Osallistu synttäriarvontaan – Palkintona perkaalipuuvillaiset hotellilakanat & Biotherm-tuotesetti

Blogini saavutti tänään huiman kuuden ikävuoden mittarin, joka blogimaailmassa on melkoinen virstanpylväs. 🙂 Halusin entisvuosien tapaan järjestää teille synttäriarvonnan, jonka omakustanteinen palkinto koostuu tämän hetken suosikkituotteistani – perkaalipuuvillaisista hotellilakanoista sekä Biothermin ihanasta hemmottelupaketista. ♥︎

Perkaalipuuvillaiset hotellilakanat Omakotivalkoinen sisustusblogi arvonta

Palkintokokonaisuuden kanssa meinasi mennä sormi suuhun, osittain vaihtoehtojen paljouden vuoksi ja toisaalta niiden rajallisuuden. Halusin palkinnon olevan mahdollisimman hyödyllinen, mutta silti ihanan ylellinen. Kaikenlaiset kipot, kapot, keittiövälineet ja pienemmät tilpehöörit olivat suorilta käsin poissa laskuista. Kuten myöskin tuoksukynttilät joita olen ehtinyt arpomaan melkoisen määrän viime vuosien aikana.

Siispä istuin sohvalle kynän ja paperin kanssa ja katselin kotiani ”päästä varpaisiin” yrittäen selvittää mitkä jutut ovat sellaisia, jotka putkahtelevat blogissa kerta toisensa jälkeen esiin ja vastaus oli helppo – Casa Stockmannin perkaalipuuvillaiset hotellilakanat tietysti, joista löytyy juttua mm. TÄÄLLÄ). 🙂

Biotherm tuotesetti Omakotivalkoinen arvonta

Lakanasetin lisäksi halusin palkinnon sisältävän jotakin itselleni ajankohtaista ja mikä olisikaan parempi kuin Biothermin hemmottelusetti, jonka tuotteet valitsin Emotion-myyjättären avustamana. Itse olen aivan hullaantunut Biothermin Eau-sarjan tuoksuviin vartalotuotteisiin (postaus TÄÄLLÄ), mutten uskaltanut sellaista pistää jakoon. Tuoksumieltymykset kun ovat niin henkilökohtaisia ja osalla teistä on valikoivampi nenä kuin minulla. 🙂

Siksipä palkintona on tuoksultaan kevyesti sitruunainen ja herkällekin iholle sopiva Lait-tuotesarjan hellävarainen Lait de Gommage -vartalokuorinta-aine, käteviin 400ml pumppupulloihin pakatut Lait de Douche – vaahtoava suihkumaito ja Lait Corporel -kosteusvoide sekä Emotionista kaupanpäälliseksi saatu Aquasource Everplump -kasvojen superkostauttaja. 

Perkaalipuuvillaiset hotellilakanat ja Biotherm tuotesetti Omakotivalkoinen sisustusblogi arvonta

Palkintovaihtoehtoja on kaksi, joiden väliltä voittaja saa ensi viikolla valikoida itselleen mieluisamman. Ainoa ero näissä kahdessa palkintosetissä on Casa Stockmannin perkaalipuuvillainen pussilakana.

Vaihtoehto 1:ssä on kaksi yhden hengen peittoon sopivaa 150x210cm kokoista pussilakanaa. Vaihtoehto 2:ssa niiden tilalla on yksi tuplapeittoon sopiva 230x220cm kokoinen pussilakana. Alla vielä erittely:

Perkaalipuuvillaiset hotellilakanat ja Biotherm tuotesetti Omakotivalkoinen sisustusblogi arvonta
Perkaalipuuvillaiset hotellilakanat ja Biotherm tuotesetti Omakotivalkoinen sisustusblogi arvonta

Jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen tervehdyksen olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa tiistaihin 4.7.2017 klo 23.59 saakka! 🙂 Palkinto arvotaan keskiviikkona 5.7. ja se toimitetaan voittajalle postitse. 

Ihanaa lauantaita kaikille & onnea arvontaan osallistuville!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

716 kommenttia “Osallistu synttäriarvontaan – Palkintona perkaalipuuvillaiset hotellilakanat & Biotherm-tuotesetti

    1. Onnea blogille! Olenkin seurannut sitä alusta saakka ja vierailen lähes päivittäin 🙂 toivon aurinkoista heinäkuuta sinulle ja tyttärellesi! Olen mukana arvonnassa, paketti 1.

    2. Paljon onnea blogillesi. Kuusi vuotta on merkittävä aika.<br />
      Olen sinun uusi lukijasi ja blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta.<br />
      Palkinnot ovat kivat ja valitsisin ykkös (1.) vaihtoehdon.

  1. Ihana arvonta! Ykkös vaihtoehto oli mieluisampi jos arpaonni sattuisi osumaan 🙂 Aurinkoista kesää !

  2. Pitkään olen seurannut sinun blogia ja saanut hurjasti inspistä omaan kotiini. Edelleen tulee käyty kurkkimassa uusimmat postaukset ja viihdyttää ihastelemassa ihanan valkoista kotiasi. Valkoiset lakanat toisivat meille lisää raikkautta makkariin ☺️.

  3. Onnea 6-vuotispäivään! Blogistasi saa hyviä vinkkejä oikeasti valkoisista tuotteista, kiitos siitä.<br />
    Arvonnassa on ihana palkinto!

  4. Oon seurannu blogia epäsäännöllisen säännöllisesti reilu 4 vuotta. Blogi pysynyt edelleen mielenkiintoisena ? uudet pussilakanat ois kivat (1)

  5. Paljon onnea! <br />
    Kuusi vuotta on pitkä aika, mutta kuitenkin välillä tuntuu, että se on mennyt joutuin ja siksi lyhyt aika.<br />
    Jos voitto osuisi kohdalleni, valitsisin vaihtoehto 1.<br />
    [email protected]<br />
    Ihanaa kesää!<br />
    Päivi

  6. WAU mitkä palkinnot ? Kyllä kelpaisi köllötellä vaihtoehto 1 lakanoissa. Saisi arkeen vähän juhlan tuntua. Hotelleissa uni maistuu vaan niiin paljon paremmalta kun kotona. Ihanaa on seurata sinun kaunista kotiasi ja monipuolisia, ajankohtaisia postauksia. Mukavaa kesää Miia!

  7. Tervehdys täältä hyvinkin läheltä taas.? vaihtoehto 1 on mieluisampi vaikka asuntoautossa onkin tuplapeitto. Parempia ilmoja toivoten mukavaa kesän jatkoa!

  8. ? Onnittelut 6-vuotiaalle blogille ?<br />
    Ihana blogí ja seurannut jo monen monta vuotta, kiitos ihanista vinkeistä!<br />
    Ja kun onni suosii niin vaihtoehto n:o 1

  9. Onnea 6-vuotiaalle blogille! Vuosia jo seurannut taka-alalla ja tämänkin minimalistin silmä lepää asunnossasi 🙂 numero 1 valitsisin.

  10. Hyvää kesää. Ottaisin mielelläni vaihtoehto 1. Olen lukenut blogiasi sellaiset 3-4vuotta. Tykkään vaaleasta kodista ja sun koti on upea. Paljon olen saanut uusia ideoita omaan kotiin. Kiitos siitä.

  11. Onnea blogille! ? Kauan olen ollut menossa mukana, ehkä melkein alusta saakka – vuodet niin vierii, ettei perässä pysy. Aina yhtä kiinnostavaa luettavaa. ? Setti 1 olisi minun mieleen.

  12. Löysin hiljattain blogisi konmari innostuksen myötä, sinulla on ihana koti ja ihanaakin ihanampi vaatekaappi. Innoittamanasi olen hommannut keittiöön pappelinan maton ja juuri sen pesusta täältä lueskelin. Kiitos inspiroivasta ja kauniista blogista. Hyvää kesää!

  13. Oikein paljon onnea kuusi vuotiaalle! Mahtavan työn olet tehnyt, ja tuonut paljon iloa ja inspiraatiota meille lukijoille! Toivon sinulle puhtia jatkaa vielä monen monta vuotta! 🙂

  14. Ehdottomasti mukana! ? <br />
    Aivan ihana blogi ja nyt ihana arvonta ??. Vaihtoehto 1 olisi minun valintani ❤️. <br />
    Mukavaa ja auringosta kesää Miia!

  15. Onnea 🙂 olen pitkään seuraillut blogiasi ja sinulla on niin ihanan raikas koti, että voin kuvitella miltä se tuoksuisi 🙂 saan myös siivouskärpäsen aina kun postaat jotain siivoukseen ja järjestelyyn liittyvää. Jatka samaan malliin! Olisi ihana voittaa tuo paketti kun pienen vauvan kanssa tuntuu unet ja ihon hoito jäävän hieman unohduksiin aina välillä. Mukavaa kesää Sinulle!

  16. Onnea 6-vuotiaalle blogille, monta vuotta olenkin jo tätä ihanuutta seurannut ja lukenut 🙂 ja mikä palkinto, aivan mahtava. Vaihtoehto 1 olisi valintani.

  17. Kiitos Mia ihanasta blogista! Sinusta on tullut esikuvani sisustuksen suhteen, oma mieltymykseni on vahvistunut karsittuun suuntaan. Olen 3-4 vuotta lukenut blogiasi. Joka päivä odotan innolla uutta postausta. Vaikutat upealta, vahvalta ja hyväsydämiseltä ihmiseltä. Kiitos kun jaksat edelleen pitää tasokasta blogiasi.

  18. Oi, että perkaalipuuvillalakanat olen hankkinut nimenomaan blogisi perusteella ja ovat varsinkin kesäaikaan oivalliset. biothermin bodylotioneita käytän päivittäin, mitään muita vahvempia tuoksuja en enää edes huoli. Joten ilmoittaudun arvontaan ja toivotan samalla mukavaa lauantaita.

  19. Onnea hirmusesti 🙂 Olen ihan alusta asti seuraillut blogiasi…tyyli on kymppi-plus :)<br />
    <br />
    Osallistun ykkös vaihtoehdon arvontaan &hearts;

  20. Tätä mukavaa blogia tulee seurattua päivittäin :). Ehdottomasti mukana ihanien tuotteiden arvonnassa! Aurinkoista kesää!

  21. Onnittelut Miia &amp; kunnioitettavaan ikään päässyt blogi!<br />
    Ihailen positiivista tapaasi kirjoittaa ja porskuttaa eteenpäin, vaikka netti onkin täynnä negatiiviseen sävyyn kirjoitettuja juttuja sinusta ja blogistasi. Menestystä seuraavaan vuoteen!<br />
    <br />
    Terveisin, Jonna

  22. Mukana arvonnassa, oispa todellakin luksusta! ??? Olen ihan tuore lukija, sinulla on kaunis koti ja kauniita kuvia otat! Ihanaa kesää sinulle! ☀️?

  23. Pitkäaikainen lukija täällä?? Upea inspiroiva blogi sinulla, kiitos siitä! Ehdottomasti mukana arvonnassa ?

  24. Ihanat palkinnot jaossa. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Kahden kappaleen pussilakanasetin valitsisin jos onni suosisi.

  25. Onnea 6 v. huippublogille. Hienoa seurata puuhastelujasi ja ideoitasi sisustuksessa. Valkoinen on lempivärini myös. Ripaus mustaa, tummansinistä ja turkoosia värittää sisustustani ja vaatetustani. Jos voittaisin, valitsisin ensimmäisen vaihtoehdon. Hyvää kesää kaikille!

  26. Mukana arvonnassa ? Ihana palkinto, olisin enemmän kuin mielissäni voittaessani nämä ylellisyydet! ? Ihanaa ja aurinkoista kesää ?

  27. Onnea 6-vuotiaalle:) Niin ne vuodet vierii. Alusta saakka en ole seurannut mutta kyllä tässä muutama vuosi on jo kuljettu mukana.

  28. Paljon onnea blogillesi! Itse olen seurannut blogiasi pari vuotta, kun eksyin vahingossa sivuille. Mutta sillä tiellä olen edelleen 🙂 Tykkään kovasti sisustusmaustasi, enemmänkin olen kauhistellut kodin jatkuvaa muutosta. Tietenkään blogi ei voisi menestyä jos kotisi olisi vuodesta toiseen samanlainen. 🙂

  29. Onnea 6-vuotiaalle. Olen ollut blogisi lukija vasta puolisen vuotta, mutta seuraan juttujasi sitäkin ahkerammin. Jos onnetar suosii, olisi vaihtoehto 1 minulle mieluisampi. Hyvää kesää ☀️.

  30. Aivan huiput palkinnot..haaveissa on ? Ja paljon onnea blogille, tosi pitkään on tullut seurailtua..varmaan sen 6 vuotta! ?

  31. Onnea 6-vuotiaalle!<br />
    Ja vähintään saman verran vuosia vielä lisää blogillesi!<br />
    Mukana arvonnassa ja vaihtoehtona olisi nro 1.

  32. Onnea pitkästä blogitaipaleesta! Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi ja tykkään kovasti. Instassa sinun tili on lempparini ? Itse olen vasta &quot;blogiurani&quot; alkumetreillä ?

  33. Aivan ihana blogi ja mahtava arvonta! Itsekin rakastan kaikkea valkoista ja muutenkin vaaleaa sisustuksessa,<br />
    joten blogisi on aivan minun tyylinen! Vaihtoehto 2 olisi itselle mieluisin 🙂

  34. Ihana palkinto!? näitä lakanoita olenkin blogisi ansiosta katsonut että joku päivä vielä ostan 😀

  35. Onnittelut 6-vuotiaalle blogille! Puolet tästä ajasta olen seurannut upeaa tyyliäsi… Hyvää alkanutta heinäkuuta kaikille!

  36. Mikä arvonta ? Ehdottomasti mukana! Täällä on blogiasi luettu päivittäin jo usean vuoden ajan, ja paljon hyödyllisiä vinkkejä tätä kautta saatu, kiitos sinulle siis ja aivan ihanaa kesää! ?

  37. Onnea blogille! Tämä on ollut jo vuosia lukulistalla ja usein käyn lukemassa juttujasi ja saamassa inspiksiä.<br />
    Jos onni potkisi, nin vaihtoehto 1, kiitos! Mukavaa kesää!

  38. Onnittelut pitkästä blogiurasta! Siinä on ajassa oletkin ehtinyt kirjoittaa postauksen poikineen, luettu on ahkerasti. :)<br />
    <br />
    Vaihtoehto ykkösen lakanoihin kun pääsisi köllimään sitruunaiselta Biothermilta tuoksuen, niin se olisi jotain se. 😉

  39. Todella ihana arvonta. Piristää mukavasti heinäkuuta 🙂 Vaihtoehto 1 olisi lämpimästi tervetullut yllätys.

  40. Onnea! ?? Ihana blogi… niin &quot;minun näköinen&quot;. Elämäni ensimmäinen blogi jota olen seurannut. ?

  41. Blogisi on loistava. Antaa ideoita, ajatuksia ja auttaa sellaisia kuten minä, joilla on välillä ideat hukassa. Lahja 1 olis todella mieluinen. Hyvää jatkoa kaudelle 7, lisää odotellessa.

  42. Paljon onnea ja iloa kuusivuotiaalle! En lue kovin montaa blogia, mutta täällä käyn säännöllisesti inspiroitumassa erityisesti ihanista sisustusasiosta. Kiitos siis blogista, toivon sille vähintään yhtä paljon vuosia tulevaisuuteen! ?

  43. Oikein paljon onnea huikeasta kuudesta vuodesta. Ihan mieletön arvontakin. Voi kunpa lykästäisi ykkösvaihtoehto.

  44. Paljon onnea 6-vuotiaalle. Ihana arvonta, jos niin hassusti kävisi että onni potkaisisi valinta olisi kyllä hankala.

  45. Elämänsä ekaa kertaa osallistumassa tällaisiin arvontoihin mutta nyt on niin huikeet palkinnot ETTÄ! Joten onnea 6-vuotiaalle!

  46. Paljon onnea 6-vuotiaalle blogille ja kiitos mukavasta luettavasta! Aurinkoista kesää sinulle ja arpaonnea minulle!

  47. Hurjasti onnea 6-vuotiaalle ihanan inspiroivalle blogille ????<br />
    Vaihtoehto 1 olisi kiva voittaa ?

  48. Paljon onnea blogisi kuusivuotisesta, hienosta taipaleesta! Kiitos siitä, että inspiroit ja luot blogillasi iloa moneen kotiin. Aurinkoista ja lämpöistä kesää! 🙂

  49. Onnittelut 6-vuotiaalle blogille, toivottavasti jaksat jatkaa vielä pitkään =) Arvonnassa mukana, tavoittelemassa palkintoa nro 1.

  50. Onnea 6-vuotiaalle blogille, toivottavasti tulevia vuosia ja postauksia on vielä edessä kun paljon. Arvontaan mukaan ja biotherm setistä haaveilen ?

  51. Onnea blogi urastasi! Kuusi vuotta sisältää hurjan määrän postauksia ja aika monta vuotta niistä olen ollut matkassa. Satunnaisesti on tullut kommentoituakin.<br />
    Tuo Biothermin voide on ihanan tuoksuinen ja valkoiset hotellilakanat omassa sängyssä olis kyllä ihanat!

  52. Hei<br />
    Osallistun tuotepaketti 2 arvontaan<br />
    Aurinkoista ja helteistä heinäkuuta Sinulle; blogiasi on mukavaa seurata<br />
    Kiitos tästä

  53. Muutan 1.8-17 uuteen kotiini Vuosaareen ja olisipa ihana saada tämä setti…vähän niinkuin tuparilahjana. Piristäisi tätä puoli vuotta jatkunutta sairauslomaani myös nuo hemmottelutuotteet ❤ <br />
    Vaihtoehto 1. jos onni osuisi kohdalleni ?

  54. Onnea 6 vuotiaalle blogille! Kivan palkinnon olit keksinyt ja huomaavaisesti ottanut huomioon erilaiset peittokoot.

  55. Onnea 6-vuotiaalle blogille. Blogisi tuo ihanan hengähdystauon hektisiin ruuhkavuosiin. Rakastan valkoisia lakanoita, arjen luksusta

  56. Onnea 6-vuotispäivän johdosta! Toivottavasti myös minulla on onnea, sillä alkuviikosta etsin postaustasi perkaalipuuvillalaksnoista, koska haaveilen niistä… 🙂

  57. 2) (isompi lakana), olisi ihanat lahjat köyhyysrajan alapuolella elävälle. ( En tarkoittanut säälimielessä)<br />
    ❤️????

  58. Setti 1 olisi hyvä! :)<br />
    Ihana blogi ja ihana arvonta!<br />
    Tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja selkeästä sivusta &hearts;

  59. Onnea ihanalle blogille ! Toivottavasti jaksat jatkaa blogia vielä pitkään. Paljon kivoja vinkkejä vuosien varrella blogista päätynyt omaan valkoiseen kotiin, kiitos siitä. Mukana huippu arvonnassa ja vaihtoehto 1 olisi mieluinen.

  60. Onnittelut 6-vuotiaalle. Ihanan positiivinen blogi, josta saan monipuolisesti inspiraatiota siivousvinkeistä sisustukseen. Tätä tulee seurattua päivittäin. Ihana on myös arvonta, ehdottomasti mukana arvonnassa.

  61. Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt blogisi, ihana! ? Arvonnassa haluaisin biothermin lahjan.<br />
    Ihanaa kesää!

  62. Onnea blogille ja kirjoittajalle:) Postauksesi ovat ihan huippuja ja varsinkin laadukkaat kuvat ja ihana sisustus tekee tästä yhden lempi blogeistani! Lakanasetti olisi ihana juttu ensimmäiseen omaan blogiin ja Biothermit vaan ovat ihan parhaita:). Mukana arvonnassa siis ollaan!

  63. Paljon onnea ? <br />
    Blogiasi on tosi kiva lukea ja sieltä olenkin saanut monta hyvää vinkkiä kodin sisustamiseen ?

  64. Onnittelut 6v taipaleesta! ♥️<br />
    Tuotteenne tekevät arjestakin juhlaa.♥️<br />
    Jos arpaonni suosisi, niin nro 1 olisi<br />
    valintani. ♥️

  65. Onnea 6-vuotiaalle ja kiitos että jaksat ylläpitää blogisi postausten määrää ja laatua. Ja kiitos ihanasta aevonnasta!! Uusi tuplapussilakana on tarpeen eli vaihtoehto 2.

  66. Onpas hauska arvonta. Hyödyllisiä ja hienoja tuotteita! Mukana, vaihtoehto 1. Mukavaa kesää kaikille!

  67. Onnittelut ihanasta blogista,mistä olen saanut hyviä vinkkejä sisustukseen vuosien varrella:)2 vaihtoehto sopisi meille paremmin.Hyvää kesää!

  68. Onnea 6-vuotiaalle blogille. Olisipa onnetar kerrankin suosiollinen, niin valintani olisi vaihtoehto 1. Aurinkoista kesää!<br />
    Heleen

  69. Hei Miia!<br />
    Jos onni potkaisisi, valitsisin vaihtoehdon 1. Vaihtoehdon tuotteet hemmottelisivat mieltä &amp; kehoa etenkin nyt, kun jäin yksin menetettyä mieheni. Mukavaa kesää Sinulle ja perheellesi!

  70. Onnea 6 vuotiaalle! Ihana blogi, jonka seuraamisen myötä on alkanut katsoa joitakin asioita toisin, minimalistisemmin ehkä ja kiitokset kaikista tuotevinkeistä. Arpaonnea arvontaan seuraavaksi.

  71. Onnittelut blogisi synttäreiden johdosta &hearts; Mukaan arvontaan vaihtoehto numero kakkosella &hearts; Ihania heinäkuun päiviä sinne päin 🙂

  72. Mukana arvonnassa. Olen pitkään ollut jo lukijasi ja toivon et jatkat samaa malliin. Kiitos ihanasta blogista 🙂 olen haaveillut pitkään näistä sinun kehumista lakanoista, toivottavasti arpaonni suosisi tällä kertaa…:) hyvää kesän jatkoa!

  73. Onnea! Olen kurkkinut elämääsi jo useamman vuoden mittaan täällä blogissa 🙂 Ja mukana aion roikkua edelleen 😀 Jos voittaisin, valitsisin vaihtoehton 1 palkinnokseni.

  74. Sinun kotisi ja parvekkeesi on aivan ihastuttava. Itsellä valko/harmaa/mustaa jossa ripaus Sini/liilaa. Plus tietysti vihreää kasvien muodossa. Seurailin blogiasi vielä vanhassa (home) asunnossani asuessa kunnes vihdoin pääsin yöhön uuteen asuntoon 6kk sitten. Ideoita sain myös blogistasi uuteen kotiin ? Kiva kun joku jaksaa pitää tällaista ja 6v on huikea aika ????? Vaihtoehto 1 olisi onnettaren osuessa valintani.Ihanaa kesää ja onnea 6v synttäreille blogillesi.

  75. Ihania ovat kaikki ja aivan ihana arvonta ja palkinto laadukas ja tyylikäs ja jos minua onni potkaisee niin mulla tuplatäkki on eli numero 2 ja Hyvää Syntymäpäivää ??⚘

  76. onnea 6v:lle 🙂 blogisi inspiroimana olen pariinkin otteeseen vähentänyt kodistani ties mitä roinaa, mutta työtä kyllä riittää edelleen sen suhteen. 😀 <br />
    ps: ihana arvonta!

  77. Ihanat lakanat! Sopisivat mun uuteen valkoiseen kotiin joka valmistuu 6.7! ???Ihanaa kesää kaikille sisustajille! ?

  78. Vaihtoehto 1 olisi enemmän kuin mieluinen. Juuri katselin liinavaatekaapin sisätöä sillä silmällä, että uusimista vaatis. Hyvää kesää!

  79. Hei!<br />
    Paljon Onnea sinulle 🙂 olen seurannut blogiasi jo pitkään ja ihailen tuota sinun tarmokkuuttasi 🙂 <br />
    Nyt on kyllä niin ihana arvonta, että pakko kokeilla, jos onni osuisi kohdalle. 1 palkinto olisi minulle mieluisin vaihtoehto. <br />
    Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi ja aurinkoisia kesäpäiviä :)<br />
    <br />
    Sanna

  80. Onnea! <br />
    Olen seurannut blogiasi monta vuotta ja ostanut myös suosittelemiasi tuotteita. <br />
    Ihanaa kesän jatkoa 🙂

  81. Sun blogia on aina yhtä kivaa lukea! Muutaman sisustusvinkin oonkin tätä kautta jo napannut. :)<br />
    Arvonnassa ollaan tottakai mukana, vaihtoehdoista ykkönen ois mieluisampi.

  82. Onnea merkkipäivän johdosta! ? Eksyin blogiisi ensimmäisen kerran jo greige/kromi sisustuksen aikaan etsiessäni maalikoodia uuden vastavalmistuneen talon seinille. Talomme on melkein yhtä vanha kuin blogisi ja tässä välissä olemme saaneet kaksi suloista lastakin. ? Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista, mukana arvonnassa! Aurinkoista kesän jatkoa toivottaa Anna ja muksut

  83. Mukana ehdottomasti!! Useamman vuoden olen säännöllisesti lukenut juttujasi, erityisesti kaikki siivous aiheet ovat mieleeni ‼️?

  84. Paljon onnea blogillesi. :)<br />
    Ihana arvonta.<br />
    Jos onni osuisi kohdalleni valitsisin vaihtoehdon 1.<br />
    Mukavia kesäpäiviä sinulle!

  85. Hei Miia, onnittelut blogisi menestyksestä!<br />
    Seuraan sitä satunnaiseiseti , myös työni puolesta!<br />
    Osallistun ihanaan arvontaan!

  86. Onnittelut täältäkin!!! Jos voittaisin, olisi valintani vaihtoehto 1. <br />
    Nyt toivotaan enää arpaonnea…ja sinulle/ blogillesi hyvää jatkoa!!!!

  87. No eipä voisi ihanampaa palkintoa ollakaan. Olen aika uusi seuraaja. Joka päivä käyn täällä inspiroitumassa. Palkinto nro 1 lähden tavoittelemaan. Kiitos upeasta blogista.

  88. Onnea 6-vuotiaalle blogille! Blogin alkuvaiheet jäi minulta näkemättä, viimeiset kolme-neljä vuotta olen aktiivisesti täällä vieraillut. :)<br />
    <br />
    Ihanaa kesää!

  89. Onnea blogillesi! Olenkin ollut vakioseuraaja jo monta vuotta. 1.setti oli ihana! Jos en voita, täytyy varmaan käydä hankkimassa nämä hotellilakanat.?

  90. Oikein Paljon Onnea esikouluiän saavuttaneesta blogista! Tämä blogi löytyy suosikeistani juuri kodin valkoisen sisustuksen ja järjestelmällisyyden vuoksi. Blogista on kiva poimia vinkkejä niin sisustukseen, kodin järjestykseen kuin myös vaatteisiin liittyen. Oikein mukavaa kesää! Ja vaihtoehto 1 olisi oikein mukava lisä omaan sisustukseen ja ihonhoitotuotteisiin.

  91. Ihana arvonta! Onnea blogisynttäreiden johdosta! Tämä blogi on ollut yksi inspiraation lähde, kun olen pikkuhiljaa sisustellut uutta omakotitaloamme.. Paljon on vielä tekemistä, mutta pyrin sisustuksessa harkitsemaan eri vaihtoehtojen välillä tarkkaan ja hartaasti, että sisustusratkaisu olisi sitten mahdollisimman pitkään omaa silmää miellyttävä, eikä &quot;hetken hairahdus&quot;. 🙂 Kiitos kivoista ideoista ja upeista kuvista blogissasi ja mukavaa kesän jatkoa!

  92. Ihanat ylelliset lakanat..<br />
    Näihin lakanoihin olis ihana pujahtaa. <br />
    Vaihtoehto 1 kävisi meille parhaiten.<br />
    ?

  93. Paljon onnea kuusivuotiaalle. Aivan ihana arvontasetti. Vaihtoehto 1 kiinnostaa. Viime viikolla yritin saada Stockalta Casa lakanoita, mutta eipä ollut valikoimaa setiksi asti. Tulisi tarpeeseen. Biotherm on suosikkisarjani joten wau.<br />
    Mietin myös vakavasti samanlaisen ruokaryhmän hankintaa kuin sinun parvekkeella. Blogistasi saa hyviä vinkkejä ja luen sitä vakituisesti. Kiitos?.

  94. Ihana blogi, sattumalta löysin ja ei meinaa silmiä irti saada ?. Onnea 6v blogille ?. Arvontaan mukaan ja valinta olisi setti 1.

  95. Onnea blogisynttäreiden johdosta. Noihin vuosiin on sisältynyt varmaan huima määrä postauksia. Täytyiskin katsoa ite noita vanhoja läpi että tietäis missä vaiheessa on alkanut tätä blogia lukemaan.

  96. Kaunista, kepeää ja lempeää ❤ ihoa ja mieltä hivelevää kauneutta❤. Mukana arvonnassa setti 1.

  97. Onnea! Tämä.on ensimmäinen blogi, jota olen alkanut seuraamaan.<br />
    Setti 1 olisi aivan täydellinen, meillä ollaan oltu sairastelukierteessä, jonka seurauksena nykyisiä perkaalipuuvilla lakanoita on jouduttu pesemään päivittäin. Haaveena olisi tämän kierteen loputtua saada ostettua uudet ja tämän arvonnan palkinto olisi kyllä lottovoitto!

  98. Ihana blogi sinulla. ? On ollut ilo seurata jo pitkään, paljon saanut kivoja ideoita!! Ihanaa kesää!! ☀️☀️☀️

  99. Onnea mahtavalle blogille. <br />
    Mukana arvonnassa ja vaihtoehto 1 olisi niin mukava saada itselle♡

  100. Nuo olisi kyllä ihanat❤Kiireisen vuoden päätteeksi nyt lomalla,ja blogissasi tulee aina surffattua??Paljon ideoita ja kaikkea kaunista ?

  101. Onnea hienosta kuuden-vuoden saavutuksesta. Toivottavasti saan vielä lukea blogiasi usean vuoden ajan jatkossakin ?

  102. Moi, Pidän uusien, vastapestyjen pussilakanoiden tunteesta❤️ Blogiasi seuraan varsinkin silloin kun kaipaan kotiini järjestystä ja harmoniaa, kiitos inspiraatiosta! Vaihtoehto 1 olisi ihana,<br />
    <br />
    Ansku

  103. Paljon onnea! Blogiasi on kiva lukea ☺ <br />
    Täydelliset palkinnot. Kumpi tahansa on tervetullut. <br />
    Aurinkoista kesää! ☉

  104. Päivittäin blogiasi seuraava pitkäaikainen lukijasi haluaa kiittää ja lämpimästi onnitella kuuden vuoden saavuttamisesta!

  105. Aivan ihana ajatus arpoa synttäreiden kunniaksi lukijoille lahja ? Paljon onnea!<br />
    Pussilakanasetti olisi kyllä kovin tervetullut arjen yleellistäjä.

  106. Onnittelut kivalle blogille! Huikea arvonta ja niin toivoisin voittoa setti 1. 😉 Hyvää kesän jatkoa! 🙂

  107. Perkaalilakanoihin olen ajatellut tutustua, joten tämä on kuin tilauksesta 🙂 vaihtoehto 1 kävisi parhaiten

  108. Ehdottomasti mukana!<br />
    Setti 1 olisi upea ja sopiva valkoiseen makuuhuoneesemme ?<br />
    Arpaonni minulle, blogionni Sinulle ??

  109. Onnea blogisynttäreiden johdosta! 🙂 Ja aivan ihanat lahjat olet keksinyt. 🙂 Himotus valkoisia pussilakanoita kohtaan on viime aikoina vain kasvanut, toisivat juurikin ihanan hotellimaisen fiiliksen kotiin. 🙂 Hyvää kesää sinulle! 🙂

  110. Aivan ihanat palkinnot ?????????????????????❤️❤️❤️ Olisin suuuuper happy kun nämä voittaisin ? (Vaihtoehto 1)

  111. Onnittelut vuosipäivästä! Toivottavasti vietät niitä vielä mooonta monta kertaa 🙂 <br />
    Vaihtoehto 1 olisi mieluinen

  112. Onnittelut aivan ihastuttavalle blogille. Toivottavasti jatkat vielä pitkään. Jos arpaonni suosii, vaihtoehto 1 on valintani.<br />
    Ihanaa kesää!

  113. Onnea eskari-ikäiselle blogille! :)<br />
    Jos arpaonni suosisi, niin vaihtoehto 1 olisi toiveissa 😉

  114. Kuusi vuotta on melkoinen suoritus tuulisessa ja alati muuttuvassa blogi- ja somemaailmassa. Onnea! Laadukkaat ja kauniit pussilakanat on kyllä ihan arjen luksusta parhaimmillaan, joten ehdottomasti mukana synttäriarvonnassa.

  115. Kiitos ihanasta blogista ja terveiset Köpiksestä. Tästä kaupungista saa niin paljon inspiraatiota omaan sisustukseen, suosittelen lämmöllä kaikille sisustajille. ?

  116. Onnea ja mahtavat palkinnot arvonnassa. Nautitaan näistä lakanoista ja myös kesästä, kun se vihdoin tuli ?.

  117. Lähes kuusi vuotta olen kulkenut blogiasi lukien. Kiitos aktiivisesta ja inspiroivasta tyylistäsi kirjoittaa. ❤️ Paljon olen saanut sinulta ideoita omaan kotiin, Pappelinan matot ehkä parhaimpana. Onnea 6-vuotiaalle, täällä ollaan vaikka kommentointi on vähentynyt viime vuosien aikana. ?

  118. Moikka.Blogisi on minulle omien hetkien kohokohta,käyn lukemassa päivittäin☺<br />
    Ihanaa kesää sinulle.<br />
    Valitsisin numero ykkösen jos onni suosisi.

  119. Paljon onnea, kuusi vuotta on huima ikä blogille :)<br />
    Toivottavasti edessä on vielä monta blogipostausta!

  120. Sinun näköinen palkinto &hearts; Kiitos ihanasta blogista, ja onnea 6-vuotiaalle, and many more years to come &hearts; <br />
    <br />
    Ihanaa kesää sulle! 🙂

  121. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ja aina sen lukeminen tuottaa iloa ☺Paljon tullut mm vinkkejä oman kodin sisustamiseen.

  122. Hei! Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden. Kiitos mielenkiintoisista postauksista! <br />
    Jos arpaonni suosii, valitsisin paketin nro 1.<br />
    Mukavaa kesää 🙂

  123. Ovatko nämä ne lakanat joita olen vuosikaudet metsästänyt?! 😀 Kiitokset vinkistä! Ja inspiroivasta blogista. Huikein juttu on kuuden vuoden aikana ollut idea string-systeemistä vaatesäilytykseen 🙂

  124. Onnea pitkästä blogitaipaleesta. Olen pitkään seurannut blogiasi ja se inspiroi minua. Haaveena itselläkin omaan kotiin kotisi kaltaista pelkistettyä tyyliä. <br />
    Osallistun arvontaan ja vaihtoehto 2 olisi oivallinen.

  125. Onnea! Kääk, mikä ihana arvonta! Jos sattuisi niin hyvä tuuri, että voittaisin, niin valitsisin kaksi erillistä pussilakanaa.

  126. 6 vuotta on kyllä pitkä aika, onnittelut! 🙂 Valitsisin nro ykkösen. <br />
    <br />
    Katja

  127. Isosti onnea – niin sinulle kuin minullekin; ihana blogi ja ihana arvonta ? Vaihtoehto 1 olisi minulle sopivampi.

  128. Tämä blogi on ehdottomasti parhaita mitä luen, iso kiitos mielenkiintoisista postauksista Miia!&hearts;

  129. Mukana arvonnassa! Blogisi on yksi lemppareistani ja lukemassa käyn päivittäin. Toivottavasti blogisi taival jatkuu pitkään. Onnea vielä 6-vuotiaalle ja mukavaa kesää!

  130. Onnea eskari-ikäiselle! Vaihtoehto 1 olisi mieluinen, jos onnetar suosii. Sitten olisi jo pakko sijoittaa kunnon jenkkisänkyyn tuon natisevan ja kohta hajoavan parivuoteen tilalle!:)

  131. Valkoiset lakanat olleet listalla jo pitkään mutta koskaan en raaski niitä ostaa. Jos arpaonni osuisi niin paketti 2 kiitos.

  132. Onnea blogille ja tietysti itse bloggaajalle myös! Vielä tovi toivottavasti aurinkoista kesää jäljellä ? Jos onnetar on suosiollinen, ottaisin setin 1 🙂

  133. Luen päivittäin blogiasi ja saan usein ihania ideoita omaan kotiin! Valitsen palkinnon nro 1 jos voitto osuu kohdalle!

  134. Aivan ihana lahja!❤ Luxusta arkeen!? Vaihtoehto 1 olisi minulle sopiva. Hyvää kesän jatkoa! Terv. Tartsu

  135. Onnea 6- vuotiaalle blogillesi ja ihanaa kesää 🙂 Arvonnassa mukana,vaihtoehto 1 olisi juuri passeli meille &hearts;

  136. Onnea 6-vuotiaalle! Ihan mielettömän hienot palkinnot. Jos voitto osuu kohdalleni, valitsen vaihtoehdon 1.<br />
    Mukavaa kesää sinulle Miia!

  137. Onnea! Vaihtoehto 1 on valintani. Olemme kuun lopussa muuttamassa uuteen kotiin ja pussilakanat sopisivat upeasti uuteen vanhaan taloomme. 🙂

  138. Synttärionnea blogille, kiitos inspiroivista jutuista 🙂 Arvontavoitto olis ihan huippujuttu, valintani setti nro 1. Ihanaa kesää 🙂

  139. Osallistun! Juurikin vasta ihastuin pellavaan ja se varmaan tuntuisi ihoa vasten ihanalta erityisesti näin kesällä.

  140. Onnea 6-vuotiaalle!☺ Ihana blogi sinulla, olen jo pitkään seurannut ja inspiroitunut valtavasti monista asioista. Kiitos!?<br />
    Jos voittaisin, valitsisin vaihtoehdon 1

  141. Paljon onnea 6-vuotiaalle. Blogisi on ensimmäinen jota aloin seuraamaan noin 5-vuotta sitten. Kiitos inspiraatiosta ja mahtavista vinkeistä matkan varrella, aloitin myös kuvausharrastuksen blogisi ja ihanien kuviesi ansiosta.<br />
    Palkinto 1. Olisi miun maun mukaan.

  142. Mukana ehdottomasti, koska tämä on lempiblogini 🙂 <br />
    Jos arpaonni osuu kohdalle niin vaihtoehto nro 2. <br />
    Ihanaa kesän jatkoa!

  143. Paljon onnea upeasta blogiurasta! Blogisi on yksi kauneimpia mitä tiedän. Kiitos siis kun ilahdutat sillä meitä lukijoita! ❤️ Ehdottomasti mukana upeaakun upeammassa arvonnassa!

  144. Paljon onnea 6-vuotiaalle blogillesi! Minun blogini täyttää vasta 2 vuotta. Jos onnetar suosii, niin palkintovaihtoehto 1 olisi sopiva. Hyvää kesän jatkoa!

  145. Ihana blogisi on suuri ilon aihe mulle, onnea kuuden vuoden virstanpylvään saavuttamisesta! Jos arvonta osuisi minuun, valintani olisi vaihtoehto 1.

  146. Etsinpä tietoa lähes mistä aiheesta tahansa, päädyn hyvin usein blogiisi. Kiitos siis innostavista jutuista ja kuvista. Hyvää kesää teille! Olipa ihanaa voittaa palkinto, oikeaa arjen luksusta.

  147. Mahtavaa luxusta tarjolla, ehdottomasti mukana arvonnassa. Ja tietenkin onnea 6-vuotiaalle blogille 🙂

  148. Paljon onnea blogille ja ihanaa kesää &hearts;. Omalle kohdalle jos onni osuu niin vaihtoehto 2 olisi mieluinen.

  149. Vau, olen mukana arvonnassa! Minua ilahduttaisi erityisesti vaihtoehto 2. :)<br />
    <br />
    Suurkiitos blogista ja synttärionnittelut!

  150. Onnea ihanalle blogille! Täältä saan useasti inspiraatiota siivoamiselle ja järjestämiselle 🙂 Mahtavien palkintojen arvontaan mukaan. Hyvää kesää!

  151. Onnea 6-vuotiaalle! Nyt soisin kyllä arpaonnen suosivan. Vaihtoehto 1 olisi valintani. Ihanat palkinnot &hearts;

  152. Ihana hemmottelupaketti! Olen ehdottomasti mukana (vaihtoehto 1). <br />
    Kiitos ihanista postauksista, sekä vinkeistä kotiin ja arkeen liittyen ja oikein mukavaa kesää! 🙂

  153. Onnittelut! Etsiessäni jotakin päädyn usein blogisi sivuille ja jään ihastelemaan muitakin juttujasi kuin mitä alunperin olin etsinytkään. Kiitos ihanasta blogistasi. Hyvää jatkoa ja ihanaa kesää. Jos arpaonni osuu kohdalle valitsisin 1. vaihtoehdon.

  154. Ihana blogi! Olen puolen vuoden ajan seurannut blogiasi, koska ihastuin sisustustyyliisi. Kiitos kauniista blogistasi!<br />
    Mukana arvonnassa 🙂

  155. Onnea pitkästä blogitaipaleesta 🙂 Ihana on ollut seurata blogiasi alkuajoista saakka 🙂 <br />
    Jos arpaonni minua suosisi niin vaihtoehto olisi 1. Aurinkoista kesän jatkoa 🙂

  156. Näihin lakanoihin olisi ilo tutustua, niin kovin kun olet näitä useampaan otteeseen kehunut.<br />
    Makuuhuoneemme tumma sävymaailma on hiljalleen vaalentunut mattojen ja verhojen muodossa. Olisiko nyt aika uskaltaa siirtää valkoinen petivaatteisiinkin…Uskaltaisiko sitä? Ennen blogiisi tutustumista muutama vuosi takaperin en valkoisia lakanoita olisi uskaltanut ajatellakkaan, mutta tällä matkalla taitaa rohkaistua hiljalleen. <br />
    Ja valkoinen on pysyvän kaunis, ilman sitä väriä tuskin arvostaisimme muita värejä kuten nyt &hearts;

  157. Onnittelut blogille ja pitäjälle 🙂 Olen melko uusi lukija, ja en ole aiemmin tainnut edes kommentoida mitään postausta, <br />
    mutta kerta se on ensimmäinenkin ja mikäpä parempi tapa kuin osallistua kilpailuun 😀 Tykkään blogistasi tosi paljon! Jos arpa onni suosii niin vaihtoehto 1 olisi meille sopiva.

  158. Muutaman vuoden olen blogiasi seurannut ja sinä aikana saanut paljon kivoja sisustusvinkkejä. Tykkään itsekin valkoisesta sisustuksessa 🙂 Jos arpaonni suosii, olisi vaihtoehto 1 mieluinen minulle.

  159. Oi uudet lakanat tulisi kyllä niin tarpeeseen! Vaihtoehto 1 sopisi meidän sänkyyn. Hauskaa ja aurinkoista kesää 🙂

  160. Blogisi poikkeaa raikkaasti muista blogeista minimalistisella linjallaan. Hyvää työtä 🙂 Mukana myös arvonnassa!

  161. Vau mikä arvonta . Olisi kyllä mahtava voittaa. :O onnittelut synttäreiden johdosta ja hyvää kesää!

  162. Mukana arvonnassa! 🙂 eksyin blogiisi aikoinaan Pappelina-muovimaton pesuohjeita etsiessäni. Ihanaa kesää!

  163. Paljon paljon onnea pitkästä blogitaipaleesta! Yhden hengen lakanat olisivat meille passelit. Oikein hyvää kesää sulle!

  164. Sinulla on aivan ihanan freesi ja moderni blogi. Juttusi ovat kiinnostavia ja inspiroivia! Jatka samaan malliin! Meillä on tänään mieheni kanssa 2-vuotis hääpäivä ja mikä olisikaan parempi lahja kuin nämä ihanan puhtaat ja pehmeät lakanat mökille ❤

  165. Onnea blogille! Oi tämä on ihana arvonta! Juuri sinun blogisi ansiosta tutustuin näihin Casa Stockmannin perkaalipuuvillaisiin lakanoihin ja nyt en enää muita käytä! Minulla löytyy jo harmaita, joten valkoiset sopisivat lisäksi;) Ykkösvaihtoehto sopisi meille! Vaikka voitto ei osuisikaan minulle niin kiitos vielä tästä lakanavinkistä!

  166. Oih, miten ihana blogi, miten olen voinut missata tämän aiemmin. Kiitos facebookin, löytyi uusi blogi seurattavaksi 🙂 mikäli arpaonni suosii, vaihtoehto 1 ois meille passeli!

  167. Onnea 6-vuotiaalle! ? Itselläni tytär, joka täyttää vuoden lopulla kuusi. Muistan, kuinka odotusaikana luin blogiasi ja inspiroiduin ihanasta sisustuksestasi. (2)

  168. Mukana arvonnassa. Valintani olisi paketti nro. 1 jos arpaonni suosii. ? Hyvää kesää ja kiitos ihanasta blogista ja inspiraatiosta! ?

  169. Olen ollut blogin seuraaja useita vuosia ja alunperin sen puhtaaseen valkoisuuteen rakastunut. Oma kotini on myös valkoinen ja mukavaa huomata että meitä vitiligoja on enemmän. Kiitos kuudesta vuodesta! Nyt vaan ainakin kuusi lisää!

  170. Onnea 6-vuotiaasta blogista &hearts;<br />
    Muistelin juuri, että taisi olla 4 vuotta sitten kun blogisi löysin. Oltiin lomareissulla ja iltaisin luin vanhoja blogipostauksiasi, niin että sain ne kaikki luettua, niin koukkuun heti jäin 😀

  171. Paljon onnea blogisi vuosipäivänä!!! Jospas onni suosisi tällä kertaa, kun yleensä ikinä en mitään voita. Nuo lakanat olisi niiiiiin ihanat.

  172. Oih, ihanat! Vaihtoehto 1 olisi mieluisampi. Jos ei muutamaan päivään ehdi/pääse tsekkaamaan mitä uutta blogissasi on, niin tulee melkein vieroitusoireita! 😉 😉

  173. Valkoinen väri itselläkin pääväri sisustuksessa, joten kiinnostuin blogistasi? Jos arpa onni suosii, niin vaihtoehto 1. olisi minun valintani

  174. Onnea ihanalle blogille. On tullut jo useampi vuosi seurattua. Hyviä ideoita olen täältä saanut ?

  175. Oi mikä arvonta! Olen ensikodin ostaja ja olen käynyt paljon katselemassa inspiraatiota ihanasta blogistasi! Vaihtoehto 1 sopisi tulevaan makuuhuoneeseen hienosti.<br />
    Aurinkoista kesää!

  176. Oi ihanaa, hotellilakanat ois kyllä parhautta &hearts; <br />
    1 setti ois mieleinen :)<br />
    Mukavaa kesää!

  177. Arvonnassa mukana! Sinulla on kyllä aina niin hienoja palkintoja näissä arvonnoissa :)<br />
    Ja onnea 6-vuotiaalle blogille, itsekin olen lueskellut sitä varmaan jo 4 vuotta 🙂

  178. Ihana palkinto! Lakanat ovat suuri heikkouteni ja kuinka ihana olisi kääriytyä hotellilakanoihin omassa sängyssä ja nauttia kesästä, joka tulvii sisään makuuhuoneen isoista ikkunoista.

  179. Hei ja kiitos ihanasta blogista. On ollut ilo seurata blogiasi vuodesta 2014 jolloin tänne löysin. Paljon onnea upeasta saavutuksesta ja toivon että jaksat kirjoitella jatkossakin. Tuot blogissaki kauniisti ja selkeästi asiat esille.

  180. Onnea 6v! Ihan alusta asti olen seurannut tätä blogia?. kivoja viestejä lukijat ovat tähän arvontaan kirjoitelleet. Olet kyllä mukava ihan livenäkin, eli ihanaa kesää ja uusia postauksia odotellen. Ykkösvaihtoehdon valitsisin.

  181. Viimeksi tänään haaveilin uusista lakanoista, mutta niiden oli jäätävä odottamaan muiden pakollisten ostosten tieltä. Aivan ihana palkinto siis ja sopii varmasti jokaiseen kotiin! ?

  182. Onnea kukoistavalle kuusivuotiaalle blogille! :-)<br />
    Jos onnetar suosii, valitsen vaihtoehdon 1. Minulla ei ole koskaan ollut valkoisia lakanoita, joten olisipa onnellista nukkua sellaisissa. Hyvää kesää ja kiitos silmäniloa tuovasta blogista!

  183. Onnea 6-vuotiaalle blogille!! 🙂 Pitkään olen blogiasi lukenut ja on ollut mukava seurata mitä kodissasi tapahtuu. Lakanoista onkin huutava pula meidän taloudessamme! 🙂 Mukavaa kesää!

  184. Onnea blogin synttäreiden johdosta! Kuusi vuotta on pitkä aika -toisaalta tuntuu kuin blogisi olisi aina ollut olemassa. Kotiäitivuosinani blogisi oli oikea henkireikä! Nykyisin en kerkeä niin usein täällä piipahtamaan, mutta vähintään viikottain kuitenkin! Mukavaa kesää! Kivan arvonnan olet järjestänyt!

  185. Onnea blogille!<br />
    Ihanaa mustavalkoisuutta – kiva blogi; punamustakin olisi hyvä väripari monessa.<br />
    Jos onni suosii, vaihtoehto 1.

  186. Onnea eskari-ikäiselle! ? Alusta asti olen blogiasi seurannut ja edelleen kyydissä ollaan! Vaihtoehto 1 olisi muuten meille passeli ?.

  187. Mukana. Rakastan pehmeitä petivaatteita. Ne tekevät onnelliseksi ja mahdollistavat nukkumisen. Tuplapeitto eli vaihtoehto 2 sopii meille.

  188. Oih, olisi ihana herätä uusista lakanoista raskauden jälkeen ? Vaihtoehto 1 sopisi minulle parhaiten.

  189. Ihan blogi oon seurannut ja tullut hyvälle tuulelle ja saanut inspiraatiota ?Antaisin vaihtoehdon 2 tyttärelle häälahjaksi ?

  190. Kesäiset synttärionnittelut ja kiitos ihanasta blogista! Mikäli onnetar suosii valitsen vaihtoehdon 1.

  191. Ilman muuta mukana arvonnassa! Ihanat palkinnot, nro 2 ja antaisin sen lahjaksi ihanille läheisilleni?

  192. Ihanat lakanat, siivouspäivän jälkeen olisi mukava pedata sänky 1. palkinnolla 🙂 Mukavaa heinäkuuta.

  193. Onnea Blogille 🙂 käyn monta kertaa viikossa kurkkimassa kaunista kotiasi ja ihania sisustusvinkkejä &hearts; Jos onni suosii, vaihtoehto 2 olisi minulle mieluinen 😉

  194. Onnea synttärisankarille! ? <br />
    Olen lukenut blogiasi nyt noin 5 vuotta ?<br />
    Todella hienot palkintosetit olet koonnut!

  195. Onnea &hearts; Valkoisen väriin voi rakastua. Värinä se on puhdas ja raikas. Löysin tämän blogin juuri aivan sattumalta ja heti tykästyin.

  196. Aurinkoista kesää sinulle ja läheisillesi. Ja onnea eskari-ikäiselle blogille. Vaihtoehdolla 1 mukana arvonnassa

  197. Onnittelut kunnioitettavan ikäiselle upealle blogille! Huonosti jaksan ylipäätänsä blogeja lukea, mutta tämä miellyttää niin että tulee lähes jokainen päivä tarkistettua onko uusia postauksia tullut 🙂 <br />
    <br />
    Aurinkoista kesää!

  198. Ompas mahtavat palkinnot mahtavalla blogilla &hearts; Kiitos kun jaksat kirjotella ja oikein ihanaa kesää koko perheellesi &hearts;

  199. Paljon onnea ja kiitos ihanasta blogista! Sinun blogin innoittamana aloin aikoinaan blogeja lukemaan 🙂 Mukana arvonnassa.

  200. Vaihtoehto 2 olisi huippu! Valkoisesta pussilakanasetistä kahdelle olen haaveillut, ja koska yksin oman peiton alla palelee, niin ehdottomasti tuplapeiton pussilakanalla! Kiitos muutenkin hyvästä blogista! Luen blogia lähes aina bloglovinin kautta ja sitä kautta kommentoiminen jää vähäiseksi, mutta omasta hiljaisuudesta huolimatta luen tosi aktiivisesti ja mielelläni sun blogia!

  201. Mukana arvonnassa, valitsisin vaihtoehdon 2. Olen pitkään seurannut blogiasi, eriyisesti pidän siivous, pyykinhuolto ja tavaran vähentämistä koskevista teksteistä.

  202. Mukana arvonnassa, valitsisin vaihtoehdon 2. Olen pitkään seurannut blogiasi, erityisesti minua kiinnostavat siivous, pyykkihuolto sekä tavaran vähentämistä koskevat aiheet.

  203. Täällä yksi sisustukseen täysin hurahtanut uuden asunnon myötä, joten uudet valkoiset lakanat olisivat täydelliset uuteen asumukseen &hearts;

  204. Blogille ja sen kirjoittajalle paljon synttärionnea! ? Ihana blogi jonka avulla olen tehnyt omaa tavaran karsintaa ja löytänyt sisustusmieltymykseni. Kiitos siitä! ??❤️ <br />
    Mukana arvonnassa ja toiveissa nro 1. Aivan ihana ja juuri minulle ja tyttärelle sopiva setti olisi tuo! ? Peukut ja varpaat ristiin että arpaonni kerrankin suosisi ??

  205. Mukana arvonnassa, valitsisin vaihtoehdon 1. Kylläpäs olisi ihanat / mieluisat lakanat. Olen noin vuodean ajan seurannut blogiasi, minua kiinnostavat sisustusaiheiset, erityisesti tykkään tavaran vähentämistä koskevista kirjoituksista. Itselläni sisustus myös kovasti mennyt valkoisen suuntaan. Kiitos blogistasi.

  206. Mukana arvonnassa, setti 2 miellyttäisi! 🙂 onnea blogin 6-vuotispäivästä, jään seurailemaan mielelläni vielä tuleviksikin vuosiksi!

  207. Voi miten ihana arvonta! Ja ihana on myöd sinun blogisikin☺️ Kunpa osuisi voitto omalle kohdalle, sillä niin upea palkinto on luvassa!

  208. Oi, todella ihana palkinto! Noista lakanoista olen haaveillut sen ensimmäisen noita koskevan postauksesi jälkeen, tahtoo vain aina lasten menot ja hankinnat mennä omien juttujen edelle, joten en ole raaskinut ostaa. <br />
    Ihanaa kesää sinulle ja onnea blogille!

  209. Onnea!Liityn hurjan suuren osallistuja joukon jatkoksi. Ihana ja tarpeellinen palkinto, tuplana sais olla meille(vaihtoehto2)

  210. Onnea hirmuisen paljon. Olen kyllä valtavasti saanut inspiraatiota tästä sinun blogistasi kiitos ❤️ Vaihtoehto 2 on mieluisempi

  211. Onnea pitkästä blogitaipaleesta ja toivottavasti vielä paljon edessä! On ollut ilo seurata ? Mukavaa kesänjatkoa!

  212. Paljon onnea blogille :)<br />
    Arvonnassa mukana -uudet lakanat olisivat niin passeli arpajaisvoitto syyskuussa valmistuvaan uuteen kotiin &hearts; <br />
    Aurinkoista kesää, Miia!

  213. Onnea blogille! Vuosien ajan tullut seurattua välillä enemmän ja välillä vähemmän.. Ihanaa kesää ?

  214. Kiitos hienosta blogista. <br />
    Maalaan ruokapöytäämme valkoiseksi ja sitä suunitellessani löysin blogistasi hyviä vinkkejä maalaustyöhön.

  215. Monen monta vuotta olen sinun blogiasi seurannut?Ihania ideoita saanut ja toivottavasti vielä paljon lisää ?<br />
    Valitsisin jos onnetar suosisi niin 1 setin ?

  216. Paljon onnea 6-vuotiaalle blogille! Ihana koti ja blogi sinulla! Palkinnoista valitsisin nro 1 🙂

  217. Hiljaisena lukijana 4vuotta täällä seuranneena en voio mennä nukkumaan, ennenmie kuin olen blogisi lukenut 🙂 Iltarutiinina sängyssä tätä lukien olisi ihana pujahtaa kerrankin laadukkaisiin lakanoihin. Vaihtoehto 1 olisi mieluinen.

  218. Lämpimät onnittelut sinulle Miia ihanansta blogista ? <br />
    <br />
    Jos onni suosisi arvonnassa, vaihtoehto 1 olisi valinta ja antaisin tyttärilleni hitusen ylellisyyttä.

  219. Kiitos kaikille osallistujille! &hearts; Paljon oli tuttuja nimimerkkejä vuosien varrelta ja sydäntä lämmitti lukea teidän kommentteja! &hearts; &hearts; Ihan uskomatonta että joukossa on teitäkin, joiden muistan kommentoineen ja tsemppailleen minua jo silloin kun takana oli vasta pari hassua postausta. &hearts;<br />
    <br />
    Lämpimästi toivotan tervetulleeksi myös teidät uudemmat lukijat, jotka vasta viime aikoina olette blogiini löytäneet! &hearts; Mahdollisia postaustoiveita vastaanotan mielelläni, niitä minulle voi kertoilla sekä täällä blogipostausten kommenttiboksi-osastolla että Facebookissa ja sähköpostitse ([email protected]). :)<br />
    <br />
    Arvonta suoritetaan pikapuoliin, olkaahan siis kuulolla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *