Nahkalompakko Tiger of Swedeniltä

Varauduin jo helmikuussa ikivanhan luottolompakkoni hajoamiseen ostamalla itselleni synttärilahjaksi pienen ja suloisen Tiger Of Sweden lompakon*. Taiteltava magneettikiinnitteinen malli mahtuu pienempäänkin laukkuun ja tulevien käyttövuosien myötä se muotoutuu mukana kulkevien korttien, kuittien ja käteisen vaatimalla tavalla…

Tiger of Sweden pieni nahkainen lompakko
Tiger of Sweden pieni nahkainen lompakko

Vanha avainkukkaroksi alunperin tarkoitettu Marc O´Polon minilompakko (postaus TÄÄLLÄ) palveli minua lähes 15 vuotta ja ilman vetoketjun hajoamista sen elinkaari olisi jatkunut toisenkin mokoman. 🙂 Lompakko on vuosien varrella saanut taikakalun leimankin, olen pitänyt sitä nimittäin hyvän onnen tuojana vaikken muilta osin pidä itseäni taikauskoisena ihmisenä, ja pikkuisen kauhistutti vaihtaa lompakkoa toiseen… 🙂

Tiger of Sweden pieni nahkainen lompakko

Uusi lompakkoni on ollut käytössä nyt viikon verran, eikä mitään kauheaa onneksi tapahtunut vaihdoksen myötä. 🙂 Pehmeästä nahasta valmistettu lompakko on käytössä kätevä ja sieltä on helppo poimia kaupan kassalla oikea kortti kätöseen.

Kortteja minulla on vain kahdeksan – pankkikortti, kuntosalikortti, henkkarit, tytön kelakortti, sekä muutama etukortti. Lisäksi omistan muutaman keräilyleimakortin (esim Jungle Juice Barista), joita säilytän laukun sivutaskussa niiden vähäisemmän käyttötarpeen takia. 

Tiger of Sweden pieni nahkainen lompakko

Korttitaskujen ohella uudesta Tiger of Swedenin lompakosta* löytyy myös pieni vetoketjulla suljettava kolikkotasku, jonne saa säilöttyä satunnaiset käteisvarat puoliksi taiteltuja seteleitä myöten. Käytän käteistä hyvin harvoin ja tasku onkin pääasiallisesti kameran muistikortin ja matkakokoisen kynsiviilan kuljetuspaikka. 🙂

Tiger of Sweden pieni nahkainen lompakko

Olen todella iloinen että löysin mieluisan pienikokoisen aitoa nahkaa olevan lompakon ja kohtuulliseen hintaankin kaiken lisäksi. Huomenna luvassa tuotetestailua kasvisten pilkkomisen merkeissä. 🙂

Aurinkoista kesäiltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

11 kommenttia “Nahkalompakko Tiger of Swedeniltä

 1. Hei!<br />
  Miksi sinun blogissasi ei ole enää juuri lainkaan lukijoiden kommentteja? Määrä on vähentynyt todella radikaalisti. Minusta oli kiva lukea, minkalaisia kysymyksiä ja kommentteja lukijat sinulle antoivat, ja monista kommenteista sain myös itse hyviä vinkkejä.<br />
  Entä miten kuntosalikuurisi etenee? Oletko saanut helpotettua vaivaasi? Entä miten hyvin olet löytänyt aikaa käydä niin usein salilla. Itselleni oli kolmekin kertaa liikaa.

  1. Päivi: Kommentointi on vähentynyt yleisesti blogeissa jo pitemmän aikaa ja itsekin tunnustan olevani todella laiska kommentoimaan vaikka blogeja paljon luenkin. 🙂 En koe muutoksen olevan vain minun blogissani vaan ilmiö on isompi. Ja onhan se vähän niinkin että jos ei ole mitään spesiaalia sanottavaa tai kysyttävää niin harva enää nykyisin jaksaa &quot;jättää käynnistään puumerkkiä&quot; jälkeensä kuten ennen vanhaan oli tapana. <br />
   <br />
   Kuntosalilla on käyty ahkerasti ja sen ohella olen alkanut liikkumaan monipuolisemmin noin muutenkin. Käyn juoksulenkeillä selän salliessa ja pelailen miehen kanssa jalkapalloa pari kertaa viikossa. Kipuilu on huomattavasti vähäisempää kuin ennen salitreenin aloittamista, selkä ei ole edes juoksusta kipeytynyt mitä aluksi vähän pelkäsin. :)<br />
   <br />
   Olen ottanut salin ja liikkumisen osaksi arkea ja omasta fyysisestä terveydestä huolehtiminen on prioriteettilistalla todella korkealla. Liikunta on viimeinen juttu josta tingin ja järjestän päivän aikataulut niin että pääsen tunniksi salille tai lenkille / kentälle pelaamaan. 🙂 Minusta on paljon enemmän iloa ja hyötyä muillekin kun pysyn mahdollisimman kunnossa. Lisäksi olen huomannut että saan enemmän aikaan muissakin elämän osa-alueissa, olen energisempi ja jaksavaisempi kuin aikaisemmin kivun kanssa kamppailesani. 🙂

  1. KastehelmiB: Tuo on kiva, ja käytössä tosi näppärä tapaus. 🙂 Taitaneen olla tosin vanhempaa mallistoa, joten en sen saatavuudesta tiedä, mutta vastaavanlaisia lompakkomalleja on Tiger Of Swedenillä onneksi muitakin. 🙂

 2. Moni pikasuutari korjaa edullisesti hajonneen vetoketjun. Useat myös vaihtavat. Suosittelen korjauttamaan &quot;onnenklaun&quot;.

  1. mari: Kysyin yhdestä suutarista hinta-arviota korjaukselle ja sain vastaani naurut. 😀 Kuulemma avainkukkaroita ei korjailla, tarjosi uutta kukkaroa omasta valikoimastaan josta kohteliaasti kieltäydyin. 😀 En raaski vanhaa aarrettani pois heittää, kenties jossakin vaiheessa saan motivaatiota lähteä kiertämään toisia suutareita korjauksen toivossa. 🙂

  2. No höh, kummallinen suutari,kun ei raha kelpaa. Olishan voinut sanoo poskettoman hinta-arvion…mut kieltäytyä tekemästä töitä…<br />
   <br />
   Just hain omalta suutariltani kassillisen tavaraa ja ihan pikkurahalla (42€) selvisin näistä:<br />
   Koiran kaulapanta – kuluneet tikkaukset uusittiin ja väänsi soljen toimivaksi<br />
   Korjasi minikäsilaukkuni hihnan ja vaihtoi vetoketjun.<br />
   Teki hevosen kuljetusjalkasuojiin lisänahkapaikat/läpyskät polve päälle, suunnitelmani mukaan.<br />
   Vaihtoi kolmet korkolaput avokkaisiin ja käsitteli yhdet avokkaat hankaamattomiksi.<br />
   Korjasi vanhat vaelluskenkäni vesitiiviiksi, lisäsi jonkun nauhan ja tekohengitti pohjan vikan kerran (kuulemma uusien vaelluskenkien osto edessä).

  3. mari: Suutarilla taisi olla omintakeinen huumorintaju kun niin naureskeli miun kukkarolle. 😀 No, joku toinen paikka varmasti huolii moisen työn tehtäväkseen kunhan saan aikaiseksi lähteä kukkaroni kanssa liikenteeseen sitä etsimään. 🙂 Itse en uskalla vetoketjua alkaa korjaamaan, en usko että siitä seuraisi kovinkaan hyvää lopputulosta. :D<br />
   <br />
   Sinulla onkin varsinainen aarrepaikka kun noin edullisesti sait korjattua. Ne suutarit jossa itse olen asioinut ovat olleet suorastaan kalliita tuohon sinun hintalappuun verrattuna. Pikkulaukun naruhihnan vaihdatin kerran nahkaiseen ja pulitin siitä lystistä 20€. Laukku itsessään maksoi vain 9€, mutta oli toki tosi kiva, joten maksoin tuon lisähinnan silloin ihan mielelläni. Korkolappujen vaihtaminen on maksanut kengästä riippuen 15-35€, aikamoista hajontaa hinnassa ja joskus tuntuu että hinta &quot;repäistään&quot; asiakkaan perusteella. 😀 No, oli miten oli, kunnon työstä maksan ihan mielelläni… kunhan vaan löytyy halukas tekijä joka ei naureskele asialleni. 😀

 3. Luin kirjoituksesi, syöksyin heti Tigerin sivuille ja nyt tämä pieni ihanuus löytyy laukustani.<br />
  En voisi tyytyväisempi ostokseeni olla✌?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *