Uusi puhtaanvalkoinen astiasarja Casa Stockmannilta!

Puhtaanvalkoiset kaunislinjaiset astiasarjat ovat harvinaisuus, joita ei putkahtele vastaan liian usein. En edes tiedä kuinka montaa eri kupposta ja lautasta olen käsissäni pyöritellyt vuosien aikana, lukema lienee reippaasti parinkymmennen paremmalla puolen. Olen vertaillut sekä edullisten että arvokkaiden merkkien astiasarjojen valkoisia sävyjä, Tokmannista Stockmanniin, ja potentiaalisia vaihtoehtoja on pari tullutkin vastaan. Kuvittelin että ajan saatossa silmäni tottuisivat vitivalkoisen ruokapöydän ja pöytää kermaisempien nykyisten Koko-astioiden sävyeroon, mutta väärässä olin. 🙂 Casa Stockmannin yksinkertaisesti muotoiltu vitivalkoinen astiasto kattaa monipuolisen valikoiman eri kokoisia lautasia, kulhoja ja kuppeja… ja heti ensi viikolla (toivottavasti) pääsen kokkailemaan jotakin värikästä kesäherkkua ja kattamaan ruokapöydän uusilla hohtavan valkoisilla astioillani. ♥︎ Jospa oikean astiasarjan etsiminen olisi nyt viimein päättynyt. 🙂

Omakotivalkoinen_CasaStockmann_astiat.jp

Uuteen neljän hengen astiasarjaani kuuluu matalia lautasia kolmessa eri koossa, joista pienin on leipälautanen, keskikokoinen on ruokalautanen ja suurin toimii tarjoilussa sekä kattauksessa katelautasena. Matalien lautasten lisäksi kotimatkalle lähti neljä syvää lautasta (koko 19,5cm), neljä kulhoa sekä neljä kahvikuppia (vet. 0,33dl). Casa Stockmannin tuotteet ovat heinäkuun ajan -20% (kanta-asiakasetu) ja uudelle astiasarjalleni jäi alennuksen jälkeen hintaa alle 80€, mikä on erittäin edullinen summa astioiden laatuun nähden. 🙂

Omakotivalkoinen_Stcom_15ale_17072016.jp

Stockmannin verkkokaupan kodin osastoa koskeva 15% alennukseen oikeuttava kesäetu on voimassa vielä tänään! Alennuskampanjan voi yhdistää Casa Stockmann -tuotesarjaa koskevan -20% kanta-asiakasedun kanssa – Ostosten yhteissumman ollessa 150€ tai yli, saat 15% alennusta tilauksen normaalihintaisista tuotteista. Testasin tuon itse nimittäin äsken oman tilaukseni yhteydessä, joka sisälsi sekä Casa Stockmannin kantistuotteita että yhden normaalihintaisen tuotteen. 🙂 

Puhtaanvalkoista astiasarjaa etsimässä? Ota kurssi kohti –> www.stockmann.com

Leppoisaa lepopäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

16 kommenttia “Uusi puhtaanvalkoinen astiasarja Casa Stockmannilta!

 1. Miksi ihmeessä vaihdat Koko-sarjan tähän Casa-sarjan astiastoon? Ei kai Kokojen sävy voi oikeasti olla syynä. Sinä olet toiminut minulle suurena innoittajana tavaran karsimisessa ja turhien tavaroiden hävittämisessä. Nyt hämmästyin kyllä uutta hankintaasi. Toivottavasti tällainen eriävä mielipide sallitaan.

  1. Tiina: Kokojen sävyero on oikeasti aika suuri, häiritsevällä tavalla. Minimalismin nimessä olen päättänyt irrottautua kaikesta jäljellä olevasta itseäni ärsyttävästä tavarasta ja asiasta. Näihin kuuluu mm. silmään ärsyttävästi pistävät kermaiset astiat, ulkoisesti kauniin mutta kuolettavan tylsäteräisen (suunnittelussa ongelma, ei voi korjata terottamisella) juustohöylän vaihtaminen toimivampaan, resuiseksi muuttuineista lempileggingseistäni luopuminen (miksi hillota niitä enää kaapissa kun ei niillä kehtaa ulkonakaan kulkea) ja pari muuta vastaavaa asiaa jotka aiheuttavat aina sellaisen plääh-olon kun ne näkee tai niitä käyttää. <br />
   <br />
   Ilman muuta eriävä mielipide sallitaan, aina ei tarvitse olla kanssani samaa mieltä. 🙂 Tässä postauksessa en ottanut esille asian taustoja sen enempää, astioiden likainen sävy ja eritoten se että asia häiritsee minua joka päivä on syynä niiden vaihtamiseen. Vähän kuin takki, jota voisi käyttää mutta se ei näytä tai tunnu hyvältä ja se päällä mieliala on aina huono. 😀 Pinnallista ehdottomasti, mutta minusta tärkeä asia tulla huomioiduksi. Epäsopivat tavarat ja vaatteet tuovat huonon fiiliksen, enkä halua &quot;joutua sietämään&quot; sellaista jos ei ole pakko. 🙂

 2. Tiiän niin tuon tunteen!Itse etsin kanssa ihan vitivalkoista astiastoa pitkään ja kun sellaista en löytänyt mistään menin niin rupesin keräilemään Arabian 24h astiastoa.No ei mennyt pitkään kun rupesi ärsyttämää että astiasto ei ollut vitivalkoinen.Ja senhän huomaa koska minulla on korkeakiiltoinen vitivalkoinen ruokapöytä nii astiat näyttävät likaisen valkoisilta siihen verrattanu.Mutta koska olin jo ostanut astiat päätin että &quot;pakko&quot;pitää kun parempiakaan ei vaan ole.Kunnes..Ikeaan on tullut ihan järkyttävän valkoinen astia sarja!Jee!Ostin lautasia(mukeja ei valitettavasti ole)ja tämä on se mitä olen etsinyt vuosia:)Astiat ovat niin valkoisia että pöytäkii meinaa jäädä kakkoseksi ja hinta oli vain 0,50/kpl.Lautaset ovat olleet käytössä kuukauden verran eivät ole menneet miksikään ja olen löytänyt sen mitä olen etsinyt vuosia:)ja tähän voin sanoa että ihan sama mitä muut ajattelevat siitä että vaihdan astiastoa mutta jos se asia häiritsee minua ja saan vielä noin edullisesti niin vaihtoon meni:)

  1. Minna: Minulla korvaava sarja oli Arabian Koko, jonka muoto on aivan ihana. &hearts; Tuo 0,50€ maksava Ikean astiasarja on juuri oikean valkoinen, samaa sävyä kuin myös nämä uudet Casa Stockmannin astiat. 🙂 Itseäni jäi tuossa Ikeassa mietityttämään se ulkopinta, se tuntuu muoviselta ja röpelöiseltä. Kestääköhän se astianpesukonetta? Onko sinulla kokemusta asiasta?

  2. En ole tuo aiempi kommentoija, mutta kokemuksesta vastaan että Ikean lautaset kestävät loistavasti astianpesukonetta ja kovaa käyttöä (kivitasoon tippumisenkin näköjään).<br />
   <br />
   On erittäin mieluista kuulla, että stockmannilta saa saman sävyisiä mukeja kuin Ikean halvat astiat. Ikeaankin oli tullut lautasten sävyisiä mukeja, mutta tyyli ei valitettavasti ole pelkistetty, joten sinne kauppaan jäivät..<br />
   <br />
   Kaunista heinäkuun loppua:)!

  3. enkeli: Myös Habitatista löytyy tuota samaa valkoista sävyä, siellä myös kauniita kuppimalleja. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista heinäkuuta! &hearts;

 3. Oi, miten kaunis sarja! Taisi minunkin ikuinen etsiminen päättyä juuri. Olen etsinyt sitä oikeaa astiastoa jo usean vuoden, kaikissa muuten ihanissa on liian syvä ja kuppimainen tuo syvä lautanen, hankala asettaa tiskikoneeseen. Tässä on kyllä hyvä ja kaunis muoto :)<br />
  Pakko vastata Tiinan eriävään mielipiteeseen: Perehdy &quot;maritukseen&quot; niin ymmärrät paremmin 🙂 Olettaisin, että Miia noudattaa tätä menetelmää. Pyritään siis siihen, että kaikki tavarat ja asiat ovat sellaisia, jotka tuottavat iloa. Jos vanhat eivät tuota, laitetaan kiertoon ja hankitaan uudet iloa tuottavat. Tällä menetelmällä tavaraa karsiutuukin hurjasti! Iloa päivään! 🙂

  1. Reetta: Muoto on sopivan kaareva muttei liian kuperainen. Vähän kuin Arabian Koko-sarjassakin, mutta ei niin terävälinjaisesti. 🙂 Casa Stockmannin kulhoja minulla on kaksi jo ennestään ja pysyvät hyvin astianpesukoneessa pystyssä (niissä piikeissä). <br />
   <br />
   Juuri noin kuten kuvasit, se mikä häiritsee eikä saa hyvälle mielelle, kannattaa korvata paremmalla jos vain mahdollista. Olen tuskaillut noiden Kokojeni kanssa aika pitkään ja ajattelin että sopeudun sävyeroon. Nyt kun minulle on tuloss uusi ruokapöytäkin, halusin että astiat sopivat pöydälle. 🙂 Kauhea yrittää nyt ottaa ruoka-annoksista kuvaakaan kun pöytä näyttää vaaleansiniseltä ja lautaset beigeiltä, puhumattakaan miltä ne näyttävät paljaalla silmällä katseltuna. <br />
   <br />
   Siskoni on haaveillut oikeasta astiasarjasta vuosi kaudet, muttei ole raaskinut sellaista alkaa keräämään. Tiesin hänen tykkäävän tuosta Kokosta ja sitä kun saa vielä väreissäkin, halusin lahjoittaa hänelle starttisrtin valkoisia joihin hän voi sitten yhdistää värikkäämpiä osia. &hearts; &hearts; Hyvä mieli meille molemmille ja sisko lahjoitti omat eripariset astiansa taas vuorostaan eteenpäin astioita tarvitsevalle, sellaiselle jolla ei ole niin väliä lautasten malleista ja sävyistä (mies). 🙂

 4. Miten voit kehua astioita laadukkaaksi, kun et ole niitä edes vielä saanut tai nähnyt livenä? Saatuja käyttänyt.Käsittääkseni tilasit nettikaupasta.<br />
  Itse koen voivani sanoa jotain laadukkaaksi sitä käytettyäni jonkin aikaa. Esim. astioista laadukkuuden näkee vasta pidemmän käytön ja useiden pesien jälkeen. Halkeileeko lasitus, naarmuuntuuko pinta ruokailuvälineistä jne.<br />
  Ei tuotetta tee laadukkaaksi se, että se on jostain tietystä kaupasta hankittu. Eihän?

  1. SanniKaarina: Olen nähnyt astiasarjan livenä monet kerrat ja ostin kaksi kulhoa testiin itselleni jo aikaa sitten. Halusin olla varma että kyseisen sarjan astiat kestävät käyttöä ja astianpesukonetta naarmuuntumatta. :)<br />
   <br />
   Parin kk käytöllä kulhot eivät ole naarmuuntuneet, lasitus ei ole halkeillut jne. Yhtä laadukkailta ja vankoilta vaikuttavat kuin Arabian Kokotkin ja erittäin lämpimästi näitä Casan astioita uskallan suositella eteenkin päin. 🙂

  2. No tämä selventääkin. Ei vain postauksessa käynyt ilmi, että olet niitä jo käyttänyt. Sitten ymmärrän.<br />
   Itse en luovu arabioistani, mutta kotini onkin aivan erilainen kuin sinun 🙂

  3. SanniKaarina: Arabian Kokot ovat muodoltaan täydelliset, harmi että niiden (kuten Arabian ja iittalan muidenkin sarjojen) valkoinen sävy on kellertävä. Ovat kyllä kestävää laatua ja ajattomatkin, ainoa häiritsevä tekijä on tuo sävy jonka kanssa en ole lainkaan sinut. Pieniä on joskus ongelmat ihmisellä. 😀

 5. Olen pessyt koko kuukauden ajan koneessa astiat eivätkä ole menneet miksikään.Pitemmällä aikavälillähän sitten näkee mitä niistä tulee mutta nyt ainakin nautin puhtaasti valkoisuudesta ja siitä että löysin etsimäni:)Nuo ovat sileitä ja kiiltäviä;)

  1. Ansku: Marimekon Oiva- ja Räsymatto-kupit ja Oiva-leipälautaset on olleet. 🙂 Yksi lautanen meni rikki kun kolhaisin sitä, yhdestä kupista irtosi korva, mutta syy oli omaa huolimattomuuttani. Ovat ihan laadukkaita, eivät mielestäni poikkea Arabian Kokoista. 🙂 Valkoisen sävy niissä sama kuin Kokoissakin, vivahtaa hieman kermaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *