Muuramen monta ilmettä – Uudet ovet!

Muuramen vitriinikaappi ja yksi MUP-laatikkomoduuli jäivät ylimääräisiksi vaatetankotuunaukseni jäljiltä ja olen miettinyt kuumeisesti mitä niiden kanssa teen ja minne ne laittaisin – tarjoanko eteenpäin vai ostanko lisää Muurame-osia laajentaakseni kaapistoa esimerkiksi olohuoneeseen, keittiöön tai tytön huoneeseen. Lasiovet ja -hyllyt rajasivat liikaa vaihtoehtoja pois ja päädyinkin usean kuukauden miettimisen jälkeen korvaamaan ne puisilla ovilla ja -hyllyillä. Aamuisessa sadesäässä raahasin painavaa Muurame-ostostani postikonttorista sinisillä Ikea-kärryillä pitkin katuja, olin varmasti melko huvittava näky aamun työmatkailijoiden silmissä vettä ja hikeä valuessani sekä ärräpäitä päästellessäni. 🙂 Ähellystä täynnä olleen kotimatkan jälkeen siirryin suoraan kuormani kimppuun ja osia vaihtelemaan… ja sen sanon, että vaivannäkö kannatti! ♥

Muurame kaapin ovien vaihto - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Muurame kaapin ovien vaihto - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Muurame kaapin ovien vaihto - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Vanhat lasiovet ja hyllyt oli nopeasti irroitettu ja siirretty eteisen nurkkaan syrjään odottelemaan jatkosijoituspaikkaansa. MUP-malliston 5cm korkea sokkeli oli kasattu alle viidessä minuutissa ja laatikko nostettu uuden sokkelinsa päälle makoilemaan. Umpiovien asennus sujui myös rivakkaan tahtiin ilman saranoiden ja pienten hyppysistä livahtavien ruuvien kanssa taistelua. Mikään ei kiukuta enempää kuin surkeat saranat ja niiden paikoilleen säätäminen – Muuramen kalusteissa on panostettu myös tuohon puoleen, alla olevalta videolta näette miten nopeasti ovi on asennettu paikoilleen. 🙂

Muurame kaapin ovien vaihto - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Muurame kaapin ovien vaihto - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Minulla on kaapille parikin eri paikkavaihtoehtoa ja kohta alan mittailemaan ja miettimään mikä niistä mahtaisi olla paras. Kerron teille lopputuloksesta hieman myöhemmin – jos en enää tänään ehdi kuvailemaan niin huomenna sitten viimeistään. 🙂

Aurinkoista tiistai-iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

10 kommenttia “Muuramen monta ilmettä – Uudet ovet!

  1. Kivan näköinen kaappi. ☺️ Vihreä kukka on todella raikkaan näköinen lampun ja kynttiläjalkojen kanssa. ??

    1. Katerina: Tykkään todella paljon itsekin. ♥ Muurame on moduulisarjojen kuningatar. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *