UFF goes Twin Peaks – Kirppislöytöjä

Aivan mieletön bongaus osui tänään eteeni Helsingin Iso-Roban UFF-myymälän ikkunassa. Ikkunaan oli somistettu Twin Peaks -sarjan inspiroima kokoelma tuotteita, unohtamatta edes ”The owls are not what they seem” -lausahdusta. Tämä jos mikä on TP-fanin päivän kohokohta! 🙂

UFF goes Twin Peaks - Sarjafanin kirppislöydöt
UFF goes Twin Peaks - Sarjafanin kirppislöydöt
UFF goes Twin Peaks - Sarjafanin kirppislöydöt
UFF goes Twin Peaks - Sarjafanin kirppislöydöt
UFF goes Twin Peaks - Sarjafanin kirppislöydöt
UFF goes Twin Peaks - Sarjafanin kirppislöydöt
UFF goes Twin Peaks - Sarjafanin kirppislöydöt

Pakko oli mennä käymään sisällä UFF-myymälässä kiittämässä henkilökuntaa ja idean keksijää tästä mielettömän upeasta ja uniikista toteutuksesta. Ikkunan somistanut henkilö on selvästi seurannut sarjaa haukan tavoin, sillä pienetkin viittaukset oli poimittuna. FBI agentti Dale Cooperia esittävän mallinuken kädestä löytyy One Eyed Jacks´n pelimerkki, pöllöä edustaa pöllökuosiin ja pöllö-maskiin puettu torso, paperista askarreltuun kahvikuppiin on painettu ”Damn fine cup of coffee”, kirjassa lukee ”This is the Diary of laura Palmer” suoraan sarjasta kopioduilla käsialalla ja tietysti myös viittaus ”Wrapped in plastic” on saatu mukaan. 🙂 Hienoa työtä kerta kaikkiaan!

Kivaa iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Twin Peaks – 25 vuotta myöhemmin


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *