Oma Koti Valkoinen – 6 vuotta bloggaamista & kodin sisustamista

Huomenna olen kirjoittanut tätä blogia päivälleen 6 vuotta ja aika tuntuu edistäneen hirveällä vauhdilla. 🙂 Olen kirjoittanut teille tuhansia postauksia, vaihtanut kuulumisia lukuisten lukijoideni kanssa ja saanut ilon tutustua teistä muutamiin niin hyvin että ystäviksikin meitä jo voidaan kutsua. ♥︎ Jokainen vuosi on tuonut elämääni hurjasti uusia kokemuksia ja elämyksiä, joista toivon olleen iloa myös teille. Kaunis kiitos kaikille, jotka käytte kyläilemässä täällä valkoisessa tuvassa! ♥︎

Omakotivalkoinen_13042017_2427.jpg

Omakotivalkoinen_11022017_1071.jpg

Omakotivalkoinen_21022017_13612.jpg

Omakotivalkoinen_04052017_2805.jpg

Omakotivalkoinen_17062017_3825.jpg

Omakotivalkoinen_16022017_1283.jpg

Viimeisen vuoden aikana oma sisustustyyli on vain vahvistunut ja koen löytäneeni sisäisen zen-lähteeni. 🙂 Ajaton ja rauhoittava valkoinen antaa mahdollisuuden iloitella väreillä lähes rajattomasti, kun pitäytyy pienissä yksityiskohdissa kuten kukissa, kynttilöissä ja koristetyynyissä. Koskaan ei tarvitse miettiä sopiiko jokin koristetyyny sohvalle tai kukka maljakkoon, kun ympärillä on valoisaa ja väritöntä valkoista. Valkoinen itsessään on minulle se tärkein asia koko kodin sisustuksessa, vaaleassa ympäristössä on helppo rauhoittua ja oikeanlaisilla materiaalivalinnoilla ei kodin puhtaana pitäminen ole laisinkaan vaikeaa edes lapsi- ja eläinperheenä. Meillä ei tarvitse kenenkään hipsutella varpasiltaan menemään vaan reilusti saa astella sisälle kuraisinkin kengin, sitä vartenhan hyvä imuri ja siivousvehkeetkin hankittu… 🙂

Omakotivalkoinen_RakastuArkeen_31032017_

Omakotivalkoinen_24012017_0457.jpg

Omakotivalkoinen_24012017_0444.jpg

Omakotivalkoinen_13022017_1104.jpg

Omakotivalkoinen_24012017_0449.jpg

Omakotivalkoinen_kirppisaarre_23062017_3

Parvekkeen uusi ilme on lähes päinvastainen kuin sisätiloissa – pelkkää tummaa pintaa lattiaa ja kalusteita myöten. Ulkona tummat sävyt toimivat melkeinpä valkoista paremmin, ne tekevät parvekkeesta pesämäisen kodikkaan ja kutsuvan tilan, jossa istuu mielellään iltaa viettämässä niin kirjan parissa kuin ystävienkin kanssa. Parveke onkin kodin kesähelmi ja sisätilojen kanssa ei pahemmin ole viime viikkoina tullut puljattuakaan. Syksyn kynnyksellä alkaakin tapahtumaan oikein vauhdilla, valkoinen ei vaihdu mihinkään mutta muita suuria muutoksia on sitten senkin edestä luvassa. 🙂

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_Kesakeittio_Kattaus_030

Omakotivalkoinen_Kesakeittio_Kattaus_030

Huomenna luvassa omakustanteisesti järjestämäni synttäriarvonta, jossa varsin kivanlainen palkintopaketti blogista tuttuun tyyliin. 🙂 Tulkaahan siis visiitille jättämään puumerkkiä huomisen arvontapostaukseen! 

Kivaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

19 kommenttia “Oma Koti Valkoinen – 6 vuotta bloggaamista & kodin sisustamista

 1. Olen lukenut blogiasi säännöllisesti 5 vuotta, siitä hetkestä lähtien kun tänne ensi kertas löysin. Olen myötäelänyt laastinharmaat ja hotellimaisen ylelliset kaudet, ja etsinyt samalla myös omaa sisustusmakuani omassa kodissani. Tällä hetkellä oma koti ei ole vielä noin viimeistelty ja ihana kuin teillä, mutta olen tyytyväisempi siihen nyt kuin vielä koskaan näiden vuosien aikana 🙂 Olkoon meillä siis vielä monta hyvää, oloaparantavaa ja kodin silmäkarkkia tuottavaa sisustusvuotta edessä! Onnea blogillesi! Täällä ollaan. 🙂

  1. Jenppa: Muistankin sinut, jonkinverran olemme kommentteja vaihdelleet vuosien varrella. :)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle kauniista sanoistasi ja mukana olosta, ilman sinunlaisiasi lukijoita en välttämättä olisi näin aktiivisesti bloggaillut. &hearts; Bloggaaminen oli mahtava harrastus vuonna 2011 kun rohkenin pitkän puntaroinnin jälkeen aloittamaan, ja se on sitä vieläkin. 🙂 Lisävuosia varmasti on vielä tulossa, täytyyhän sitä tämä eskari-ikäinen blogilapsi saatella ainakin peruskouluikään asti. 🙂

 2. Superpaljon onnea ja haleja 6vee blogille &hearts; <br />
  <br />
  On ollut ihana lukea jokainen sinun postauksesi ja oli ihan huippua tavata sinut ja Irina viime kesänä 🙂 Kunhan tullaan paremmin sinne Helsinkiin lomailemaan joskus, niin nähdään taas uudestaan. &hearts;

  1. Soili: Ehdottomasti sovitaan uusintatreffit! &hearts; &hearts; On ollut mukava saada tutustua sinuun ja olet kyllä juuri niin kultainen ja ihana ihminen kuin teksteistäsi huokuu! &hearts;

 3. Onpa teillä jälleen kerran niin kaunista! Aivan ihania kuvia. ?<br />
  <br />
  Onnittelut ja kiitokset kuuden vuoden blogiurastasi! Itse olen ollut matkassa mukana melko tarkkaan kolme vuotta. Postaustesi lukeminen on todellinen ilo ja lämpösi välittyy päiviä piristämään modernilla mallilla. Toivottavasti postausintosi jatkuu vielä pitkään!<br />
  <br />
  Iloa ja rauhaa sinulle ja perheellesi!

  1. Hippu-76: Kiitos Hippuiseni! &hearts; Viestisi lämmitti mieltäni sekä täällä että sähköpostissa, vastailen sinulle aivan tuota pikaa. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista sunnuntaina jatkoa ja ihania heinäkuisia kesäpäiviä! &hearts;

  1. Irina: Kuten myös! 🙂 🙂 Ilman sinua en olisi rohjennut välttämättä koskaan aloittaa bloggaamista, yhdessä on kuljettu pitkä matka ja toivottavasti matka jatkuu tästä eteenpäinkin. &hearts;

 4. Kiitos uskomattoman kivasta blogista. Olen täysin hurahtanut vaate ja siivouspostauksiesi myötä. Valkoista en suosi mustan koiran kanssa, mutta siivousvälineistä vaatteisiin on tullut innoitteen myötä hommatuksi. <br />
  Kiitos ja Onnittelut! Pysyn kuulolla.

  1. Iitukka: Kiitos! &hearts; Ihana kuulla että olet löytänyt inspiraatiota blogistani, tuo on paras kiitos ja palaute mitä bloggaajana voi saada! &hearts; <br />
   <br />
   Hyvät siivousvälineet ovat kuin kultaa, ne maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti sillä että ne saavat kodin hieman helpommin siistiksi ja siivouspuuhan maistumaan himppusen makeammalta. 🙂 En tiedä millaisia siivoustuotteita tykkäät käyttää, mutta jos jossakin kaupassa törmäät kotimaiseen ja ekologiseen Mummi ja Minä -sarjan sitruunasooda-siivoussuihkeeseen niin raota pullonkorkkia ja nuuhkaise testiksi. &hearts; Ihan mieletön aidon sitruunan tuoksu joka saa aikaan hillittömän siivousvimman, tekee mieli putsata pölyjä pinnoilta joka päivä. 🙂 Sopii myös eläinkotiin, kun on niin luonnollinen vaikkakin hyvin tehookas lianpoistaja. 🙂

 5. Onnea onnea! Ja kiitokset niista lukuisista ideoista, joita olen sinulta saanut ja ihan vaan kivoista lukuhetkista ? Mukavaa kesan jatkoa ?

 6. Onnea! Hieno saavutus. Blogisi on kivaa luettavaa ja olen seurannut mukana jo useamman vuoden – Kiitos siitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *