Aikaa itselle – mansikoita & manikyyria!

Alkuilta vierähti manikyyrin, mansikoiden ja tutulta saamani Elle-lehden parissa Adelea kuunnellen, ette uskokaan kuinka ihanaa oli pitkästä aikaa uppoutua hetkeksi tälläiseen naiselliseen hömppään. ♥ Yleensä lakkaan kynnet pikavauhdilla muita tärkeämpiä juttuja puuhastellessani ja tytön kärttäessä vieressä jotakin, useimmiten lakkailen samalla hänenkin kynsiään. Nyt ei ollut kiire mihinkään, vain minä, mansikat ja rauha…

Omakotivalkoinen_24052016_4450_2.jpg

Omakotivalkoinen_24052016_4451.jpg

Omakotivalkoinen_24052016_4455.jpg

Omakotivalkoinen_24052016_4437.jpg

Huomenna luvassa suoraa puhetta Kivik-nojatuoleista ja Bemzin tuolinpäällisistä risujen ja ruusujen muodossa! Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

9 kommenttia “Aikaa itselle – mansikoita & manikyyria!

  1. Hippu-76: Sitä se todella oli, en muista koska olisin saanut rauhassa lakkailla kynsiäni… olisikohan ollut joskus viime syksynä. 😀 Nyt on nätti manikyyri ja siisti lakkaus, ei yhtään kurttuakaan lakan pinnassa kuten yleensä. 😀

 1. Ihana pieni hemmotteluhetki sinulla&hearts; <br />
  Mia mitä olet ollut mieltä tuosta sohvapöydästäsi? Onko tullut esiin huonoja puolia? Koetko että se on ihan sopivan kokoinen? Itse olen pähkäillyt tuon tilaamista jo ikuisuuden:D Mutta en oikein osaa päättää tämän ja pienemmän koon välillä. Sopiiko pöytä mielestäsi hyvin lapsiperheeseen? Ei keikkaa, jos sitä vasten rohkea 1-v päättää nousta/nojata?:D <br />
  Ihanaa kesän odotusta sinne!

  1. Mai: Tykkään sohvapöydästä todella paljon enkä keksi siitä mitään negatiivista sanottavaa. 🙂 Pöytä on erittäin tukeva eikä nouse, keikkaa tai kaadu vaikka lapsi siihen nojailee (kokeilin nojailla itsekin eikä liikkunut mihinkään). Pienempi on ihanan siro, tykkään siitä mallista kovasti. &hearts; Valitsin itse tämän isomman koska halusin tarpeeksi laskutilaa maljakolle, kynttilöille ja lautaselle. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista kesää sinne myös! &hearts;

  1. Johanna: Tiedän jo tässä vaiheessa että vuosi tulee täyttymään helpostikin. 🙂 Mutta sittenhän se joulukuussa nähdään mitä tuleman pitää. 🙂

 2. Ihanaa arjen keskellä hetki itselle. Kaunis lakkaus,mutta vähän pisti silmään kun kynnet eivät ole samanpituisia.. Olen itse niin tarkka tuossa asiassa…

  1. Beliz: Kuvat on otettu ennen manikyyria ja juuri tuosta syystäkin manikyyri (lyhennys, tasoitus ja siistiminen) oli todella tarpeen. 🙂 Olen kausittainen (ja olen kai vieläkin) kynsien stressipureskelija ja pyristellyt rumasta tavasta eroon kymmenisen vuotta. Olen todella iloinen siitä että minulla ylipäätään on kynnet joita lakata, se ei ole minulle itsestäänselvyys nimittäin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *