Sisustusklassikot etuhintaan – Muurame Back to school

Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Sisustusklassikot säilyttävät arvonsa ja ovat ansainneet meriittinsä. Ikonisen Muuramen perinteikäs ja odotettu Back to school -etukampanja on pärähtänyt käyntiin ja nyt on loistava hetki laittaa lastenhuoneet ja kotitoimistot kerralla kuntoon! Valikoitujen kampanjatuotteiden joukosta löytyy lastensänkyjä, patjoja, koulu- ja työpöytiä, Moduli 55 -malliston laatikostoja sekä runsasti erilaisia lisävarusteita.

Muurame työpöytä makuuhuoneessa sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen
Muurame työpöytä makuuhuoneessa sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen

Panosta kerran, rakasta aina!

Kotimaisen muotoilun klassikkona tunnettu Muurame on kalustanut koteja jo yli 90 vuotta ja Pirkko Stenrosin vuonna 1954 luoma ikoninen Moduli-kalustemallisto on edelleen yhtä tyylikäs ja ajankohtainen.

Työergonomiaan ja korkealaatuisiin kalusteisiin panostamalla luot sisustukselle selvät sävelet ja Muuramen modulaaristen kalusteiden kyky muuntautua elämäntilanteiden ja tarpeiden mukaan on aivan omaa luokkaansa.

Designklassikoksi ei koskaan synnytä vaan kehitytään vuosikymmenten aikana. Muurame on lunastanut korkeat odotukset ja vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä ja kodeissa. Muuramen laatuun ja palvelun korkeatasoisuuteen on aina voinut luottaa ja Muuramen ikoniset kalusteet ovat aidosti aikaa kestäviä valintoja – kun panostat kerran, rakastat aina! ♥︎

Tutustu Muuramen mielenkiintoiseen historiaan Muuramen Instagram-feedissä täällä: ➤ @muurameoy

Muurame työpöytä makuuhuoneessa sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen
Muurame työpöytä makuuhuoneessa sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen

Työpöytä makuuhuoneessa

Monet jatkavat tänä syksynä etätyön parissa ja työpisteen sijoittamiseen kysellään vinkkejä paljon. Perheen ja kodin koosta riippuen aina ei ole mahdollista järjestää erillistä työtilaa ja tuskailu kodin eri toimintojen, tilanpuutteen ja kauniin sisustuksen välillä kompromisseja tehden on itsellenikin tuttua.

Muuramen ajattomat klassikkokalusteet ovat täydellinen ratkaisu – ne sointuvat sisustukseen kuin sisustukseen, ja pieneen makuuhuoneeseenkin sommiteltu työpiste säilyttää tilan harmonian linjakkaan ja minimalistisen ulkomuotonsa ansiosta.

Sisustin itselleni työpisteen makuuhuoneeseen tytön koulupöytää lainaten ja nyt en haluaisi luopua siitä. 🙂 Pöydän alle sujahtavan jakkaran kanssa kulkutilaa jää sängyn vierelle reilusti ja pöydän minimalistinen muotoilu säilyttää kauniisti makuuhuoneen rauhallisen tunnelman, joka on minulle erityisen tärkeä asia.

Muurame työpöytä makuuhuoneessa sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen
Muurame työpöytä makuuhuoneessa sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen

Muurame – Suunniteltu kestämään!

Muuramen kalusteet on suunniteltu kestämään ja vuosikymmenten valmistuskokemus sekä jatkuva tuotekehitys takaavat korkean laadun. Työpöytien ja sänkyjen kulutuskestävyys on varmistettu erinomaisella polyuretaanimaalauksella ja ne kestävät elämää sukupolvelta toiselle.

Ekologisesta näkökulmasta katsottuna Muurame on erinomainen valinta, tarjoten elinikäisiä kalustekumppaneita, jotka muuntautuvat sisustuksen ja säilytyksen tarpeisiin vauvasta vaariin. Lisäosien, kuten jalkasarjojen, kalusteovien ja ulosvedettävien vaatetankojen avulla, kalusteita voidaan muokata lähes rajattomasti.

Käy inspiroitumassa Muuramen huoneratkaisuista täällä: ➤ muurame.com/ideat

Muurame koulupöytä lastenhuoneen sisustus sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen
Muurame koulupöytä lastenhuoneen sisustus sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen
Muurame koulupöytä lastenhuoneen sisustus sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen
Muurame koulupöytä lastenhuoneen sisustus sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen

Kompaktin kokoinen koulupöytä

Muuramen ehkä kaikista tunnetuin työpöytäkokonaisuus TP1601 on varsinainen tilaihme ja koostuu L-tasosta, Pikku-Kolmonen laatikostosta ja 12,7cm korkeasta sokkelista.

Piirtämistä ja askartelua rakastava tyttöni sai pöydän joululahjaksi lähes 3 vuotta sitten ja kovakouraisestakin käytöstä huolimatta se on edelleen kuin uusi. Laatikot liukuvat kiskoillaan pehmeästi ja vaimentimien ansiosta pienetkin irtotavarat pysyvät nätisti paikoillaan. Kolmeen syvään laatikkoon mahtuu valtavasti tavaraa ja laatikot voi huoletta avata vaikka kerralla eikä pöytä siltikään kippaa nurin.

Yksi laatikoista on varattu koulukirjoille, yksi piirustus- ja askartelutarvikkeille ja ylimmäisestä laatikosta löytyy tytön pientä tilpehööriä, aarteita ja “kauneusjuttuja”.

Muuramen koko työpöytävalikoiman löydät kätevästi täältä: muurame.com/työpöydät

Muurame koulupöytä lastenhuoneen sisustus sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen
Muurame koulupöytä lastenhuoneen sisustus sisustusklassikot etuhintaan Back to school Omakotivalkoinen
Muurame Back to school sisustusklassikot etuhintaan

Sisustusklassikot etuhintaan

Laadukkaat sisustusklassikot ovat taloudellinen valinta ja niihin panostamalla luot kotiisi ajattomuutta. Sisustuksen raameina toimivat tyylikkäät kalusteet säilyttävät arvonsa vuosikymmenet ja uutuudenviehätystä saat sesonkien ja trendien mukaisia kodintekstiilejä ja pienempiä koriste-esineitä vaihtelemalla.

Muuramen verkkokaupasta voit kätevästi ostaa kokonaisia kalustuksia, yksittäisiä kalusteita, sekä pienempiä lisä- tai varaosia omien tarpeiden mukaan suoraan kotiovelle toimitettuna.

Muuramen Back to school -etukampanjan tuotevalikoimasta löydät kaiken tarpeellisen lastenhuoneiden ja työpisteiden kalustamiseen. Nyt saat sisustusklassikot -15% alennuksella Muuramen verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä kautta maan. Tutustu valikoimaan ja panosta kotimaiseen designiin!

muurame.com

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Lue myös: ➤ Muuramesta on moneksiVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *