Inspiroiva askartelukurssi – Brother P-Touch CUBE

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Osallistuin viime viikolla Brother Finlandin järjestämälle askartelukurssille, jonka maestrona toimi askarruttaja Piia Kinnunen ja välineenä Brother P-Touch CUBE -tarratulostin. Askartelun parissa vierähtänyt parituntinen oli antoisa ja innosti minut ideoimaan parikin erilaista juhlaan ja jouluun liittyvää koristelukohdetta…

Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu
Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu
Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu

Näppärä nimikointiin ja koristeluun

Ihastuin Brotherin P-Touch CUBE -tarratulostimen näppäryyteen jo viime kesänä (postaus TÄÄLLÄ) saadessani sellaisen hyppysiini ja pakko sanoa että tämän kätevämpää nimikointi- ja koristelulaitetta ei ole. Bluetooth-yhteyttä hyödyntävällä kämmenen kokoisella laitteella saa tulostettua perinteisten nimikointitarrojen lisäksi koriste- ja lahjanauhat, laminoidut tarrat sekä vaatteisiin silitettävät nimitarrat.

Tarrat luodaan maksuttomalla P-touch Design & Print -appsilla, joka on saatavana iOS- ja Android-laitteille, ja minulla sovellus löytyy sekä puhelimesta että tabletista. Tarra- ja satiininauhoja on saatavilla useissa eri väreissä ja nauhakasetin vaihtaminen käy yhtä sukkelasti kuin vanhan C-kasetin pyöräytys nauhurissa aikoinaan. Yli 1000 symbolin ja emojin, 23 kauniin fontin ja 61 raamin avulla tekstin kehystäminen ja koristelu on kivaa ja helppoa.

Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu
Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu

Askartelukurssin satoa

Piia Kinnusen vinkkien ja opastuksen avulla askartelin kurssilla äitini merkkipäivää varten karkkikäärön, lahjarasian ja kortin, sekä tytön lukujärjestykseen kullankimalteiset ainemerkinnät. Kyseinen glittertarranauha on tämän syksyn uutuus ja sitä on saatavana myös hopeisena – todella kaivattu lisä juhlakoristeluun ja joulun lahjapaketointiin.

Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu
Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu
Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu

Skräppääjän paras ystävä

Näpsäkkä P-Touch CUBE -tarratulostin on ehdoton lisäväline kaikille skräppäyksen ja bujoilun ystäville, kodin organisoijille, sekä lapsiperheille joilla vaatteiden ja tavaroiden nimikointi on tarpeellista. Meillä tarrakoneesta on ollut valtavasti hyötyä ja tytön vaatemerkkaamisen sekä lahjapaketoinnin lisäksi se on aktiivisessa käytössä kuivaruoka-ainesten päiväysten merkitsemisessä lasipurkkien pohjaan.

Tarrat pysyvät paikoillaan jopa huurteisen hikoilevan juomalasin kyljessä ja siksi ovat erinomainen keino monenlaisten juhlatarjottavien nimikoimiseen.

Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu
Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu
Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu
Brother P-Touch Cube tarratulostin askartelu

Ideasta toteutukseen

Ihana ystäväni on menossa naimisiin ensi kesänä ja ideoimme hänen kanssaan jo parikin erilaista käyttökohdetta, joissa Brotherin tarratulostinta voimme hyödyntää. Kutsu- ja paikkakorttien sekä menun lisäksi printtaamme satiininauhoja koristeeksi kukka-asetelmiin ja muutama muukin ajatus on mietittynä, mutta niitä en teille vielä paljasta. 😉

P-Touch CUBE -laitetta voitte käydä testaamassa 6.10.2018 Love me do -häätapahtumassa Kaapelitehtaalla osastolla 59 ja luvassa on erityislaatuinen messutarjous sekä CUBE-tarratulostimesta että tarra- ja satiininauhoista. Messuilla mahdollisuus tutustua myös upouusiin glitter-tarranauhoihin, joilla varsinkin hääkutsuihin saa ylellisen tunnelman pienellä vaivalla! ♥

Lue lisää Brotherin P-Touch CUBE -tarratulostimesta ja sen monista käyttömahdollisuuksista täältä:

→ brother.fi/cube-tarratulostin

Inspiroivaa alkanutta viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Inspiroiva askartelukurssi – Brother P-Touch CUBE

    1. Iia: Tuo on huippuvekotin, paljon paremman näköisiä nimitarroja tulee kuin perinteisellä Dymolla. Juuri laitoin läpinäkyvällä teipillä (musta teksti) yrttien nimet purkkeihin ja teksti näyttää ihan siltä kuin se olisi purkeissa valmiiksi kirjailtuna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *