Fanni K – Uusi suomalainen sisustusmallisto

Tammer-Tukun lanseeraama Fanni K -sisustusmallisto on juuri sitä mitä suomalaisella sisustusrintamalla on kovasti kaipailtu Anttilan jälkeensä jättämän aukon paikkaamiseen. Fanni K on monella tapaa raikas uutuus mutta samanaikaisesti myös kovin tutun oloinen, kuin kaivattu ystävä. En tiedä onko tämän tunteeni taustalla kauniisti rakennettu tuotekokonaisuus vai mikä, mutta olen aivan ihastuksissani, erityisesti vohvelipintaisista torkkupeitoista ja muhkeista neuleista… ♥

Fanni K sisustusmalliston lanseeraus
Fanni K sisustusmalliston lanseeraus
Uusi sisustusmallisto yhdistelee luonnollisia sävyjä ja kauniita struktuureja
Fanni K sisustusmalliston lanseeraus
Uusi sisustusmallisto yhdistelee luonnollisia sävyjä ja kauniita struktuureja

Inhimillinen ja tunnelmallinen sisustusmallisto

Fanni K -brändin tavoitteena on olla riittävän inhimillinen samaistuttavaksi ja samalla tarpeeksi tavoiteltava haluttavaksi ja tässä he ovat onnistuneet täydellisesti. Mallisto rakentuu tarkoin valikoiduista kodin sisustus- ja keittiötuotteista, sekä intohimosta nähdä ympäröivän maailman kaikki kauneus.

Minua harmittaa kovasti etten päässyt viime viikolla osallistumaan kesämalliston lanseeraukseen, olisi ollut upeaa päästä kuvaamaan teille tuotteita ja tunnelmia omalla kameralla. Fanni K:n väki oli onneksi niin ihana, että lähettivät minulle jälkikäteen infopaketin, josta tämän postauksen teillekin nyt kuvineen koostan. Katsokaapa millaisia helmiä heillä on valikoimassaan:

Fanni K sisustusmalliston lanseeraus
Fanni K sisustusmalliston lanseeraus

Uutuusmalliston parhaimmat poiminnat

Tässä oli vain murto-osa siitä mitä kaikkea uutuusmallisto tarjoaa. Iskin silmäni mm. puuvillaisiin mattoihin ja mietinkin että pitäisiköhän sitä kesäksi kokeilla miltä limittäin ja lomittain lattialle rennosti asetellut puuvillamatot näyttäisivät olohuoneessa… Myös roikkuvat ruukut sekä punoskorit ovat ihania. ♥

Uusi sisustusmallisto yhdistelee luonnollisia sävyjä ja kauniita struktuureja
Fanni K sisustusmalliston lanseeraus
Fanni K sisustusmalliston lanseeraus
Fanni K sisustusmalliston lanseeraus
Uusi sisustusmallisto yhdistelee luonnollisia sävyjä ja kauniita struktuureja
Fanni K sisustusmalliston lanseeraus

Maailma on meitä varten – Sinua ja minua!

”Hei, Fanni tässä. Olen ajatellut usein, että haluaisin jollain keinoin kertoa ihan kaikille, miltä maailma minusta näyttää, tuntuu ja kuulostaa. Haluaisitko olla mukana sillä matkalla? Haluaisitko katsoa miten kevään ensimmäiset, hennot lehdet puskevat terhakkaasti itsensä ulos puiden silmuista. Tuntea käsissäsi aallokossa sileäksi muovautuneen kiven, kesäauringosta lämmenneen pinnan? Tahtoisitko aistia puhtaiden lakanoiden tuoksun, kun viileä merituuli leikittelee niiden kustannuksella? Ehkä tahtoisit istua viereeni karhealle rantakalliolle viilenevänä, alkusyksyisenä iltana. Toivon, että tahtoisit. Sillä tämä maailma on meidän. Pysähdytään yhdessä kokemaan kaikki sen pienet ihmeet. Nyt ja tässä. Ei kiirehditä ohi, vaan kuunnellaan. Koska maailma on meitä varten. Sinua ja minua. En malta odottaa, että kohdataan.Sinun, Fanni K”

Lisää tunnelmointia ja ihania tuotteita löydät osoitteesta: ➤ fannik.fi

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Kuvat: Fanni K

Lue myös: ➤ Ajankohtaiset sisustusuutiset


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Fanni K – Uusi suomalainen sisustusmallisto

  1. Voi ihanuus erityisesti tuota kaunista pientä, ihan hirmuisan sympaattista kahvikuppia tasseineen <3

  2. Kivoja tuotteita, mutta miten en noita sinun kodissasi näkisi? Jotenkin niin eri tyylisiä, vai olenko ihan hakoteillä.

    1. Anski: Nuo tekstiilituotteet ovat superihania ja itse kyllä mieluusti sellaisia kotonani näkisin. 🙂 Sohvalle ja sängylle parit torkkupeitot ja miksei muutama tyynykin. Roikkuvat ruukut sopisivat myös meille hyvin, yhtenä vaihtoehtona olisi kiinnittää yksi ruukku keittiön mini-ikkunan eteen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *