Asupostaus – Juhlava jumpsuit

Kaupallinen yhteistyö: House of Brandon

Tilasin House of Brandonilta Make Wayn mustan Elle-jumpsuitin, jonka vetäisen tänä iltana ylleni Lauri Ylösen järkkäämään mediatilaisuuteen. Sopivan juhlava jumpsuit saa jatkeekseen nämä asukuvissa olevat ballerinat, sillä satutin nilkkani alkuviikosta enkä voi korkkareita käyttää…

Juhlava jumpsuit - Asupostaus
Juhlava jumpsuit - Asupostaus
Juhlava jumpsuit - Asupostaus

Elle-jumpsuitin tuotekuvissa malli on huomattavasti pitempi kuin minä ja jännäsinkin ennakkoon miten vaate tulee istumaan päälläni. Lahkeiden kuuluu olla oikeasti vajaamittaiset, mutta minulla ne yltävät nilkkaan asti. Vyötäröllä olevan nauhan avulla sain kuitenkin kurottua haalarin kauniisti ja lahkeetkin näyttävät mielestäni hyvältä ballerinojen kanssa – onneksi housuosa on porkkanan mallinen ja materiaali sopivan ohutta laskeutuakseen luonnollisesti.

Tuotekuvasta poiketen jumpsuittini kangas ei ole laisinkaan satiinimainen ja kiiltävä, vaan pikemminkin mattainen. Jumpsuitin rintamus on itselleni hieman liian avonainen, mutta alustopin kanssa sekin kohta näyttää ryhdikkäältä ja mustan värin ansiosta alustoppini naamioituu osaksi haalaria. 🙂

Juhlava jumpsuit - Asupostaus
Juhlava jumpsuit - Asupostaus

Make Wayn Elle-jumsuit on todella mukavan tuntuinen päällä ja kaiken kaikkiaan mainio ostos. Iltajuhlien lisäksi uskon tälle olevan runsaasti käyttöä ihan tavallisessakin arjessa, kunhan ilmat sallivat ottaa ballerinat ulkokäyttöön… kesää odotellessa! 🙂

Nyt saat -20% extra-alennusta kaikista jo alennetuista House of Brandonin tuotteista, hyödynnä ostoksiisi alekoodi DSOFHS ja päivitä vaatekaappisi arki- ja juhlatarpeet edullisesti!

→ houseofbrandon/supersale

Aurinkoista perjantaita kaikille!4 kommenttia “Asupostaus – Juhlava jumpsuit

 1. Kauniilta näyttää! Itsekkin pidin taannoisissa juhlissa vastaavaa jumpsuittia. Ainoa haaste noissa on wc-käynti ?

  Tiedätkö Miia, haluaisin KOVASTI nähdä sinulla joskus nuden väriset kengät. Joko tennarit, lenkkarit, balleriinat tai korkkarit. Tiedän että se ei ole mukavuusalueellasi mutta ai että se tasapainottaisi mittasuhteitasi! Nuden+mustan yhdistelmään voi lisäksi kivasti lisätä esim.tykkäämäsi punaisen huulipunan ja – kynnet. Kivasti rikkoisi kokonaisuutta.

  Kivoja juhlia!

  1. minna: Tämän haalarin kanssa on onneksi helppo käydä wc:ssä, vyötäröllä on nauhan (ja rusetin) lisäksi piilonappikiinnitys joten haalarin saa nopeasti auki. 🙂

   Nudeja ballerinoja joskus omistinkin, ongelmana on lähinnä nuden / beigen sävy koska olen todella vaaleaihoinen ja ihoni sävy taittaa enemmänkin vaalenakeltaiseen kuin vaaleanpunaiseen. Monet nudet vaatteet ja kengät näyttävätkin siksi vähän hassuilta, ovat kuin haalistuneita vaaleanpunaisia ja ihoni keltaisuus korostuu ikävästi. 😀 Idea on tosin aivan loistava ja jos löydän jostakin oikean sävyiset nudet kengät niin miksempä voisi niitä ostaakin – saisi vähän “pituutta lisää” kun musta kenkä ei katkaisi nilkkaa poikki. 🙂

  1. Anski: Tästä Make Wayn haalarista tykkään enemmän, se yksiolkaiminen on turhan paljastava ja sopii vain juhlatilaisuuksiin koska toisella olkapäällä koristetoppaus antamassa volyymiä. 🙂 Tämä uudempi on vähän hillitympi, helpommin avattava ja riisuttava, ja rennompi päällä – ei tarvitse huolehtia että vilahtaisi jostakin jotakin ylimääräistä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *