Joululahjatoiveeni vuosimallia 2017

Lukijani Kaisu toivoi minulta postausta omista joululahjatoiveistani. Ensin ajattelin ettei mieleen tule oikeastaan mitään, mutta kyllähän sitä sitten juttuja alkoi putkahdella esiin kun kunnolla vauhtiin pääsi. 🙂

Joululahjatoiveita 2017 Omakotivalkoinen

Ensimmäinen ja selkein toive olisi löytää kuusen alta Shiheidon naamiopakkaus*. Yhden kerran ole tätä testannut ja todella hyväksi todennut. Hinta vaan on oman kipurajani yläpuolella ja siksi suosin hieman edullisempia kangasnaamioita kauneudenhoidossa ja hemmottelussa.

Luonnonvalkoinen puuvillaneule on myös sellainen, jonka mielelläni joulukuusen alta aattona löytäisin. 🙂 Mallissa saisi olla jokin juju ja kollaasikuvan viistohelmainen malli löytyisi edullisesti Stockmannilta TÄÄLTÄ*.

Kolmantena ilahtuisin ikihyviksi Skandinaviskin uutuusmalliston tuoksukynttilästä* ja hieman tyyriimpinä lahjahaaveina olisi Nikarin Perch-baarijakkara*. Ripaus puunsävyjä tekisi sisustukseen särmää, mutta itseni tuntien se ripaus riittäisi. Kolme baarijakkaraa olisi luultavasti minulle jo liikaa ja siksi ne jääköön haaveeksi myös tuleviksi jouluiksi. 🙂 Umbran puuta ja valkoista yhdistelevät leveydeltään säädettävät tikkaat* sen sijaan olisivat aivan napakymppi.

Ihanaa päivää kaikille!

Tuotekuvat: Stockmann / valmistajat, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *