Villasukkia, blogikirppistä & Dermosil-arvonnan voittaja

Siskoni tekemät villasukat ovat maailman parhaita ja olen valtavan kiitollinen että minulla on ikioma villasukkatehdas. ♥ Käytän villasukkia kesät talvet ja jos pitäisi valita yksi ainut vaatekappale jota ilman en tulisi toimeen, valitsisin villasukat. Sisko yllätti minut tälläisillä kauniin kimaltavilla sukilla ja kyllä kelpaa taas tassutella täällä kotosalla… 🙂

Villasukista hypätäänkin suoraan seuraavaan aiheeseen – Dermosil-tuotesetin arvontaan ja sen voittajaan, joka on nimimerkillä Karoleena kommenttia jättänyt lukija. Onnea Karoleena! Voittajaan on oltu yhteydessä suoraan sähköpostitse. Kiitos kaikille osallistujille!

Sellaista vielä kyselisin että olisiko teillä kiinnostusta pienimuotoiseen blogikirppikseen? Olen kerännyt eteiseen joitakin itselleni tarpeettomaksi jääneitä tavaroita, kuten sisustusesineitä sekä kirjoja. Kodin suursiivous jatkuu vielä, joten kasa saattaa kasvaa siivouksen edetessä. Sellainenkin idea tuli mieleeni että voisin järjestää jonkinlaisen avoimien ovien kotikirppiksen tänne meille, siinä tosin rajaantuu kaikki kauempana asuvat lukijat pois laskuista välimatkan vuoksi… Laittakaahan ajatuksia ja toiveita tulemaan, onko kiinnostusta blogikirppikseen ylipäätäänkään vai onko se jo vanhentunut formaatti. 🙂

Kivaa päivää kaikille!

17 kommenttia “Villasukkia, blogikirppistä & Dermosil-arvonnan voittaja

 1. Minulle sopii kumpi vain , joko avoimet ovet tai blogikirppis. ☺️ Meillä mun isoäiti on tehnyt villasukkia ihan siitä asti, kun olen ollut vauva, mutta nyt kun hän ei ole vanhuuttaan kyennyt enään tekemään niin nyt ollaan saatu sukkia mun äidiltä, joka myös osaa kutoa. ❤️ En ole ikinä ostanut kaupasta villasukkia.

 2. Hei blogiarvonta kiinnostaa myös minua. Sellaista mietin, että millainen käytäntö näissä arvonnan voittajan julkaisemisissa on? Kun nyt postasit voittajan täällä ja mielestäni esim. Familon-tuotearvonnan voittajaa ei täällä julkaistu tai sitten se on mennyt minulta ohi. Olisi mukava, että se kuitenkinaina näkyisi täällä myös, eikä vain voittajan s-postissa.
  Mukavaa illanjatkoa!

  1. Hilima: Kyseisessä postauksessa pyysin erikseen ilmoittamaan oman (toimivan ja oikean) sähköpostiosoitteensa, jotta saan voittajaan suoraan yhteyden. Se nopeuttaa oikean henkilön kiinni saamista. Tuohon tulen hyvin todennököisesti siirtymään, jolloin arvontavoittajien erillinen huhuu-huutelu postauksen muodossa jää välistä. 🙂 Dermosil-arvonnan kanssa tein tuollaisen välimuodon, eli postauksen varsinaisena aiheena on jokin muu kuin arvontavoitto, tätä kaavaa ajattelin jatkossa noudattaa eli osallistujilta pyydetään toimiva sähköpostiosoite (ei näy julkisesti), voittajaan / voittajiin otan yhteyttä suoraan meilitse, ja arvonnan voittojulkistus blogipostauksessa on osa isompaa kokonaisuutta.Tämä ihan yleisen selkeyden ja palkintojen postittamisen nopeutumisen vuoksi. 🙂

   1. Tuntuu tarkoituksenmukaiselta, että pystyt olemaan suoraan yhteydessä voittajaan mutta silti julkaiset voittajan nimimerkin blogissa. Näin rannalle jääneet tietävät, että arvonta on suoritettu eikä sillä kertaa onnetar osunut itseen.

    1. Hippu-76: Tuollainen kompromissi on minusta aika hyvä myös, selkeä ja helpottaa yhteydenottoa. Ei mene voittajaltakaan arvontapalkinto sivu suun niin helpolla kun saan yhteyden suoraan hänen sähköpostiinsa. 🙂

  1. Mirva: en tiedä langan merkkiä, mutta sisko osti sen Helsingistä lankamaailmasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *