Edullinen “luxuskynttilä” Zarasta

Zaran valikoimista löytyy nyt huippuedullisia keinonahkaiseen purkkiin pakattuja tuoksukynttilöitä, jollaisen ostin ennen vuodenvaihdetta…

Kynttilät osuivat silmääni Zaran naistenosaston hajuvesihyllystä ja suorastaan syöksyin niitä kohti tutkiakseni miltä ne tuoksuivat.  Vaihtoehtoja on neljä – valkoinen Anthology, nude Mystery, vaaleanruskea The Place ja hennonvihreä Atlantic Soul. Jokainen on tuoksultaan erilainen ja omat suosikkini ovat tuo minun vaniljaisen maskuliinen Anthology sekä kevyesti naisellinen Mystery.

Keinonahkainen purkki on irrallinen elementtinsä, joten sitä voi käyttää minkä tahansa halkaisijaltaan 7,5cm kokoisen lasipurkkikynttilän kanssa.

Kokonsa puolesta se sopii täydellisesti myös kynäpurkiksi työpöydälle tai meikkisiveltimien säilyttämiseen.

Kynttilät valmistetaan Espanjassa ja niiden tuoksut on tarkoin valikoitu. Anthology-kynttilän tuoksussa erottuu palava puu ja pehmeä vanilja, jotka yhdessä tekevät kynttilästä hyvin miellyttävän seuralaisen.

Tuoksu on aluksi melko voimakas, joten herkkänenäisen kannattaa arvioida tuoksun sopivuus henkilökohtaisesti paikanpäällä Zaran myymälässä.

Tuoksukynttilällä on hintaa 12,95€, joten kalliista investoinnista ei suinkaan ole kyse vaikka kynttilän ulkonäkö siihen viittaakin. 🙂 Tuoksukynttilöiden suurkuluttajille tämä on loisto löytö… ja parasta on ehdottomasti tuo tyylikäs nahkainen purkki, jota voi hyödyntää vaikka ja missä käyttötarkoituksessa kynttilän palaessa loppuunsa.

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia “Edullinen “luxuskynttilä” Zarasta

    1. S: Joidenkin mielestä varmasti on, minunkin. Kun katsoo mitä tuollaiset ns. paremmat kynttilät kustantavat niin 13€ on siihen nähden pikkusumma. 🙂

    2. Kyllä minunkin mielestäni tuo hinta on edullinen. Kynttilästä jää vielä polttamisen jälkeen tuo kotelo jota voi tosiaan käyttää eri tavoin 🙂

      1. Anne: Näin on, ja jos kotoa löytyy vanhan tuoksukynttilän kansi (esim Skandinaviskin puinen) niin tuosta nahkakotelosta saa tosi hienon kannellisen purkin esim vanulapuille tai topseillekin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *