Kaunis arkikattaus & -10% alennus Stockmann.comiin!

Uusilla Casa Stockmannin lautasilla katettu pöytä on hohtavan valkoinen ja kauniin yksinkertainen. Kukkakimpun virkaa toimittaa tällä kertaa ruukkuchili, joka tuo kivan väriläiskän kattauksen keskelle. Kulhoon kun vielä tytön kanssa pilkotaan iso satsi raikasta salaattia, on päivän ruoka eli eilen valmistettu feta-makaronilaatikko lämmitystä vaille valmis. Kannattaa muuten kokeilla, murusteltu feta makaronilaatikon joukossa tuo kivan suolaisen ja pikantin vivahteen… ja maistuu muksuillekin. 🙂

Omakotivalkoinen_23082016_6607_2.jpg

Omakotivalkoinen_23082016_6613.jpg

Omakotivalkoinen_23082016_6726712.jpg

Casa Stockmannin luuposliinisten lautasten ja kulhojen, sekä salaattiottimien ja pellavaservettien lisäksi pöydässä on Hackmannin aterimet ja Iittalan Essence -punaviinilasit aikuisille kuplaveden tarjoiluun ja saman sarjan matalammat olutlasit lapsille maitoa varten. Itse tykkään juoda kaiken paitsi kahvin ja teen näistä korkeista jalallisista laseista, se jos mikä on ihanaa arjen luksusta. Tyttö on hieman heiluvampi pöytäseuralainen, joten hänen luksuksensa on matalampaa mallia. Näin saamme molemmat nauttia tavallisesta arkiruoasta vähän kauniimmin. 🙂

Omakotivalkoinen_23082016_6604.jpg

Omakotivalkoinen_23082016_78781.jpg

Omakotivalkoinen_23082016_6625_2.jpg

Kattauskuvien lisäksi minulla on iloisia uutisia kaikille teille jotka harkitsette mm. Casa Stockmannin astioiden ostoa – Tänään verkkokaupasta saa 10% alennuksen, joka koskee kaikkia kodin osaston normaalihintaisia tuotteita huonekaluista astioihin. 🙂 Kodin valikoimaan pääset suoraan vaikkapa tästä:

www.stockmann.com/koti

Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg


11 kommenttia “Kaunis arkikattaus & -10% alennus Stockmann.comiin!

 1. Niin vallan hurmaava kattaus 🙂 Ihana kun jaksat kattaa kauniisti myös arjen keskellä. Blogisi on edelleen päivän piristys, KIITOS 🙂

 2. Miksi kattauspostauksissasi näkee harvemmin ruokaa lautasella tai valmistusastioissa, juomia laseissa? Toisi vähän eloa ja väriä aika samanoloisiin kattauksiin.

  1. Alina: Kattauspostauksissa harvemmin esitellään ruokaa lautasella (vrt. esim Iittalan ja Arabian kuvat). Kuulun myös siihen hieman vanhempaan ikäluokkaan joka ei halua syödä kylmää ruokaa tai laittaa muita perheenjäseniä odottelemaan siksi aikaa että saan kuvattua ruoan lautasella. Näissä kuvissa salattikin oli vielä tekemättä (tyttö eskarissa pitkää päivää) mutta koska Casa Stockmannin astioilla varustettu kattaus sopi aiheena hyvin tuohon eiliseen 10% alennuskamppikseen josta halusin teille kertoa, ajattelin että mikäpäs siinä, pannaan kamera laulamaan ja kattaus pöytään odottamaan valmiiksi. 🙂

  2. Alina: Piti jatkaa vielä mutta painoin julkaisu-nappia kesken pulinan. :D<br />
   <br />
   Eilisestä salaatista ja ruoasta lautasella tulee kyllä postaus, itseasiassa tänään, joten hyvä ajoitus oli kysymykselläsi. 😀

 3. hei, toivon ettet turhaan julkaise tätä kommenttia mutta toivon sinun silti lukevan sen. Makaroni kirjoitetaan yhdellä o-kirjaimella, kuten harmoonia lukuunottamatta kaikki -oni, -oli ja -oni -päätteiset sanat. Blogisi kieli on niin hyvää, että halusin korjata tämän pienen mutta erittäin yleisen virheen. <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.kielitoimistonsanakirja.fi&quot; target="_blank">http://www.kielitoimistonsanakirja.fi</a&gt;

  1. kielipoliisi: Kiitokset korjauksestasi. 🙂 korjaan virheen ja pidän tuon mielessäni jatkossa. 🙂

 4. Nuo Casa Stockmannin valkoiset astiat näyttävät kauniilta ja ennen kaikkea juuri niin &quot;oikean&quot; puhtaan valkoisilta! <br />
  Olen harkinnut ostavani meillekin näitä koko sarjan ja laitan kiertoon tämän hetkiset, muutaman vuoden vanhat astiamme. Harmittaa, kun on kerännyt eri kokoisia lautasia monta kappaletta per koko ja kaikki ovat jo nyt ihan naarmuisia. <br />
  Mikä sinun kokemuksesi on näistä Casan astioista? Tuntuuko, että niiden pinta on pysynyt kauniina? Ostan n. 12 kpl/koko, joten rahallinen sijoitus on kuitenkin suht iso enkä haluaisi tehdä taas hutiostoa.

  1. Misty: Casa Stockmannin luuposliininen astiasarja on upea ja hohtavan valkoinen. &hearts; Astiat ovat pysyneet hyvässä kunnossa, naarmuja ei ole tullut edes kulhoihin joita konepestään ja käytetään joka ikinen päivä. Suosittelen lämpimästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *