Elisa Saunalahti Huoleton 4G Premium & OnePlus 5T arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Elisa Oyj

Olen ollut Elisan asiakas jo pitkään ja Saunalahden liittymän omistaja vuosituhannen alusta asti. Oli kunnia-asia tulla valituksi Elisan uudeksi Ambassador-somelähettilääksi ja näissä merkeissä pääsen kertomaan teille säännöllisesti sellaisista Elisan palveluista, joita itse jo käytän tai päässyt lähettiläisyyden ansiosta koekäyttämään.

Elisa Saunalahti Huoleton kokemuksia ja arvonta

Huoleton liittymä huippunopealla netillä

Pääsin ensimmäisen joukossa testaamaan tuoreeltaan Elisan uutta Saunalahti Huoleton 4G Premium* -liittymää, joka sisältää rajattomasti dataa Pohjolassa sekä Baltiassa. EU- ja ETA-maissa dataa on käytettävissä mahtavat 10Gt/kk, jonka lisäksi Huoleton Premium sisältää rajattomasti puheluita ja viestejä molemmilla alueilla.

Tämä tuli testattua konkreettisesti Tanskan reissussa, kun lennosta vaihdoin liittymätyyppini tähän Huoleton Premiumiin saadakseni puhelimen toimimaan kunnolla. Vanha puhelinliittymäni kun oli nakkisodan aikainen ja ulkomaanpuhelut myös sen hintaiset.

Parasta on kuitenkin liittymätyypin huippunopea 200Mbit/s nettiyhteys, jonka olen todennut äärimmäisen hyväksi erityisesti ulkomailla takkuavien Wi-Fi-yhteyksien vuoksi, sekä tietysti myös ihan täällä kotimaassakin suoratoistopalveluita käytettäessä. Esimerkiksi Länsimetrossa Helsingistä Espooseen tytön kanssa matkatessamme katselimme Elisa Viihteestä leffaa ilman yhteyden pätkimistä, joka ennen oli täysin mahdotonta.

*Elisa Saunalahti Huoleton Premium 4G -liittymä nyt vain 29,90€/kk. Etu voimassa 12kk, ei sitoutumispakkoa. Normaalihinta tarjouskauden jälkeen 34,90€/kk. Elisa Saunalahti 4G -liittymästä kerrytät nyt myös S-bonusta!

Elisa Saunalahti Huoleton kokemuksia ja arvonta
Elisa Saunalahti Huoleton kokemuksia ja arvonta

Elisa Perhe – Tiedä missä lapsesi kulkee

Ekaluokkalainen tyttö on alkanut viettämään aikaa kavereidensa kanssa ulkona ja ylihuolehtivaisena äitinä olen monesti sydän sykkyrällä kotona odottamassa, että kotiintuloaika lähestyy. Mielelläni pitäisin neidin kotona siihen asti kunnes on vähintäänkin täysi-ikäinen, mutta pakko se vaan on antaa siimaa ja pienin askelin oppia luottamaan siihen että kyllä tyttö pärjää välillä ilman äitiäkin. 🙂

Lapsen itsenäistymisen vaiheet kasvattavat myös vanhempaa ja tehdäkseni tästä prosessista turvallisen, olen ottanut käyttööni Elisa Perhe** -palvelun, jonka avulla saan ilmoituksen mikäli tyttö rikkoo sovittuja sääntöjä ja ylittää luvallisen leikkialueen rajat. Lisäksi palvelun avulla voi ohittaa puhelimen äänettömyys-asetuksen, jolloin neiti ei voi vedota koskaan siihen ettei vastannut koska ei kuullut kun puhelin oli unohtunut koulupäivän jälkeen äänettömälle. Enää ei tarvitse murehtia turhaan kun voin valvoa pienen tytön menoja etänä.

**Elisa Perhe -palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymissä

Elisa Saunalahti Huoleton kokemuksia ja arvonta
Elisa Saunalahti Huoleton kokemuksia ja arvonta
Elisa Saunalahti Huoleton kokemuksia ja arvonta

Osallistu arvontaan ja voita OnePlus 5T 64GT -uutuuspuhelin

Minulla on iloisia uutisia kaikille, jotka kaipailevat uutta älypuhelinta. Elisa arpoo nimittäin 2kpl upouusia OnePlus 5T 64GT -puhelimia, josta löytyy kaikki tämän päivän mukavuudet ja oheissovellukset. Käy osallistumassa arvontaan täällä: elisa.fi/arvonta

Itse en Elisan yhteistyökumppanina voi arvontaan osallistua, mutta pidän peukut pystyssä teille muille. Tuollainen luuri kelpaisi totisesti, omani kun on hieman vanhempaa kaliiberia ja käytössä kovia kokenut… näyttökin on jo reunastaan halki ynnä muuta pikkuvikaa. Tulethan kertomaan mikäli voitto osuu kohdallesi!

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Lue myös: Testissä Cybook Saga -lukulaite ja e-kirjapalvelu


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Elisa Saunalahti Huoleton 4G Premium & OnePlus 5T arvonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *