Brother P-Touch CUBE -blogiarvonta & synttärivalmisteluja

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Minun pieni synttärisankarini täyttää tänään 7 vuotta! ♥︎ Koko elämäni muuttui sillä sekunnilla kun tyttö otti ensimmäisen henkäyksensä hentoisen huudon säestämänä. Sitä räjähtävän rakkauden määrää on vaikea pukea sanoiksi, elämäni mahtavin päivä tuo seitsemän vuoden takainen maanantai kellon lyödessä 12:50… jolloin minusta tuli pienen prinsessan äiti! Viikonloppuna juhlitaan isosti kahteen otteeseen kun ensin lauantaina telmitään kavereiden kanssa ja sunnuntaina sitten sukulaisia kestitellen. Synttärivalmistelut on tohinalla käynnissä ja Brother P-Touch CUBE -tarratulostin surruttaa parhaillaan kaunista lahjanauhaa tytön paketteihin ja kavereiden kiitoslahjoihin…

Brother P-Touch Cube tulostin ja lahjapaketointi vinkit - Kauniit lahjat valkoista ja kultaa
Brother P-Touch Cube tulostin ja lahjapaketointi vinkit - Kauniit lahjat valkoista ja kultaa

Kätevä minitulostin – Pieni koko & suuri sisus

Brother P-touch CUBE on täynnä uuden ajan tekniikkaa. Pieni ja tyylikäs tarratulostin toimii täysin langattomasti bluetooth-yhteyttä hyödyntäen ja se on helppo liittää älypuhelimiin ja tabletteihin maksuttomalla P-Touch Design & Print -sovelluksella (iOS ja Android-laitteille).

Suomenkielisen sovelluksen avulla voit luoda lukemattomia erilaisia variaatioita kodin eri käyttökohteisiin aina satiinisesta lahjanauhasta perinteisiin nimikointitarroihin. Käytettävissä on yli 1000 symbolia ja emojia, 23 kaunista fonttia sekä 61 raamia, joilla voit halutessasi kehystää tekstisi.

Tarrojen ja lahjanauhojen sävyjä on niin ikään lukuisia (katso värivalikoima TÄÄLTÄ), joista muutama esiteltynä yllä olevassa kuvassa. Valikoimasta löytyy myös silitettävää ja pesunkestävää kangastarraa lastenvaatteiden nimikoimiseen, ehdoton must have -juttu kaikille lapsiperheille, joissa päiväkoti-ikäisiä mini-ihmisiä. 🙂

Brother P-Touch Cube tulostin ja lahjapaketointi vinkit - Kauniit lahjat valkoista ja kultaa
Brother P-Touch Cube tulostin ja lahjapaketointi vinkit - Kauniit lahjat valkoista ja kultaa

Pattereilla toimiva tulostin

Kompaktin kokoinen laite toimii kuudella AAA-paristolla tai vaihtoehtoisesti erillisenä lisävarusteena myytävällä virtajohdolla. Nauhakasetin asentaminen ja vaihtaminen on helppoa ja nopeaa – irroita vain laitteen etukansi ja napsauta kasetti paikoilleen.

Myös P-Touch Design & Print -sovellus on yksinkertaisen selkokielinen ja helppokäyttöinen, parilla napin painalluksella saat kustomoitua täydelliset tarrat niin lasten lelulaatikoihin, yrttipurkkien kylkiin kuin lahjapaketeihinkin.

Brother P-Touch Cube tulostin ja lahjapaketointi vinkit - Kauniit lahjat
Brother P-Touch Cube tulostin ja lahjapaketointi vinkit - Kauniit lahjat
Brother P-Touch Cube tulostin ja lahjapaketointi vinkit - Kauniit lahjat valkoista ja kultaa

Kauniit satiinauhat omalla tekstillä

Hullaannuin satiininauhoista niin paljon, että innostuin tulostelemaan ja kokeilemaan niitä vähän kaikkialle, kuten kynttilän ympärille Chanel-tekstillä tuunattuna. Ostoslistalleni lisäsin mustan ja valkoisen (käänteisillä tekstiväreillä) satiininauhat, jolla aion koristella kaksi valkoista sisustustyynyä… tästä projektista lisää myöhemmin. 🙂

Alla vielä lyhyt koostevideo tästä kiireisen perheenäidinkin elämää helpottavasta nimikointikoneesta, jonka avulla kaapit ja laatikot on helppo organisoida ja kotikin koristella:

Brother PT-P750W tulostin tuotevinkki

Ulkoisesti pätevät tulostimet Brotherilta

Brother panostaa laitteidensa ulkonäköön ja tärkeisiin kriteereihin kuuluu sisäisten ominaisuuksien lisäksi niiden kyky kestää katseita niin toimistoissa kuin kotioloissakin. Itselleni on erityisen tärkeää että tekniset laitteet näyttävät hyvältä ja istuvat osaksi kodin sisustusta, mieluiten vielä ilman johtoviidakkoja. Brotherin tarratulostinvalikoimasta löytyy monia tyylikkäitä yksilöitä, esimerkiksi tämä Brother PT-P750W malli, joka toimii wi-fi -yhteydellä ja keskustelee tietokoneen kanssa langattomasti. Pieni, siro ja täydellinen lisävaruste kotitoimistoon.

Monipuoliseen Brother-tarratulostinvalikoimaan voit käydä tutustumassa valtuutettujen jälleenmyyjien Wulffinkulman ja Staplesin sivuilla.

Brother P-Touch Cube tulostin ja lahjapaketointi vinkit - Kauniit lahjat valkoista ja kultaa
Brother P-Touch Cube tulostin ja lahjapaketointi vinkit - Kauniit lahjat valkoista ja kultaa
Brother P-Touch Cube tulostin ja lahjapaketointi vinkit - Kauniit lahjat valkoista ja kultaa

Osallistu arvontaan blogissa!

Seuraavaksi pyöräytämme yhdessä Brotherin kanssa käyntiin P-Touch CUBE -tarratulostimen arvonnan teidän lukijoideni kesken. 🙂

Palkinto sisältää P-Touch CUBE -tulostimen sekä kokoelman erilaisia tarra- ja satiininauhoja. Arvontaan voit osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa omia ideoitasi kyseisen laitteen käyttöön liittyen – mitä haluaisit nimikoida ja / tai koristella? Arvontaan voit osallistua ensi viikon keskiviikkoon 31.5.2017 klo 23:59 asti!

Ihanaa keskiviikkoa ja onnea arvontaan!


Seuraa myös Instagramissa 

223 kommenttia “Brother P-Touch CUBE -blogiarvonta & synttärivalmisteluja

 1. Ihan ehdottomasti ystävien lahjoja ? vaippakakun koristelisin hauskoilla teksteillä. Töissä voisin myös hyödyntää juhlapyhien aikaan, oon siis ikäihmisten parissa töissä. Ois aika hauska nimikoida asiakkaan rollaattori tollasella ?

 2. No apua miten ihana kapistus! Rrrrrrakastan lahjapakettien tekemistä ja usein esim. jouluna oikean paperin ja nauhan löytäminen on yksi suurimmista haasteista. Sitten lahjojen paketointiin kuluukin ilta poikineen ennen aattoa. Olisi kyllä käytännöllinen myös ruokalahjojen tuunaamiseen. Toinen tuunauskohde on erilaiset ovikranssit, jokaiseen sesonkiin tietysti omansa. Kustomoidut silkkinauhat sopisivat siis myös siihen puuhaan paremmin kuin hyvin ♥

 3. Ei hitsit miten nerokas keksintö!! Tuo olis niin mulle tehty, koristelen / nimikoin nauhoilla, koristeteipeillä ja dymolla lahjat, ovenkarmit, laatikot, oikeestaan ihan kaiken…

 4. Oi joi!! Jos mä rakastan jo pelkkää dymoa niin tuo aiheuttaa varman hepulin! Varmaan nimikoin kissatkin. 🙂

 5. Siis huhh, kaikkea sitä keksitäänkin ja tää vaikuttaa ihan mielettömältä laitteelta! Käyttäisin tätä ehdottomasti lahjapakettien koristeluun ja korttien koristeluun, eiköhän tällä keksisi kaikkea kivaa kotiinkin. ♥

 6. Tekisin kotiin satiinisia nauhoja tyylikkäillä teksteillä pientä huumoria unohtamatta. Nauhoja laittaisin pöytälampun lampunvarjostimeen ja muutaman ruukun ympärille.

 7. Oij aivan ihana laite ♥. Rakastan lahjoja ja niiden paketointia. Itse paketointi ja kortti ovat jo suuri osa lahjaa. Ehdottomasti mukana arvonnassa.

 8. Wau! Vaikuttaa mahtavalta laitteelta! Lapsiperheessä tulisi varmasti tuolle käyttöä ihan askarteluiden merkeissä kuten myös juuri lahjojen kanssa 🙂 Paljon onnea synttärisankarille! 🙂

 9. Onpa näppärä pikkulaite 🙂 ehdottomasti koristaisin omintakeisilla nauhoilla tulevan joulunpaketit….toki uskoisin löytyvän käyttöä jo aeimminkin…

 10. Antaisin tyttärelle lahjaksi, jotta hän voisi käyttää pienen poikansa vaatteisiin ja lahjoihin.

 11. Täähän on ihan paras keksintö. Koska olen päästä varpaisiin jouluihminen ja paketointi on lempipuuhiani, saisi tästä paketteihin persoonallisen loppusilaulsen ja jokaiselle omanlaisensa. Ja juuri pähkittyäni rippijuhlakutsujen kanssa olisi ollut oiva väline siinäkin. Lukemattomia mahdollisuuksia !

 12. Minä tulostaisin nauhoille rakastan sinua ja nauhoittaisin puolisolle yllätykseksi erinäisiä lahjoja. Ehkä myös hääjuhlaan voisi hyödyntää ja laittaa nauhoille viestejä vieraille ja sitoa niitä laseihin.

 13. Vautsi mikä arvonta, ihan huippua! Itse tulostaisin satiininauhoja meidän tuleviin kesähäihin. Satiininauharusetit tekstillä oman teemavärin mukaan tuo niin paljon koristeellisuutta saippuakuplapurkkeihin, vieraslahjoihin sekä kiitoskortteihin! Nyt iski oikein askartelufiilis! ?

 14. Onnea ihana A? Miten se aika kuulukaan nopeasti!<br />
  Onpa todella mahtava palkinto, kyllä olisi tarpeellinen jutska,rakastan antaa<br />
  pieni lahjoja rakkaille ja nuo nauhat olisi upeita, muuhunkin<br />
  Olisi käyttöä??

 15. Ihana laite. Käyttäisin ehdottamasti kauniiden ja persoonallisten lahjapakettien nauhoihin.<br />
  Maustepurkeista saa persoonalliset, ja väriä ja tyyliä voi vaihtaa sisustuksen ja mielen mukaan. <br />
  Tuolla voisi kivasti nimikoida myös pyyhkeiden paikat. Käyttötarkoituksia löytyy vaikka kuinka 🙂

 16. Toki vaatteiden, tavaroiden ja kaappien sisällön nimikoimiseen, mutta nyt olisi erityinen tarve kun olen kokoamassa vaippakakkua! Siihen saisi ihania tekstinauhoja tällä… 🙂

 17. Tulisi koko perheen tarpeisiin. Mies aina harmittelee, kun keittiön lasipurkeissa ei lue mitä on missäkin. Lasten vaatteet kaipaa nimilappuja. Ja itse haluaisin koristella lahjapaketteja ja tarrottaa hyllynreunoja 🙂

 18. Meillä merkitään kaikki mikä hiukankin helpottaa arkea. Sähköhammasharjan päät (jokaisella perheenjäsenellä omat), lääkelaatikko jaettu osiin (lasten, äidin, isän lääkkeet). Lasten pipo/hanska/huivi laatikot nimikoitu. Askartelutarvikkeet. Juomapullot ja eväsrasiat nimikoitu. Lasten lelut jaettu laatikoittain (Legot, pehmot, kirjat…) näin muutkin kuin perheenjäsenet osaavat siivota tavarat paikoilleen.

 19. Meillä olisi niin paljon nimikoitavaa..kansiot, lapsen kirjat, hyllyt, kutsukortit..listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tämä (tai vastaava) laite olisi meille hommattu jo ajat sitten jos olisi siihen varaa ollut. 🙂

 20. Aloittaisin keittiönkaappien purkeista.<br />
  Seuraavaksi kaikki askatelulaatikot, joissa ei koskaan ole tavarat oikeissa paikoissa ?

 21. Voi että! Nimikoisin kaiken ?? Juur oon aatellu tuunata pilttipurkeista maustepurkkeja, niihin kirjailisin mausteiden nimet.. Myös tytön lelut ja vaatteet saisivat nimikoinnin ?

 22. Oi, tuo kirjoitin menee ehdottomasti ostoslistalle jos onni ei potkaise! Saisin kätevästi nimikoitua lasten tavarat.

 23. Huippu laite! Vanhanaikainen kohokirjoitis Dymoni on ollut kovassa käytössä.Eilen viimeksi kirjailin tättähäärän eväsrasian tarhan puistoretkelle. Varastossa säilytyslaatikot,työkalulaatikot,töissä nimikoisin lasten naulakot/kenkälokerot/hyllynreunat,työkavereiden pukukaappien ovet haltianimillä jne.<br />
  Kotona kaikki keittiön purnukat,kortit,joululahjat ovat saaneet nimikoitua tarranauhaa kylkeen.<br />
  Tällä laitteella olisi niin helppo nimikoida kuopuksen vaatteet tarhaan ja etenki ni villasukat! Tämmöinen on kyl laitettava must have-listalle☺

 24. Laittaisin omiin käsitöihin erilaisia pesu/nimilappuja 😀 lahjaksi annettavien leivoonaisiin tms.olisi loistavaa tehdä persoonallinen nauha.

 25. Mieletön keksintö! Kahden pienen päiväkotilaisen perheessä olisi aivan hurjan kätevä! Muutenkin tykkään askarrella ja paketoida nättejä paketteja, siihen olisi ihana. Miten ihanaa olisi pyytää isomummoa letittämään tytön hiukset omalla tekstillä varustetun lettinauhan kera &hearts;

 26. Onpas ihana tuote. Lahjojen paketoinnissa hyödyntäisin ja sisustuksessa nimikointiin. Varmasti monta ideaa tulisi kun pääsisi testaamaan. ?

 27. Sisaren hääjuhliin olisi todella kätevä vempain 🙂 Kortit, koristeet, ruokalistat, ohjelmat ym. saisi nimikoitua tällä.

 28. Tuollahan on ihan rajoittamattomat käyttötarkoitukset, kun on noinkin monipuolinen! Meillä se tulisi heti käyttöön lasten vaatteiden nimikointiin alkavaa hoitoa varten.

 29. Ei vitsit miten ihana idea tehdä persoonalliset lahjanauhat paketteihin.<br />
  Mukana arvonnassa!!!!!!

 30. Onpa näppärä laite. Käyttäisin varmaan juurikin erilaisiin nimikointeihin, etiketteihin jne. Käyttöä kyllä olisi. Täytynee hankkia jollei onni potkaise tässä kisassa.

 31. Ensiksi oikein paljon onnea 7-vuotiaalle tytöllesi!<br />
  Käyttäsin lahjahommeleihin ja pukkeihin ym…

 32. Käyttäisin tuota yrttitarhan ruukkujen tuunaamisessa, vessan pyyhetelineessä sekä muissa kodin pienten esineiden tuunaamisessa kuten kipoissa ja tuolien selkänojan ympärillä.

 33. Iihana laite. Mä tulostaisin satiininauhaa pyyhkeisiin, koiranhihnaa ja tarroilla koristuisi hillopurkit/mehupullot/lasiset purkit, joissa kuivattuja puutarha/metsätuotteita…keväisin taimien merkkaaminen saattaisi helpottaa, nimimerkki just tihrustanut nimilapuista eri tomaattilajikkeita, kun permanent tussi haalistuu…<br />
  <br />
  Toivon todella voittavani tuollasen setin.<br />
  <br />
  Tytöllesi ikimuistoisia mitä parhaimpia synttäreitä ja upeaa kesän alkua.

 34. Nuo lahjapakettikoristeet on vallan hurmaavia, mutta arkikäytössä menisi pakasteiden merkkaamiseen, varaston pahvilaatikoiden nimikoimiseen tai kansioiden nimeämiseen (laskut 1, laskut 2 😀 )

 35. No täähän olis just eikä melkeen joululahjoihin! Ei tarvittaisi enää erillisiä pakettikortteja, kun lahjan saajan nimen voi kirjoittaa suoraan nauhaan!

 36. Lahjoihin, kortteihin, purkkien kylkeen, nimikoisin pyyhenaulakot, valokuva albumiin tekstejä ja oot niin ihana- vauvakirjaan… varmasti idealista kasvaisi kun pääsisi värkkäileen 🙂

 37. Paljon onnea 7-vuotiaalle tytöllesi :)<br />
  Käyttäisin laitetta lahjapakettien nimikointiin ja sisustukseen

 38. Onpa monipuolinen ja tulostaa hienoa jälkeä! Hyödyntäisin ehdottomasti mm. askarteluissa, nimikoinneissa ja paketoinneissa. Persoonalliset avainnauhatkin olisi hauskat ja ehkä joku nauha soveltuisi kengännauhoiksikin.

 39. Ihana laite. Kirjoittaisin tuolla lasten vaatteisiin nimiä, nimikoisin lasten hyllyihin vaatteiden ja tavaroiden paikkoja ja tekisin jääkaapin oveen kivoja omaperäisiä sanamagneetteja :). Ja kivoja kortteja myös, joissa leikattuja sanoja olisi liimattuna tekstikoristeina sisältäen kauniita ajatuksia juhlan sankarista.

 40. Lapsen vaatteet, keittiön purnukat, lahjoihin tekstillisiä nauhoja, juhlissa ruokien astioihin, parvekkeella yrttitarhaan, vaatekaapin hyllyihin; käyttökohteitahan löytyy!

 41. Täydellinen laite. Ihan ekaksi kaikki hyllyje reunat saisivat tekstin mitä sisältävät. Varsinkin mies ilahtuisi kun aina valittaa etsiessään lasten kaapeista vaatteita, että hyllyissä pitäisi lukea mitä vaatteita on missäkin :-D<br />
  Sitten voisi tehdä kaikkia ihania nauhoja lahjoihin.. Oi kuinka ihanaa olisi viedä ystäville häälahja jossa olisi nauha jollain henkilökohtaisella tekstillä &hearts;

 42. Vautsi! Enpä ollut ennen kyseisestä laitteesta kuullutkaan!<br />
  Tuolla voisi vaatesäilytykseen, lasten lautapelikaappiin ja vaikkapa kortteihin merkkailla ja kirjoitella tekstejä :).<br />
  Mukana arvonnassa!

 43. Käyttökohteita löytyy innokkaan sisustajan/tuunaajan ja pienen lapsen äitinä: vaatteiden nimikointia, säilytysjärjestelmien nimikointia, lahjojen ja sisustusesineiden personointia, työssä hyödyntämistä yms.

 44. Onpahan huikean hieno laite! Ehdottomasti käyttäisin yhdistettynä lahjanauhana&amp;pakettikorttina. <br />
  Lisäksi vihdoinkin nimikoisin matkakosmetiikkapulloni. Turhan monta kertaa on vartalohoidot ja hoitoaine menneet sekaisin,<br />
  Mutta tulisin myös takaisin tähän postaukseen ja käyttäisin kaikkiin näihin huisin hienoihin paikkoihin, mitä arpasiskot- ja veljet ovat tänne vinkanneet.

 45. Koska dymo on jo paras kaveri niin tuo voisi olla sitten dymon uusi kaveri 🙂 Mies on epäillyt minussa jo pieniä hulluuden merkkejä, kun dymolla on merkitty maustepurkit, keittiön lasipurkit ja avaimenperät MUTTA onneksi olen löytänyt muita kanssasisaria 😀

 46. Olisipa kiva tuollainen laite, jolla saisi persoonalliset koristelut aikaan. Käyttäisin ehdottomasti lahjojen koristeluun… lasten vaatteiden nimikointiin ja vaikka mihin.. 🙂

 47. Mies on juuri urakoinut siivoamalla sekä autotallin että ulkovarastomme, joten ehdottomasti aloittaisin mieheni kasaamien siistien laatikoiden nimikoinnilla. Kolmen lapsen äitinä kiinnostaa myös vaatteiden nimikointi – juuri kävin pelastamassa taas useamman vaatekappaleen koulun löytötavaralaatikosta (ilman nimikointia), joten tulisi tälle kiireiselle (ja tuolta osin muistamattomalle) äidille laite todella tarpeeseen.

 48. Onpa ihana keksintö! ? Tuo tulisi kyllä tarpeeseen, sillä poikani päiväkotiura alkaa ensi syksynä ja tuo olisi niin ihana lahjapakettien paketoimiseen. Voi kun arpaonni suosisi!

 49. Nimikoisin varmaan kaiken 😀 maustepurkkeja, kuiva-ainepurkkeja, lapsen vaatteita….lahjapaketeista tulisi tämän avulla kyllä myös kauniita. Rrrrrakastan<br />
  dymoa joten epäilemättä tämä veisi varmaan voiton siitäkin 🙂

 50. Oi hitsi mikä laite! Mä tekisin tuolla tekstinauhat tyttäreni pikkupaketteihin, jotka teen kun hän muuttaa kotoa pois. Saisi aina avata kotonaan tietyssä tunnetilassa sille tarkoitetun pienen paketin. Tyyliin; Tylsä hetki, koti-ikävä, tarvitsis makeaa… Oi, tuo olisi loistava tähän mun tarpeeseen 🙂

 51. En ole moisesta laitteesta ikinä kuullutkaan ! Laitetta hyödyntäisin, paketoinnissa , korteissa, juhlissa… jne… lista on loputon!

 52. Vaikuttaapa hienolta laitteelta. ? Tuolla saisi kyllä upeita lahjapakettien nauhoja sekä arjen ilostuttajia erilaisiin nimikointeihin.

 53. Lapsen syntymäpäivä on kyllä äidille se elämän ihanin ja syntymäpäivänä siihen palaa aina muistoissa uudelleen. Ompelen jonkinverran lapselle vaatteita ja neulon myös aika ahkerasti, laitteella saisi ihanasti pesuohjeet summuut handmade-merkit paikoilleen. Loistavaa synttäriviikonloppua!

 54. Oi vitsi mikä laite! Tätähän voisi käyttää vaikka mihin! Ensimmäisenä varmaan koristelisin lasteni tulevia juhlia ajatellen esim pillejä tai mukeja. Sit ehkä kynttilöiden ympärille, tai kukkaruukkujen 🙂

 55. Tärkeimpänä tarpeena olisi nimikoida neljän lapsen vaatteet ja joitain tarvikkeita. Vasta tilasin vaatetarroja, mutta olispa kiva jos voisi nimikoida jokaisen ihan etunimen mukaan niin olisi tunnistettavampi kun pelkkä sukunimi vaatteessa. Turhan kalliiksi muuten tulisi tilata jokaiselle omalla etunimellä. <br />
  Lisäksi pitäisi selkeyttää joitain sähkökatkaisijoita, tarrateksti olisi tähänkin hyvä, mutta myös purkkeihin, purnukoihin, kansioihin jne. Käyttö kohteita löytyy. Ja synttärilahjoihin oliskin ihana saada ihan henkilökohtainen lahjanauha, kiva tulis myös varmaan avain-nauhakin tuosta.

 56. Vau, kuinka ihana laite! Lahjapaketeista tulisi todella kauniita. Ja nimikoisin ensitöikseni kaikki purkit ja säilytyslaatikot 🙂

 57. Voi tuolla voisi nimikoida/numeroida/merkata vaikka mitä! Helpompi melkein keksiä, että mihin ei käyttäisi 🙂

 58. Mukana arvonnassa! Koristelisin ja nimikoisin satiininauhat, jotka solmisin rusetille kuohuviinilasien jalkoihin. Silloin juhlavieraat eivöt hukkaisi juhlissa lasiaan 🙂

 59. Tällaisella nimikoitiin joulun alla eräässä ranskalaisessa suklaapuodissa asiakkaiden suklaarasioihin persoonalliset satiininauhat ja jono oli aivan tolkuton! Nimikoisin käsipyyhkeet.

 60. En edes tiennyt tarvitsevani tällaista ennen kirjoitustasi, tosi hyvä keksintö. Käyttäisin laatikoiden merkkaamiseen, kirjojen ja kansioiden nimikointiin, lahjapaketointiin, myös kukkakimppuihin, viinilasien ja paikkalappujen nimikointiin juhlissa jne.

 61. Vähänkö ihana vekotin ? Tekisin ainakin lasten synttäreille pikkulasipurkkeihin juustokakkua ja tuolla nauhoja siihen ympärille rusetiksi ?

 62. Nimikoisin pojan vaatteet tällä laitteella. Nyt on päässyt nimikointi vähän rupsahtamaan ja vaatteitahan katoaa sen myötä kun niissä ei nimeä ole…

 63. Aika ihana idea koristella persoonallisella tekstillä lahjanauha 🙂 just nyt ajankohtaisia yo- ja rippilahjat!

 64. Eikä! En ole koskaan edes ajatellut, että tuollaisia kapistuksia voisi olla olemassa! Rupesin heti miettimään, mihin kaikkeen käyttäisin. Äää! 😀

 65. Onpas katevan oloinen laite! Ekana tuli mieleen lahjojen paketointiin. Kesahan on taynna erilaisia juhlia 🙂

 66. Oij! Intohimoni on kaikenlainen askartelu ja tuunaaminen. Esim. kortteihin tällä saisi erityisen lisän. Varmasti myös kodista löytyisi paikkoja mihin pystyisi hyödyntää. Ompa kyllä huikea keksintö ?

 67. Aivan ihana laite! Kolmen tytön äitinä tuolle löytyisi käyttöä sekä itseltä että tyttäriltä. Lahjoihin, kortteihin, vaatteisiin, säilytyslaatikoihin, maustepurkkeihin jne. Olispa huippu saada toi meille!

 68. Vau! Tykkään näperrellä aina ystävien lahjoihin kauniita omaperäisiä paketteja. Tämä veisi paketointitaidot uudelle levelille! Sisustushulluna heittäisin myös vanhan dymon nurkkaan ja ottaisin tämän tilalle.

 69. Vitsit miten siisti laite! Ensimmäisenä nimikoisin maustepurkit &amp; keittiönpurkit. Ideasi &quot;chanel&quot; tekstein koristelluista kynttilöistä myös kuullosti kutkuttavalta ? Lisäksi tulostelisin kaikki lahjanauhat ehdottomasti tällä!

 70. Tuon jos saisin, en tarvis enää tavallisia lahjanauhoja ja jo pelkästään tän takia odottaisin joulun paketointiprojekteja aivan onnesta soikeena! Servettien ympärille nauhaa ja nauhaan ruokailijan nimi, kävis paikkakortin sijasta.

 71. Askarteluun ja vaatteiden nimikointiin ainakin käyttäisin, Kolmen lapsen vaatteet pitää nimikoida ja tarrat ovat aina loppu.

 72. Rakastsn lahjojen paketointia ja käytäs siihen paljon aikaa ja vaivaa. Olisi ihan mielettömän hienoa personoida lahjat henkilökohtaisilla viesteillä lahjanauhassa!

 73. Käyttäisin ainakin keittiön lukuisiin purnukoihin, ruukkuihin parvekkeella, erilaisiin säilytysratkaisuihin, lahjapaketteihin…

 74. Ihana vehje ? Käyttäisin sitä sisustuksessa ja askartelussa sekä kaikessa mahdollisessa koristelussa. Kiva Mia, että esittelet kaikkea kivaa ja erilaista. En ole kuullutkaan moisesta laitteesta.

 75. Aloittaisin nimeämällä keittiön kuiva-ainepurkit ja maustepurkit, niissä miehellä varsinkin on usein arvauksen varassa sisältö… Ja tyttösen vaatteiden nimikointi, kun päiväkotitaipale jossain vaiheessa alkaa.

 76. Lahjoihin, askarteluun ja kodin pieniin juttuihin joissa tarvitsee tekstit ja näin saisin kauniit niistä.

 77. Voi ihanuus! Tämän niin haluaisin! Justiinsa omaa verkkokauppaa avaamassa ja tällähän sitä kauniita kiitostekstejä tekisi ennen pakettien postitusta! ❤

 78. Tulevat Juhannusjuhlat koristelisin näillä ja ensi joulun lahjapaketit saisivat upeat nauhat! Ihana koje 🙂

 79. Aivan huippu laite olisi, ja käyttötaroituksia lukuisa. Lahjapaketteihin ja kukkalaitteisiin, vaatteiden nimikointiin yms. <br />
  Mukana ehdottomasti, jos onni osuisi kohdalle 🙂 <br />
  Heleen

 80. Nimikoisin kaikki kansioni, kirjani, tekemäni pelien säilytysrasiat, korit..ja tekisin teksit kortteihin. Nuo omat nauhat ovat ihan äärettömän kekseliäät! Wow!

 81. Voi että, koristelisin noilla varmaan aivan kaiken, koiranikin! 😀 Olen käsityöläinen, joten nimettäviä laatikoita ja nyssäköitä on vaikka millä mitalla. Olisi aivan mahtavaa tehdä esim. itse tehtyyn koruun nauha, jossa on lahjan vastaanottajan nimi, tai vaikkapa jokin kiva mietelause.

 82. Oi mikä palkinto 🙂 Kokeilisin juuri tuollalailla koristella kynttilöitä esim. jouluna &quot;Hyvää joulua&quot;. Käyttäisin askarteluun. Pojan rippijuhlat ovat kesällä ja tästä saisi aivan ihania ideoita vaikka kutsuihin ja kiitoskortteihin 🙂

 83. Voisi käyttää vaikka viinilaseissa ja nimikoida vieraitten lasit, niin ei mene sekaisin. Ja varmasti paljon muuhunkin.

 84. Wow, en tiennytkään että näillä saa koristeltua nauhojakin❤ Korttiaskartelussa olisivat todella ihania, sekä kaikissa pikku-paketeissa ja tarralla pitäisi merkitä maustepurkit ja ja ja ja?

 85. Koska rakastan joulua, niin ehdottomasti käyttäisin tulostinta erilaisiin paketteihin. Viime vuonna dymotin ja leimailin, tänä vuonna voisi kokeilla tuota tulostinta 🙂

 86. Antaisin anopilleni, joka on kova askartelemaan ja leipomaan. Hän myy usein tuotoksiaan messuilla ym, ja tämän avulla tuotteiden/leivonnaisten nimeäminen, hinnoittelu ja luettelointi olisi todella helppoa 🙂

 87. Mukana arvonnassa!<br />
  Neulon paljon ja tuolla koneella saisi varmasti tulostettua neuleisiin kauniit Handmade tai Knitted with love tekstit. Ehkä pesuohjeenkin tulostus onnistuisi? Ajattelin siis jälkikäteen ommella merkit neuleisiin.<br />
  Uskon, että tuolla tulisi varmasti askarreltua myös joulukortteja sekä muita onnittelukortteja. Myös tuo tekemäsi lahjanaru näyttää hienolta, sellaista tekisi myös mieli kokeilla.. Uskon, että tuolle löytyisi siis käyttöä.

 88. Harrastan korttien tekemistä ja muuta askartelua, tämä sopisi mainiosti tarpeisiini. Voi nyt jo monta ideaa mitä tekisin 🙂

 89. Kiva kapistu, sille voisi olla käyttöä tulevan kesän rippijuhlien kutsu- ja kiitoskorttien tekemisessä. Ja tietysti se olisi oiva apu joululahjapaketoinnissa.

 90. Kaikki paketit saisivat tästä nauhat, ja joulukuuseen tällä saisi ihania koristeita aikaiseksi. Eiköhän sitämuutakin keksisi….

 91. Siis vau mikä keksintö!! Enpäs ole aiemmin kuullutkaan:D tämä olisi kuin tehty minulle. Käyttöisin varmasti ihan kaikessa: persoonallisten lahjapaperien luomisessa, vaatteiden nimikoinnissa, hyllyjen järjestyksen ylläpitämisessä yms. Olisi siis toodella mieluinen!&hearts;

 92. Oi mikä ihana laite – hyödyntäisin ainakin jokavuotisessa joulukorttipajassa miniän kanssa &hearts; nimikoisin varmasti kaiken 🙂 ja kyllä – tuo lahjanaru idea veisi täysin mennessään 😉

 93. Vai mikä laite! Ihana ois lahjanauhoja tolla väkertää. Mä olen myös tosi laiska nimikoimaan lastenvaatteita. Ja syksyllä kun on kaksi päiväkoti-ikäistä niin siihen käyttöönhän tää ois mahtava.

 94. Nyt on laite, jota en välttämättä tarvisi, mutta niin haluaisin omaksi!! Koristelisin sillä lahjakääreet, käyttäisin korttien askarteluun ja nimikoidessa vaatteita, purnukoita jne. Ommellessa sisustustyynyjä ja verhoja saisi kivan yksityiskohdan itse tehdyillä nauhoilla.

 95. Miten kukaan ei ole aiemmin tajunnut tuoda tällaista markkinoille! Suuren siivous-/raivausurakan jälkeen mietin juuri pitäisikö nimikoida hyllyt ja laatikot. Ja tietysti ihania lahjoja! Nuo kultaiset pussit ovat superkauniita!

 96. Ehdottomasti tuunaisin lahjoja! Ei ole montaa päivää kun mietin mistä saisin nimikoitua satiininauhaa ?

 97. Laittaisin tekstilappuja varmaan koko asunnon täyteen 😀 Ainakin korttien teossa todella kätevä, lisäksi elintarvikepurkkeihin käyttäisin ehdottomasti! &hearts; Voi kun onni osuisi kohdalle.

 98. Korttiaskarteluun laite olisi erinomaisen kätevä. Lisäksi käyttöä löytyisi vaatteiden nimikoinnissa.

 99. Mahtava laite! Tylsän tavallisesti nimikoisin lasten tavaroita ja tavaroiden säilytyskoreja -niitä pikkupoikien kanssa asuessa todellakin riittää!

 100. Ihan huikea laite! Jo pelkästään noilla satiinisilla nauhoilla pystyy tekemään lahjat, kutsut, koristeet jne persoonallisiksi! Ihana tehdä oma pakettinauha, olisi mahtavaa myös kokeilla jonkinlaista kuviota nauhaan! 🙂

 101. Käyttäisin laitetta lahjanauhoihin, kaikenlaiseen merkkaamiseen esim. juhlissa, vaatteissa, sisustuksessa ja säilytyksessä. Ja siivousliinoissa esim. WC lavuaari. 🙂

 102. Ensimmäiseksi tuli mieleen tuleva kesä ja sen suoma sato. Eli hillo ja sosepurkit tämä laite viimeistelisi. Keittiön lasipurkkeja nimiöisin ja koristelisin tämän laitteen avulla.

 103. Tuommoinen laite olisi helpotus jouluna lahjapaketteihin. Pieneten lasten perheessä kun monesti sattuu että pakettikortit ovat voineet irrota matkalla. Varsinkin kun on innokkaita pakettien avaajia. Ei tarvisi miettiä pakettikortteja, kun nauhassa lukisi valmina saajan nimi.

 104. Aah mikä laite!!! ? Askartelen kaikki kortit itse synttäreille, ristiäisiin, häihin, rippijuhliin… Tällä laitteella saisi huikean persoonallista jälkeä kortteihin. Ja paketointi, ei tarvisi enää käyttää vain tylsiä yksivärisiä nauhoja.

 105. Lahjoihin ja kortteihinhan tuo kapistus olisi ihan onnen omiaan! Käyttäisin varmaan myös lastenvaatteiden nimikoimisessa.

 106. Vau, hieno aparaatti.<br />
  Eniten kyllä käyttäisin perinteiseen tarratulostamiseen tuota – shampoo- ja suihkusaippuapurkit uuteen uskoon ja kansioihin välilehtitarrat.

 107. Tuolle keksisi vaikka mitä käyttöä. Keittiössä purkit nimikoisin, lahjoihin saisi kauniita yksityiskohtia jne.

 108. I-H-A-N-A, rakkautta ensisilmäyksellä!! ? Ensimmäisenä merkkaisin lasten lelulaatikot helpottamaan siivousta (ja toivottavasti innostamaan myös lapsia osallistumaan siivoukseen). Vaatehuoneen vaatekorit pitäisi ehdottomasti myös nimikoida ja merkitä. Tämä olisi ehdoton myös lahjojen paketoinnissa ja korttien tekemisessä. Mikä sen hienompaa, kun paketti, jota koristaa uniikki nauha esimerkiksi lahjansaajan nimellä. Uskoisin, että olisi asia, jota lahjansaajakin arvostaisi ja lahjan lisäksi jäisi mukava muisto 🙂 Käyttökohteita miettiessä vain mielikuvitus on rajana!

 109. Kyllä käyttöä löytyisi! Lahjojen paketointiin, koristeluun ja kaikenlaisten purkkien nimikointiin.

 110. Ihan ensimmäisenä tulostelisin tarran tai nauhan yrttiruukkujen ympärille, tuppaa nimittäin unohtumaan että mikä on mikäkin yrtti missä purkissa kun niitä innoissaan ensin hankkii monenlaisia kokeiltavaksi.. Sitten varmaan jatkaisin laatikoiden ja purkkien nimeämisellä, ensimmäisenä keittiössä. Saattaisi lähteä lapasesta, sen verran rajattomalta tuntuvat käyttökohteet.

 111. Uus juttu mulle! Aloittaisin tytön kanssa yhdessä opettelemaan laitetta esim lelulaatikoiden järjestykseen ja synttärijuttuihin.. ?

 112. Ihana laite, itse haluaisin ehdottomasti koristella tulevin yo- juhlioiden paketit sekä nimikoisin lasten lelulaatikot, voisin kyllä laitetta myös hyödyntää varaston puolella nimikoinnissa. Käyttöä kyllä varmasti löytyisi.

 113. Huippu! Laittaisin maustelaatikon järjestykseen, samoin lääkekaapin! Siitä jatkaisin huone kerrallaan!

 114. Aivan ihana ja ideoida voisi mitä vaan. Juhlapyhiin liittyviä nauhoja. Oih mahdollisuudet olisivat melkeinpä rajattomat. Olisi ihana tuottaa iloa lahjan saajille, juhlavieraille kyseisillä nauhoilla.

 115. Tavanomaisten korttien, lahjojen, vaatteiden ja laukkujen lisäksi tekisin korviksia, pantoja, rannekoruja, kengännauhoja, avaimenperiä, yrttipurkkien nimikointinauhoja! Keksin jo kymmeniä eri ideoita. Toivottavasti olen onnekas arvonnassa!

 116. Vau?En tiennyt edes että tämmöinen kapistus on olemassa!<br />
  Käyttöä olisi kolmen lapsen ja heidän kavereidensa lahjoihin sekä erilaisiin sisustusjuttuihin??

 117. Vau! Tuollainen on aivan mahtava!! Keksin heti tusinan verran käyttökohteita. Omat ompelukset olisi aivan ihan merkata satiininauhoin.

 118. Rakastuin totaalisesti tuohon pakettinauha-ideaan! Muutenkin varmasti suurin käyttö olisi korttien tekemisessä ja asioiden nimikoimisessa. Veikkaan, että tuossa innostuisi ja saattaisi koko nimikointihomma lähteä vähän lapasesta.. 😀

 119. Meillä kun lahjoja paketoidaan harva se päivä ja paljon tehdään käsin lahjoja, tämä olisi aivan unelma. Kauniita nauhoja kerrassaan 🙂

 120. Aloittaisin ehdottomasti maustekaapista. Sinne ei tahdo edes uskaltaa kurkistaa. 🙂 Sitten siirtyisin vaatehuoneen kimppuun, se on odottanut myös pitkään järjestelyä. Olen pitkin kevättä ostanut laatikoita, joihin aion tavarat säilöä. Nimikointi olisi vielä piste i:n päälle. 🙂

 121. Voi että, tällainen on pakko saada! Miljoonaan juttuun voisin käyttää, lahjapaketteihin, purkkeja ja laatikoita somistamaan, lasten vaatteita nimikoimaan, juhlasomisteeksi yms.

 122. Lähes joka paikkaan voisi käyttää! 🙂 Kävisin vielä merkitsemässä anopinkin tavarat 😀

 123. Olisi ihana koristella persoonallisella lahjansaajaa kuvaavalla pakettinarulla lahjat. Kesäkuussa on vieläpä monia juhlia; kuopus täyttää 16v, kummipoika 8v, vietämme 23v hääpäivää ja vanhempanikin täyttävät vuosia. Aihetta juhlaan siis on ja lahjanauhoille käyttöä.

 124. Nimikoisin keittiökaapin purkit ja säilytyskorit, jotta sisällön voisi helposti lukea. Kauniita nauhoja voi käyttää keveiden verhojen sitomiseen ja amerikkalaiseen tapaan rusetteina joulukuusen oksilla.

 125. Laite kuulostaa aivan käsittämättömän monipuoliselta! Tekisin äidin tulevaan kasvihuoneeseen yrteille nimikyltit♡ Jouluna paketit käärittäisiin omatekemään lahjanaruun, satiininauhalla koristelisin kortit ja kodintekstiilit.

 126. Kortit, lahjapaketit, maustepurkit, pesuainepullot (jos ei käytä alkuperäistä pakkausta), juhlien koristeluihin (myös esim. jokaiselle lasin nimikointia varten) jne jne.

 127. Paketointiin, lasten päiväkotivaatteiden nimikointiin, kaikenlaisten purkkien ym tavaroiden nimikointiin. Tämä ois kätevä laite! 🙂

 128. Oi tama olisi niiiiin hieno! Olen pitkaan suunnitellut sellaisen perinteisen nimikointilaitteen ostamista, tallaisen olemassaolosta en edes tiennyt! Talla nimikoisin kaiken mahdollisen 😀 ja tekisin lahjanauhoja kanssa 😉

 129. Ensimmäiseksi tuunaisin verhot, pellavasta tehtyyn kappaan ompelisin satiininauhan, jollain tekstillä… Mutta lasten vaatteita tulisi varmasti ahkerasti nimikoitua myös! Paketointi saisi ihan uusia ulottuvuuksia!

 130. OIH! Kesän juhlien paketteihin saisi vaikka mitä kivaa tuolla! …ja tyynyjen koristaminenkin kuulostaa siltä, että sormet alkaa jo syyhyämään…! ?

 131. Ihana tuote &hearts;<br />
  <br />
  Tulostelisin itse tekemiini mattoihin &quot;rakkaudella paukuteltu&quot; tagit.<br />
  Ja pyyhkeisiin omilla nimillä ripustuslenkit.

 132. Teen paljon itse lahjoja ystäville/lapsille ja tämä antaisi jokaiseen pakettiin kivan lisän henkilökohtaisilla teksteillä 🙂

 133. Nimikoisin asioita sekä kotona että töissä. Kuiva-aineet kaipais uuden säilöntäjärjestelmän ja sen nimeämisestä alkaisin. Kaapeissa olevien tavaroiden säilöntälaatikoiden kylkiin voisi myös laittaa tarrat merkkaamaan esim. talvipipot ja hanskat. Töissä nimeämistä riittäisi kuravaatenaulakoista aina pelikaappeihin. Tällä saa myös nähtävästi kivoja lahjanauhoja tehtyä, joten hyvästi rumat kaupan nauhat. 🙂 Käyttöön siis tulisi todellakin meillä tämä tulostin! 🙂

 134. Ihana laite &hearts;<br />
  Tulostaisin &quot;Rakkaudella paukutettu&quot; tagit, itse tekemiini mattoihin.sekä merkkaisin pyyhkeet omistajien nimillä.

 135. Tällä voisi tehdä vaikka mitä! Laittaisin yrttiruukkuihin sekä keittiön säilytysastioihin nimet, mitä sisältää, tekisin koristeita lahjapaketteihin sekä kortteihin ja kirjekuoriin, nimikoisin vaatteita ja muita tavaroita. Olisi kyllä monikäyttöinen! 🙂

 136. Oo, mikä laite ?. Rakastan paketointia ja tytär askartelua. Lahjakääreisiin ehdottomasti, tekisin henkilökohtaisen kirjanmerkin ja toki myös lahjaksi. Matkalaukkuun tästä saisi kätevän nimikoidun merkin. Kestäisiköhän kengännauhoina. Tästähän keksisi vaikka mitä ❤

 137. Elämä on täynnä asioita, joita voi nimikoida- ja sitä olen tehnytkin… Ehkä eniten tällä hetkellä kiehtoo tuo lahjanarun nimikointi!

 138. Ihana olisi nimikoida juttuja esim häihin ,lahjapaketteihin ja etenkin jouluna itse tekemiin lahjoihin ❤

 139. Kuivatin nokkosia ja laitoin niitä pieniin lasipurkkeihin. Niitä on sitten kiva viedä kesällä mökkituliaiseksi plättyohjeen kera. Ohjeen tai hyvän kesän toivotukset voisi kirjoittaa tuohon nauhaan ?.

 140. Oih, kiitos vinkistä. En ole ennen kuullut tällaisesta kotikäyttöön sopivasta laitteesta. Siis tyynyliinoihin Sweet dreams nauhat, paketteihin persoonalliset toivotukset ja omat kirjanmerkit, nauhat ja muut pikkuviestit. Käyttö lienee rajaton!

 141. Kiitos kaikille osallistujille! Valtavasti tuli loistavia Ideoita P-touch CUBE – tarratulostimen hyödyntämiseen. 🙂 Suoritan arvonnan vielä tänään, joten olkaahan kuulolla kun huhuilen voittajaa! <br />
  <br />
  Aurinkoista päivää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *