Philips Hue LightStrip Plus – Tunnelmavalaistus makuuhuoneeseen

Maalasin makuuhuoneen seinät Tikkurilan Tunto -struktuurimaalilla ikuisuus sitten ja vaikka myöhemmin hioin seinäpinnat sileämmiksi, jäi kohokuviointi kuultamaan paperinvalkoisten maalikerrosten alta. Päivänvalossa ja normaalissa valaistuksessa seinät näyttävät tavanomaisen tasaisilta, eikä niiden eläväisyyttä huomaa paljaalla silmällä kuin vasta siinä vaiheessa kun huoneen valaisee epäsuorasti – vaikkapa tälläisellä Philips Hue LightStrip Plus -valolistalla, jonka kiinnitin Muurame-seinäkaapin päälle viime viikonloppuna… 🙂

Portaattomasti ja langattomasti Hue-mobiilisovelluksen avulla säädettävä värillinen valolista on kytketty wi-fi:n kautta Hue-siltaan ja sitä voi ohjailla sekä erillisenä valaisimena tai osana koko makuuhuoneen Hue-valaistusta. Ylöspäin nouseva valonsäde luo makuuhuoneeseen ihania tunnelmia hyvin himmeästä kajastuksesta lähes kirkasvalolampun tehokkuuteen. Myös värejä voi säätää portaattomasti aina valkoisesta valosta alkaen, tässä muutama hauska värimaailma… 🙂

Seinän ikivanha ja unohduksiinkin hautautunut struktuuripinta korostuu kauniisti ja siitä tukee mieleeni ylväiden jugend-talojen laastitasoitus ja ajanpatina. Huonekorkeuskin on tuossa kaapiston kohdalla piirua vaille 3 metriä, joka korostuu valaistettuna entisestään. ♥

Philips Hue LightStrip -valolistan voi lyhentää haluamansa pituiseksi siihen merkittyjen katkomerkkien mukaisesti. Muurame-kaappien leveys on 156cm ja pätkäisin valolistan poikki 150cm kohdalta. Valolistan pohjassa on valmiina kiinnitystarrat, joiden avulla lista pysyy tiukasti kiinni jopa ylösalaisin esimerkiksi keittiökaappien pohjassa – lue myös postaus miehen keittiöstä, jossa valaistuksena Philips Hue -valolista → Vuokrakodin keittiön uudistus DC-Fixillä

Listan toinen pää kytketään kiinni pieneen valkoiseen muuntajaan, jonka kiinnitin seinäkaapin kylkeen katseilta suojaan. Muuntajasta lähtee johto kohti lattiaa ja pistorasiaa, mutta onneksi se on hyvin huomaamaton eikä erityisemmin pistä silmään.

Tykkään tästä ihan hirmuisesti eikä viime päivien sumuiset sadekuurotkaan haittaa, kun voin fiilistellä “Ibizan auringonlaskua” omassa makuuhuoneessa… 🙂

Tunnelmallista iltaa kaikille!

 * * *

Lue myös: →Philips Hue Color – Iloa ja väriä valaistuksella

*sisältää kaupallisen linkin

Philips Hue LightStrip Plus – Tunnelmavalaistus makuuhuoneeseen” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *