Videopostaus – Minimalismi, nettiaika & sosiaalinen media!

Illan videopostaus meni nyt vähän myöhäiseksi Youtuben latausongelmien takia, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 🙂 Minimalismi-videosarjan neljännessä osassa pureudutaan netissä ja tietokoneen ääressä sekä sosiaalisessa mediassa vietettyihin tunteihin. Oma aika on arvokasta ja se kannattaa käyttää hyvin hyödyksi, myös netissä! Katso videolta vinkkini somekanavien siivoamiseen! 🙂 

Mukavaa myöhäisiltaa!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Videopostaus – Minimalismi, nettiaika & sosiaalinen media!

  1. Taas asiaa, Miia! Täällä on myös keskitytty enempi iloa tuottaviin asioihin ja sitä mukaa on vähentynyt seuraamiset Bloglovinissa, Instassa ja Facebookissa. Siinä kyllä karaistuu, kun tekee karsintaa, sillä tulee välillä vähän huono omatunto, kun jättää jonkun tahon seuraamisen. Tekee kuitenkin hyvää ja tietää loppujen lopuksi tehneensä oikean päätöksen. Yritän muutenkin päästä eroon fomasta (fear of missing out), sillä se jos mikä vie energiaa!

    1. Irina: Karaistuminen tapahtuu väistämättä, välillä on tuskaa tehdä päätöksiä seuraamisen lopettamisen suhteen, varsinkin Instagramissa. Foma on kamalaa, ihme tiedonjano ja -ahneus iski minuunkin ja "rästilista" kasvoi vaan kasvamistaan. Nyt olen opetellut siitä pois ja vitsit miten hyvältä tuntuu kun ei enää samalla tavalla pelkää jäävänsä jostakin paitsi jos ei koko aikaa olekaan nenä kiinni netissä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *