Geneva Model L – Ajatonta tyylikkyyttä & korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan!

Kaupallinen yhteistyö: TA-Distribution / Geneva

Pelkistettyä tyylikkyyttä henkivä Geneva Model L on meidän kodin uusi helmi! ♥ Yhteistyön merkeissä testiin saatu hohtavan valkoinen monitoimilaite pitää sisällään radion, cd-soittimen sekä langattoman Bluetooth -toiminnon, jonka avulla suoratoistopalvelu Spotifyn ja Youtuben musiikillinen äänimaailma nousee uusille asteikoille. Upea erottelu ja jyhkeä basso toimivat kotikuuntelussa musiikkilajista riippumatta – rokki raikaa, bassot bilettää ja hidastempoisempi tunnelmamusiikki rauhoittaa tasaisuudellaan. Radiokanavat kuuluvat kirkkaasti särisemättä ja televisioon kytkettynä taikalaatikko toimii kotiteatterin korvikkeena uskomattomalla tehokkuudella. Geneva Model L on täydellinen valinta ihmiselle, joka vaatii äänentoistolaitteelta tyylikkyyttä, monipuolisuutta ja korkeaa laatua kohtuullisella hinnalla.

Geneva Model L valkoinen kokemuksia - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Geneva Model L valkoinen kokemuksia - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Geneva Model L – Täydellinen olohuoneeseen

Sveitsiläisen Geneva Lab:n mallistoon kuuluu kuusi eri kokoista äänentoistolaitetta XS-kokoisesta taskuun sopivasta ministä XXL-kokoiseen tv-tasona toimivaan jättiläiseen. Olohuoneessani asustava vaikuttavan näköinen Model L on kokoluokassaan priimaa, todellista hi-techiä jonka komponenteissa ei ole säästelty.

Kumijaloilla seisova Model L soi kauniisti jopa meidän avarassa kodissa, jossa monet muut kaiutinjärjestelmät eivät pärjää. Genevan ääni ei jää kaikumaan tyhjiin neliöihin eikä paljaiden seinäpintojen heijastus tunnu vaikuttavan äänenlaatuun edes volyymit kaakossa. Patentoidun Embracing Sound -äänenprosessoinnin ja stereofonisen äänimaailman ansiosta musiikki kuulostaa hyvältä koko huoneessa, eikä se vaadi perinteisen hifilaitteiston tapaan optimoitua kuuntelupaikkaa – Suosikkiartistini Adele laulaa tyylipuhtaasti niin olohuoneessa kuin keittiössä ja eteisessäkin.

Geneva Model L valkoinen kokemuksia - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Geneva Model L valkoinen kokemuksia - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Kaunis pianolakkaus – Käsityötä parhaimmillaan

Genevat valmistetaan käsityönä ja se näkyy. Upea pianolakkaus, kulmien pyöristykset ja tuntuma tekevät tästä 60-luvun putkiradiota muistuttavasta linjakkaasta laitteesta modernin ja tyylitellyn. Langaton toisto toimii kaikissa älylaitteissa ja minimoi johtojen aiheuttaman sekasotkun. Ei enää kaiutinpiuhoja ja välikytkentöjä – yksi laite hoitaa kaiken! Mikäli haluat kytkeä Genevan televisioon tai Bluray-soittimeen, onnistuu se laitteen pohjassa olevien RCA- ja miniplug-liittimien avulla.

Olen hyödyntänyt Geneva Model L:ää kotiteatterina katsellessani leffoja Netflixistä ja hyvin toimii. Toimintakohtauksissa sohva tutisee ja romanttisen elokuvan haikeassa jäähyväiskohtauksessa ropissut sade kuullosti siltä kuin se olisi oman ikkunani takana ripotellut. Tämä jos mikä todistaa Genevan monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Geneva Model L valkoinen kokemuksia - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Geneva Model L valkoinen kokemuksia - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Harmoniaa sisustukseen ja äänimaailmaan

Kaunis kuori kätkee sisäänsä huippuominaisuuksia, joista laadusta tinkimätön miehenikin on minulle vähän kateellinen. 🙂 Laitteessa yhdistyy kaikki ne asiat joita äänentoistolta haluan – upea ulkomuoto, kompakti koko, laadukas ääni, langattomuus, helppokäyttöisyys, monipuolisuus ja omalle lompakolle sopiva hinta. En halua monia eri laitteita kaappeihini, erilliset vahvistimet ja kaiuttimet sekä laitteiden välillä kulkevat piuharyppäät ovat ehdottomasti nounou. Geneva Model L onkin tullut meille jäädäkseen, en todellakaan suostu siitä luopumaan. ♥

Geneva Model L valkoinen kokemuksia - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Musiikkia parhaalla äänentoistolla langattomasti

Spotify soi meillä päivittäin useita tunteja ja musiikin vaihtaminen onnistuu kätevästi suoraan puhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla. Eilen pidimme tytön kanssa pienet tanssibileet ja huudatimme naapureiden iloksi Antti Tuiskua, Isac Elliotia, Tean Mehudiskoa ja Sannin Pojat -kappaletta. 🙂 Tänään meillä on soinut kesän parhaat hitit, joiden tahdissa vetäisin hikijumpan ja maalailin ruokapöytää.

Geneva Model L valkoinen kokemuksia - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan

Jos etsit langatonta laatua ja sisustukseen sopivaa kompaktia äänentoistoa kohtuullisella hinnalla, on Geneva tutustumisen arvoinen vaihtoehto. Lisätietoa Geneva Model L:stä ja muista Genevan tuotteista löydät maahantuoja TA-Distributionin sivuilta TÄÄLTÄ!

Ensi viikolla postailen teille Genevan mukana tulleesta teräksisestä jalustasta, joka kuuluu lisävarusteiden ryhmään. Jalustan päälle nostettu Model L on kertakaikkisen upeaa katseltavaa ja kunhan saan pöydän maalattua ja ruokailutilan kuntoon, pääsen sijoittamaan sen tytön huoneen viereen ruokailutilan kupeeseen, jossa se pääsee oikeuksiinsa. 🙂

Aurinkoista päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

8 kommenttia “Geneva Model L – Ajatonta tyylikkyyttä & korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan!

 1. Onhan tyylikäs vehje, mutta aivan järjetön hinta. <br />
  Ei liity aiheeseen, mutta piti sanomani, että nyt mä tajusin sen valkoinen ei ole tarpeeksi valkoinen, tai on väärän sävyinen valkoinen. Laitoin keittiönpöydälle uuden valkoisen kaitaliinan, ja nuo keinonahkatuolit eivät olekaan valkoiset :O Tai siis valkoisena oon niitä tähän asti pitänyt, mutta ei ne todellakaan ole valkoiset. Hirveän näköiset valkoisen liinan lähellä. <br />
  Valkoisella sisustaminen ei taida ollakaan niin helppoa kuin kaikki luulee.

  1. Minna: Kunnolliset äänentoistolaitteet maksavat maltaita. Miehen nykyinen setti kustantaa yli 7000€ ja kuuluu keskihintaisten luokkaan. Siihen verrattuna reipas tonni on suorastaan halpa, kun vertaa mitä rahalleen saa vastinetta :)<br />
   <br />
   Valkoisella sisustaminen ei ole helppoa, vaikka moni luuleekin niin. Valkoisen sävyjä on monia ja niiden yhdistelyssä on omat haasteensa. Materiaalien erilaisuus antaa jonkin verran anteeksi sävyeroja, kangas saakin olla hieman eri sävyä kuin tasainen teräspinta tms. 🙂 Keittiö on tiloista vaativin, siellä sävyerot pomppaavat silmille parhaiten, varsinkin tuolien ja pöytien välillä. Toinen paha on myös vitivalkoiset tai kermaiset pöytätabletit päinvastaisen sävyisellä pöydällä, pistää silmään niin että sattuu. :)<br />
   <br />
   Kaiken lisäksi silmä harjaantuu vuosien ja kokemuksien ansiosta huomaamaan entistä tarkemmin sävyeroja. Se mikä joskus oli omaankin silmään ihan ok, ei välttämättä enää ole. Väliovet ja ovien karmit olen maalannut Clasun maalilla, koska vanha alkuperäinen listavalkoinen (vivahtaa kermaan) näytti kellastuneelta uuden valkoisen seinämaalin vieressä. Valkoisessa usein onkin ongelmana tuo, että kun jotain uusit tai maalaat, joudut tuunaamaan ja uusimaan loputkin. 😀

 2. Kyllä äänentoistolla on merkitystä musan kuuntelussa. Itse opin asian exältäni ja siitä pidän kiinni että kotoani löytyy laatua silläkin osa-alueella 🙂 Minne sinun Kubukset on kadonneet viherkasvien alta? Pahoittelen, kysymys ei liity aiheeseen, mutta tottakai tulee silmäiltyä kokonaiskuva 🙂

  1. Sari: Laadulla on suuri merkitys, varsinkin jos haluaa nauttia musiikista täysin sydämin. &hearts; Adele ja The Great Gatsby -soundtrack ovat minulla aina ensimmäisenä soittolistalla kun testailen uusia laitteita. Kyseiset tuotannot ovat laadukkaasti tuotettuja ja niissä erottaa jyvät akanoista. Myös jazz on musiikkityylinä hyvä koekaniini, hyvät kaiuttimet toistavat molemmat päät (matalat sekä korkeat soundit) miellyttävästi ilman kuminaa tai diskantille ominaista ylikorostumista. Genevassa kaikki edellä lueteltu soi upeasti, kuten myös rokimpi tuotanto (Linkin park, kasarirock, Bon Jovi, Alter Bridge jne.).<br />
   <br />
   Yksi pieni Kubus on makuuhuoneen seinähyllyllä, kaksi pientä keittiön saarekkeella tarjottimen päällä ja iso jossa saniainen on kylpyhuoneessa. 🙂

 3. On kyllä niin totta. Haasteellisin on juurikin tuo valitsemasi vitivalkoinen.<br />
  Siksi en yhtään ihmettele tarkkuuttasi. Lämmin valkoinen on vähän armeliaampi,<br />
  mutta se ei kestä rinnalleen vitivalkoista, mutta ei kyllä kellertävääkään. Mulla on<br />
  mukana värimallit, jopa pala parkettia matto-ostoksilla ja niillä olen välttänyt monta<br />
  virhevalintaa. Juuri eilen tuttu sanoi, että harmittaa kun en uskaltanut valita valkoista.<br />
  Ei valkoinen ole mikään helpoin valinta, ei ollenkaan.<br />
  Ovat nuo musiikkilaitteet muuttuneet vuosien saatossa. Pienestäkin lootasta lähtee<br />
  hurja ääni ja ulkonäkö on ihan pro.

  1. Raili: Nuo mallipalat ovat loistava apu lompakossa / laukussa, itsellänikin oli pitkään laukun sivutaskussa Tikkurilan paperisia maalilastuja sekä kankaan paloja, joiden avulla pystyin vertaamaan jo kaupassa eri valkoisten sävyjen sopivuutta omaan kotiin. Nykyisin silmäni on jo niin harjaantunut että osaan arvioida sävyerot ilman mallipaloja. 🙂 Valkoinen on vaikea, sen sävyerot pomppaavat silmille paljon pahemmin kuin esimerkiksi sinisen tai beigen, jotka sietävät paljon enemmän eroavaisuuksia. Valkoisessa sisustuksessa sävyerot ovat kauniita kunhan ne ovat samasta &quot;sävypaletista&quot;. Murrettu puhtaanvalkoisen ja pehmeänvalkoisen yhdistelmä on valkoisista kaunein, mutta sellaista on vaikea löytää. Muoviset materiaalit ovat yleensä kermaisia, likaisen harmahtavia tai amerikkaista jenkkihymyä vastaavaa sinivalkoista. Maalattu teräs on lähes poikkeuksetta aina aavistuksen kermainen ja Alessin valkoinen Vassily-terästarjotin on täydellinen harvinaisuus täydellisen valkoisesta teräksestä (samaa sävyä kuin Artekin kalusteet uusina tai Clasun Pure White -maali). :)<br />
   <br />
   Tekniikka kehittyy ja siitä olen erittäin iloinen. 🙂 Hifi-laitteiden johtokasat ovat kamalia, niiden kanssa saa ajan vierähtämään kun yrittää niitä siististi kuljettaa seinien vierystoilla ja kaappien takana. Ei ole myöskään ikävä kaikkiea sitä säätämisen vaivaa joka ennen oli pakollista – piti keskittää kaiuttimet juuri oikeaan kohtaan, niiden etäisyys seinästä piti olla tietyn verran (jottei tule kuminaa) ja kaiuttimet piti asetella mittanauhan kanssa kohdilleen. 🙂 Genevan voi laittaa melkeinpä minne tahansa ja sen stereofonisuus soi kauniisti sekä vasemmalle että oikealle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *