Muuramesta on moneksi

Yhteistyössä Muurame Oy

Muuramen kalusteet ovat olleet merkittävä osa meidän kodin elämää ja sisustusta jo reilut kolme vuotta. Moduuleista koostuvat Mup-kaapistot ovat muuntautuneet kaikkiin tarpeisiimme ja niitä onkin tullut sommiteltua moneen kertaa kodin kaikissa tiloissa… ♥︎ Tässä parhaimmistoa vuosien varrelta eri käyttötarkoituksissa:

Keittiössä Muurame-kaapisto muuntautui astiakaapiksi ja tälläiseltä meillä näytti viime syksynä ennen kuin iso remontti alkoi. Kaluste vetää sisäänsä hurjan määrän tavaraa, mutta halusin kerrankin järjestellä astiat ja lasit kauniisti ja keskityin enemmänkin visuaaliseen ilmeeseen kuin kaappien täyttöasteeseen. Tätä on välillä ikävä, lautaset olivat kuin lumpeen kukat tuolla hyllyillä. 🙂

Makuuhuoneessa Muuramen kaappia on nähty vaikka minkälaisissa osissa ja kokonaisuuksissa. On ollut lasivitriiniä, jonka sisälle asettelin kauneimmat kenkäni ja hajuveteni, ja vaikka mitä. Nämä kaksi yllä olevaa kokonaisuutta ovat eniten mieleeni – suihkuverhotanko-viritelmäversioni sekä tuorein ilmassa keikkuva vaatetanko ja sen alla olevat Muuramen Mup-laatikostot.

Myös tytön huoneesta löytyy Muuramen klassikkokalusteita. Tämä ulosvedettävä vaatetanko on yksi monista Muurame-lisävarusteista, joiden avulla kaikenlainen säilyttäminen on mahdollista.

Miehen Hifi-alttarista teille postailinkin hetki sitten, niin täydellinen ja minimalistisen upea kokonaisuus! Tästä voitte käydä lukemassa lisää täältä: →hifi-harrastajan valinta – Muurame Iso-Makro

Muuramet ovat vallaneet myös olohuoneen ja siellä vasta onkin nähty vaikka minkälaisia kaappikombinaatioita. 🙂 En osaisi enää edes kuvitella elämää ilman Muuramen kaappeja… enkä kyllä haluaisikaan, sillä Muurame edustaa kaikkea sitä mitä itse arvostan – kotimaisuutta, hyvää suunnittelua, monipuolisuutta, laajennettavuutta, minimalistista ulkomuotoa ja laatua. ♥

Kevät on totisesti sisustuksen kulta-aikaa ja Muurame tarjoaakin nyt kaikista Mup-, Ikoni- ja X-mallistojen tasoista, kaapistoista ja hyllyistä -20% alennuksen! Tarjous voimassa 3.4 .2018 asti Muuramen omassa verkkokaupassa sekä kaikilla jälleenmyyjillä, lue lisää täältä:

→muurame.com

Muuramesta on moneksi” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *