Libby Page: Pinnalla pysymisen taito & kirja-arvonta

Yhteistyössä Kustannusosakeyhtiö Otava

Sain Otavalta luettavakseni Libby Pagen Pinnalla pysymisen taito -esikoisteoksen, joka kertoo 26-vuotiaan Katen ja 86-vuotiaan Rosemaryn kohtamisesta hersyvällä ja paikoin koskettavallakin tavalla. Intoudu mukaan tarinaan ja osallistu kirja-arvontaan, jossa palkintona kolme Libby Pagen uutuuskirjaa kesäpäiviä piristämään! 🙂

Katen elämä on nousujohteessa, hän on juuri muuttanut Lontooseen ja aloittamassa uudessa työpaikassaan toimittajana. Uraorientoitunut sinkkunainen Kate haluaa todistaa sekä itselleen että maailmalle, että hän on alansa huippuammattilainen. Rosemary vuorostaan on kaikkea muuta. Hän on suuria menetyksiä kokenut elämän koulima ikäihminen. Hänelle hyvin rakkaan kirjaston ovet ovat sulkeutuneet toiminnan lakkauttamisen vuoksi ja iloa tuottanut päivittäinen vihanneskauppavierailukin on pysyvästi mennyttä, sillä tilalla hohtavat jo uuden trendibaarin valot. Jäljellä onkin enää maauimala Brockwell – asia joka yhdistää Rosemarya ja Katea – ja senkin tulevaisuus on nyt vaakalaudalla.

Mitä toisiinsa tutustuneet naiset voivat tehdä pelastaakseen rakkaan maauimalansa uuden kuntosalin tieltä, vai voivatko mitään?

Kevyen kesälukemisen kategoriaan kuuluvassa Libby Pagen kirjassa kerrotaan kahden eri-ikäisen naisen ystävyydestä. Kepeydestään huolimatta tarinassa käsitellään myös vakavampia aiheita. Rosemary muistelee kuollutta aviomiestään ja näiden kahden rakkaustarina kaikessa kauneudessaan riipii hetkittäin sydäntä. Kate taas kärsii yksinäisyydestä ja masennuksesta, joka on kuvattu hyvin todenmukaisesti. Kaiken keskiössä on kuitenkin muistojen täyteisen maauimalan pelastaminen ja kimuranttien kiemuroiden ratkaiseminen kahden eri sukupolven viisauksin ja voimin.

Uskallan väittää että viihderomaanina tämä on kesän kärkikastissa, sisältäen runsaasti suuria tunteita, romantiikkaa, ystävyyttä ja hauskoja hetkiä. Juonesta tämän enempää teille paljastamatta suosittelen Pinnalla pysymisen taitoa suoraan sydämestäni! ♥

Nyt kolmella teistä on mahdollisuus voittaa Libby Pagen uutuuskirja ikiomaksi! 🙂 Osallistu arvontaan vinkkaamalla minulle postauksen kommenttiboksiin kesäpäivän kirjasuosikkisi sunnuntaihin 29.7.2018 klo 23:59 mennessä. Hyvät lukuvinkit siis jakoon! 🙂

Arvonta suoritetaan maanantaina 30.7. ja voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Arvontapalkinto postitetaan voittajalle Smartpostin tai Matkahuollon Lähipaketin muodossa.

Aurinkoista kesäiltaa kaikille!

50 kommenttia “Libby Page: Pinnalla pysymisen taito & kirja-arvonta

 1. Dekkareiden ystäville voisin suositella Viveca Stenin kirjoja.
  Elly Griffiths on mielestäni myös hyvä kirjailija (Ruth Galloway-mysteerit).

 2. Tykkään etenkin kesällä hömpästä ja chick-litistä, ja Cathy Kelly ja Sophie Kinsella ovat usein takuuvarmoja. Sain juuri loppuun Eve Hietamiehen Hammaskeijun, joka on jatkoa Yösyötölle ja Tarhapäivälle. Kannattaa ehdottomasti lukaista, luvassa niin kepeitä sattumuksia kuin elämänmakuista pohdintaa siitä, miten yksin jäänyt isä pärjää pienen vauvan kanssa. Tämä Pinnalla pysymisen taito vaikuttaa myös täydelliseltä kesäkirjalta!

 3. Yaa Gyasi: Matkalla kotiin. Todella hyvä kirja. Vaikka aihe paikoin raskas, tekee novellimainen rakenne siitä helppolukuisen.

 4. Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin; Mia Kankimäen erilainen matkakirja, joka vie yli tuhannen vuoden taakse. Kurkistus muinaiseen japanilaiseen kulttuuriin, tätä päivää unohtamatta. Aivan loistavaa luettavaa.

 5. Ääni Cathy Kellyn kirjoille, kannattaa lukea ainakin Kaikki alkoi Pariisista ja Rakkautta rivien välissä. Mukana myös arvonnassa!

 6. Mustosen: Historiallinen romaanisarja. Uusin on Ruokarouvan tytär. Kylläkin ne ensimmäiset neljä osaa olivat parempia. Elämänkerrat: Maarit Tyrkön :Tyttö ja nauhuri sekä Tellervo Koiviston Muistelmat. Kyllä, esiteltykin kirja olisi kiva lukea.

 7. Mielenkiintoisen oloinen kirja!

  Mun yksi suosikkikirjailijoista on Marian Keyes ja tykkään erityisesti hänen “Hurmaava mies”-kirjasta. Siinä on jotenkin hyvät ja mielenkiintoiset katsontakannat ja juonenkäänteet.

 8. Olen lukenut koko hellekesän Stephen Kingin tuotantoa. Onneksi on kirjoja vielä lukematta, kun lämmintäkin näyttää riittävän.

 9. Laura Manninen:Kaikki anteeksi
  Miika Nousiainen:Juurihoito
  Helena Liikanen-Renger: Maman Finlandaise ja Mon Amour
  Malin Persson Giolito:Suurin kaikista

  Nämä olen lukenut tänä kesänä ja kaikkia suosittelen.

 10. Maaret Kallion Lujasti lempeä-kirja. 🙂 Jo muutaman vuoden vanha kirja, mutta sain itse aikaiseksi hankittua vasta nyt, suosittelen!

 11. Luen vähän kirjoja ja jos voitto osuu kohdalle niin mikä kirja tahaansa käy. Kesää on vielä jäljellä joten voisi aloittaa uudelleen kirjojen lukemisen.

 12. Hyvää kesälukemista, nämä luin kuukauden sisään. Erityisesti pidin Honkasalon kirjasta, Moriartyn kirja oli hyvin koukuttava.
  Liane Moriarty: Nainen joka unohti.
  Laura Honkasalo: Vie minut jonnekin.

 13. Oih, tämä näyttää todelliselta kesäkirjalta. Mielelläni lukisin meren rannalla tai Fatboyssa loikoillen. Anna Gavaldan tuotanto on sellaista, jota voi lämpimästi suositella.

 14. Vaikkapa Sophie Kinsellan Yllätä minut… Toimii kesähelteillä.
  Ei todellakaan kevyttä, mutta J. Pekka Mäkelän Hunan pysäyttää monella tapaa.

 15. Anna-Leena Härkösen kirjat ovat suosikkeja, pidän myös Remeksestä ja monista muista kotimaisista kirjailijoista. Mukana arvonnassasi.

 16. Kiitos kaikille osallistujille ja lukuvinkkejä jakaneille. Kirjasin talteen teidän suosituksia ja alan urakalla lukemaan. 😀

  Arvonnan voittajat on arvottu ja Libby Pagen kirjat voittivat omakseen Reija L.L, Tuula Lahtinen ja C. Kelly fani. Onnea voittajille! 🙂

  Voittajiin on oltu yhteydessä suoraan sähköpostitse – mikäli heistä ei kuulu ensi maanantaihin 6.8. mennessä, arvotaan voittaja / voittajat uudelleen kaikkien osallistujien joukosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *