Tuoksuterapiaa & Biotherm-tuotearvostelua

Ihastuin viime vuonna Balmuirin luonnonmukaisiin Mountains-vartalotuotteisiin niin kovasti, että olen jo kolmesti ostanut suihkusaippuaa ja kosteusvoidetta lisää vanhojen loppuneiden tilalle. Nyt aloin kuitenkin kaivata vaihtelua ja Biotherm tuntui hyvältä ja mielenkiintoiselta vaihtoehdolta kokeilla…

Omakotivalkoinen_05052017_28354.jpg

Biothermin E A U -sarjaan kuuluu useita tuoksuvaihtoehtoja, joista omaa nenääni miellytti eniten E A U Soleilin kesäinen raikkaus sekä E A U Vitaminéen sitruksinen hedelmäisyys. En osannut valita näiden kahden tuoksun väliltä, joten kompromissina päätin yhdistää ne ja ostin Soleil-sarjasta suihkugeelin ja Vitaminéesta vartalovoiteen. 🙂 Alla ajatuksia ja kokemuksia parin käyttökerran jälkeen:

Biotherm E A U Soleil -suihkugeeli

+ ihana tuoksu, joka jää leijumaan kevyesti iholle

+ käteen sopiva tuubi, josta on helppo annostella sopiva määrä pesugeeliä kämmenelle

+ riittoisa 

+ sopivasti kosteuttava, joka jättää iholle puhtaan ja raikkaan tunteen

– olisin tahtonut ostaa isomman tuubin, mielestäni 150ml on liian pieni määrä 

Biotherm E A U Vitaminée -vartalovoide

+ ihana tuoksu, joka piristää mieltä välittömästi. Tätä tekee mieli nuuhkia pitkin päivää, taattu aah-efekti.

+ kevyt koostumus, helppo levittää

+ imeytyy keskivertoa nopeammin, ei kuitenkaan voita Balmuirin voidetta

+ ihosta tulee todella pehmoinen ja sileän tuntuinen

+ riittoisa, 400ml pumppupullo kestää pitkään myös päivittäisessä käytössä

– lievää kirvelyä vasta-ajeltujen kainaloiden alueella, menee ohi nopeasti mutta on ehdottomasti miinusta muutoin hyvälle tuotteelle

Omakotivalkoinen_05052017_2826.jpg

Suihkusaippuan ja vartalovoiteen valinnassa tärkeintä on niiden ihoa hoitavat ja hellivät ominaisuudet. Hyvänä kakkosena tulee tuotteiden tuoksu, joka parhaimmillaan toimii terapianakin. 🙂 Olen huomannut että tietynlaiset tuoksut lievittävät väsymystä ja mielipahaa, ja nämä Biothermit kuuluvat tuohon kategoriaan. Tämä aamuna klo 6:00 suihkuun suoraan sängystä kömpiessäni olin väsynyt kuin talviunia nukkuva karhu, mutta Soleil-suihkugeelipesun aikana koin sellaisen herätyksen ja virkistymisen ettei kahvikaan ole aikoihin saanut samanlaista efektiä aikaan. 🙂 Vartalovoiteella varttia myöhemmin lutratessani olin jo pirteä kuin peipponen… ja tuoksusta on iloa vielä nyt illallakin. Sanottakoon että myös miehen mielestä tuoksun superhyvältä, joten lämpimin mielin uskaltaudun suosittelemaan näitä kaikille muillekin, jotka kaipaavat arkeensa piristystä. 🙂

Pirtsakkaa perjantai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Tuoksuterapiaa & Biotherm-tuotearvostelua

 1. Hei,<br />
  <br />
  Kiva arvostelu! Purkit näyttävät jo itsessään piristäviltä 🙂 Pieni huomio: EAU kirjoitetaan ihan yhteen. Siinä on fontissa vain iso kirjainten väli. Asian voit tsekata vaikka Biothermin sivuilta.<br />
  <br />
  Pirteää ja aurinkoista kesänodotusta!

  1. Leena: Biothermin osastolla nuo oikein hyppäsivät silmille ja ensimmäisten joukossa niitä tuoksuttelin. 🙂 Tuo suihkusaippua tulee varmasti jäämään vakituisempaankin käyttöön pidemmäksi aikaa, kosteusvoide luultavimmin kestää syksyyn asti jolloin taidan kaivata syksyisempää tuoksua. :)<br />
   <br />
   Kävin katsomassa tuon kirjoitusasun postauksen teon mainingeissa ja halusin tuoda tuon E A U :n korostetusti esiin kun se käyttää niin kivalta. 😀 Toivottavasti se ei häiritse lukemista (rivitys menee yhdessä kohtaa kieltämättä hassusti katki). En viitsi muokata postausta enää näin paljon jälkikäteen kun se vaikuttaa esikuvakkeen (etusivu, lukuehdotukset) näkymiseen eli poistaa kuvan kokonaan näkyvistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *