan hyvin, peikonlehdet varsinkin ovat alkaneet kasvamaan ja tekemään uusia lehtiä vimmatulla vauhdilla joten ei tarvitse olla niistä huolissaan. 🙂

  1. …: Eivät ole luonnossa noin kermaiset, mutta häiritsevät minua kyllä silti. 🙂 Ikean valkoisilla kalusteilla on taipumus kellastua vuosien saatossa voimakkaasti. Olen kahden vaiheilla maalaanko ne vitivalkoisella maalilla vai päällystänkö DC-fixillä… jommin kummin kuitenkin ja varmaankin syksyyn mennessä tulen tuon massiivisen projektin tekemään. 🙂

 4. Moi Miia! Ihanaa ja rauhallista &quot;laiskiais&quot;vappua teille. Todella rauhallinen ja levollinen olo tulee kotisi kuvista! Voi kun minulla olisi varaa, niin palkkaisin sinut sisustus/karsimisneuvojakseni!<br />
  Olet inspiraatio!<br />
  <br />
  T: kirsi

 5. Ovathan ne viherkasvit todella trendikkäitä taas, mutta mielestäni nyt niitä on kyllä jo aivan liikaa tuossa olohuoneen stringissä. Koko hylly tuntuu katoavan tuonne viidakkoon, ryhmittele tiukemmin?

  1. Viidakko: En ryhmittele niitä sisälle kun odottavat pääsyä ulos. 🙂 Parvekkeella sitten ryhmittelen kunhan yölämpötilat jäävät reilusti plussalle ensin. 🙂

 6. Kivalta näyttää. Keittiö on kyllä paras juttu kodissasi. Onko nuo sormukset uusia ja tuleeko iloisia uutisia..?

 7. Hei päädyin sattumalta sivullesi. Ja onpa kaunista valkoista sinulla. Mistä olet ostanut nuo ihanaiset baarituolit? Sain kyllä siivousinspiksen nyt! t.darja

  1. tarja: Kaunis kiitos! &hearts;<br />
   <br />
   Baarituolit ovat Stockmannilta, Hay hee -baarituolit ovat merkiltään ja malliltaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *