Kimaltavat kesäkynnet glitter-lakalla

Ostin Kissin kolmiosaisen Gradation Polish -kynsilakkapakkauksen*, mutta helteiden uuvuttamana en ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla kimaltavaa liukuvärjäystä paketin ohjeiden mukaan. Sen sijaan olen oikonut mutkat (ja kuivattelut) suoriksi ja sutinut kynsiini pelkkää glitter-lakkaa, joka auringonpaisteessa on varsin näyttävän näköinen…

Kiss Gradation Polish -kynsilakkapakkaus kokemuksia - Omakotivalkoinen
Kiss Gradation Polish -kynsilakkapakkaus kokemuksia - Omakotivalkoinen

Kiss´n lakkoja en ole muistaakseni aikaisemmin käyttänyt ja tykästyinkin kovasti tämän glitter-lakan nopeaan kuivumiseen ja kestävyyteen. Kynsilakka pysyy hyvänä ilman erillistä päällyslakkaa hieman vajaan viikon, joka on halpislakalle jo todella kova suoritus.

Kiss Gradation Polish -kynsilakkapakkaus kokemuksia - Omakotivalkoinen
Kiss Gradation Polish -kynsilakkapakkaus kokemuksia - Omakotivalkoinen

Kirkkaassa lakassa kelluvat kimalteet tulevat pullosta sudin mukana ulos kiitettävän onnistuneesti. Tämä lakka päihittää Lindexin, Lumenen ja Loreal´n vastaavankaltaiset glitterlakat, joilla tytön kanssa olemme viimeisen vuoden kynsiä koristelleet. En tiedä myydäänkö tätä Kiss-pakkauksen kolmosvaiheen hilelakkaa yksittäin, mutta jos onnistut löytämään koko setin niin kannattaa ehdottomasti ostaa ihan jo tuon kimalteenkin takia. ♥

Kiss Gradation Polish -kynsilakkapakkaus kokemuksia - Omakotivalkoinen

Idea tässä Gradation Polish Kitissä* on luonnollinen liukuvärjäys, jossa kynnen kärki kimaltelee hopeisena. Paketissa on selkeät ohjeet ja kunhan nämä lyhyemmäksi juuri leikatut kynteni tästä vähän kasvavat niin kokeilen josko homma onnistuisi minultakin…

Kiss Gradation Polish -kynsilakkapakkaus kokemuksia - Omakotivalkoinen
Kiss Gradation Polish -kynsilakkapakkaus kokemuksia - Omakotivalkoinen

… ja laiskan ihmisen ratkaisuna ehta glitterkin on ihan riittävä, sekä kevyesti suoraan sudilla levitettynä että vaahtomuovisen meikkisienen avulla runsaammin taputeltuna. Suosittelen myös Tokmannin Essence-sarjan hologrammi-hileitä sisältävää geelilakkaa, sepäs vasta onkin kestävää ja yhden Dior-geelilakan hinnalla saa näitä 16kpl. 😀

Kimaltavaa kesäpäivää kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Kokemukseni Essence French Manicure tips -tarroista6 kommenttia “Kimaltavat kesäkynnet glitter-lakalla

 1. Hile- ja glitterlakat on kivoja kesälakkoja, mutta niiden ikävä puoli on poistaminen. Lakka vielä lähteekin, mutta ne hilut jää mulla kynsiin tiukasti.

  Essence- sarja saa multa ison peukun eläinkokeettomuudesta.

  1. Maikki: glitterlakan poistaminen on kieltämättä aikas hankala homma. Itse hyödynnä vanhoja reikäisiä sukkia siihen hommaan, ei hajoa ja hankaa paremmin kuin pumpuli joka menee ihan silsuksi. 😀 vanha pyyhe olisi ihan paras, siinä on sen verran hyvä kitka että kun hetken painaa kynsilakanpoistoaineella kyllästettyä pyyhkeen palaa kynnen päällä niin yhdellä vedolla melkeinpä irtoaa. 😀

 2. Onhan ne hienot, mutta itse en viitsi käyttää glitteriä missään muodosssa, en meikeissä enkä askartelussa. Glitter kulkeutuu peseytyessä mikromuovina suoraan mereen aiheuttaen vahinkoa meren eläimille ja myös ihmiselle, kun mereneläviä syödään. Harmi, että glitteristä on tullut nyt niin “muodikasta” kun samaan aikaan puhutaan paljon mikromuovin haitoista.

  1. Jenny: Glitterin suosio liittyy nyt pinnalla olevaan ysäriin ja sen myötä trendikkäisiin 90´s-elementteihin, kuten paksupohjaisiin kenkiin, vyölaukkuihin, jne. 🙂

   Glitter-lakka ei joudu meillä veden joukkoon, se on pullossa, josta siirtyy kynsille (eikä siis irtoile käsienpesussa) ja aikanaan pumpulissa roskakoriin sekajätteiden joukkoon.

 3. Glitterlakan poistossa paras konsti ei mielestäni suinkaan ole hankaus. Niin tein itsekin ennen, mutta nykyään leikkaan vanulapun neljään osaan, kastelen palaset kynsilakanpoistoaineella läpimäriksi ja sitten painan kynnelle ja annan vaikuttaa ainakin viitisen minuuttia, joskus kauemminkin. Välillä painelen vanua tiiviimmin kynttä vasten. Tämä tarpeeksi pitkä ”liotus” toimii ainakin itselläni paljon hankaamista paremmin. Lopulta glitterien poistamiseen riittää kevyt pyyhkäisy. Kannattaa kokeilla josko tämä toimisi 🙂

  1. Sirusini: Kiitos vinkistä, täytyykin testata kun loppuviikosta poistan nämä hileet kynsistäni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *