Uusi Iittala Store – Avajaisten kunniaksi alekoodilla -20%!

Iittalan verkkokauppa on saanut uuden ilmeen ja sen kunniaksi loppuviikon avajaisetuna saa -20% alennusta. Oli ostoslistallasi astiasarjan hankintaa, sisustusesineiden päivitystä, joululahjaostoksia tai Muumi-mukien keräilyä, saa kaikesta nyt mukavasti alennusta! 🙂 Oma Iittala-suosikkini on Harri Koskisen suunnittelema Lantern-valaisin, hyvänä kakkosena tulee Essence -lasit sekä Iittala X Issey Miyake -malliston tumman- ja vaaleanharmaat servetit sekä vaaleanharmaa sisustustyyny. ♥︎

Omakotivalkoinen_14042016_8718.jpg

IITTALASTORE_20PROS_U8817.jpg

Avaisedun saat sunnuntaihin 30.10.2016 asti voimassa olevalla alennukseen oikeuttavalla koodilla WEB20. Käy tutustumassa uudistuneeseen verkkokauppaan ja talven uutuustuotteisiin täällä:

www.store.iittala.fi

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Iittala.fi. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

5 kommenttia “Uusi Iittala Store – Avajaisten kunniaksi alekoodilla -20%!

  1. Hei apua! Mistä bongasit tuon roosan Lantern:n?! En onnistunut löytämään Iittala Storesta. Voitko kiltti linkittää tähän! Kiitos!!!

    1. Kerttu Emilia: Kääks, nyt tuli minulta moka. Tuo purppura (roosa) on näköjään poistunut valikoimasta eikä sitä löydy enää mistään. 🙁 Nettikirppiksiltä kannattaa etsiä, ne lienee ainoa mahdollisuus löytää tuo hempeä roosa Lantern.

    2. Eikä!!! Multa on ihan mennyt ohi, että tuollaista väriä on koskaan edes Lanternista ollutkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *