Kirppiskiertue: Willan Kirppis Hyvinkää

Kauppakeskus Willan vieressä sijaitsevasta Villatehtaan teollisuuskorttelista Hyvinkäältä löytyy Säästö-Karit -myymälä, jonka yhteydessä toimii myös Willan Kirppis. Varsinainen kirppis ja sen valikoima oli ihan ookoo-tasoa, mutta itse en henkilökohtaisesti pitänyt siitä että Säästö-Karin oma tuotevalikoima oli leviteltynä kirppispisteiden lomaan. En erottanut mikä oli kiina-trokareiden pöytä, mikä tavallisen kirppismyyjän rekki ja mikä Säästö-Karien kamaa, ja siksi pisteitä ropiseekin minulta vain 7/10. Hyppää mukaan tourneelle Willaan ja kerro miltä kirppis sinusta vaikuttaa! 🙂

Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue

Säästö-Karin kanssa samassa tilassa toimiva Willan Kirppis on 2300m2 kokoisella ja 400 pöytää kattavalla repertuaarillaan Suomen suurimpia. Meidän visiitin aikana lähes puolet myyntipisteistä oli kuitenkin tyhjillään, syynä kenties kesälomat ja hirmuinen helle.

Tiloissa toimii myös aidosti vanhaa myyvä Käytetyn tavaran Funktio, videopelien erikoisliike Reload Shop sekä Artuuli.fi shop-in-shop-myymälä.

Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue
Willan Kirppis - Kirppiskiertue

Ihana tuo keltainen emännänkaappi, joka selvästi on nähnyt elämää myös lastenhuoneen kalusteena. Vanhojen tavaroiden osastolta löytyi runsaasti maalaistalon tarvikkeita ja kivoja ajan patinoimia kalusteita.

Willan Kirppis - Kirppiskiertue

Willan Kirppis löytyy Hyvinkäältä osoitteesta Kankurinkatu 8, 05800 Hyvinkää. Avoinna ma-pe klo 10-18, la 10-16 ja su 12-16. Lisätietoja saat täältä → willankirppis.

Seesteistä sunnuntaita kaikille!

Lue myös: Kirppiskiertue – postaussarja


Seuraa myös Instagramissa 

10 kommenttia “Kirppiskiertue: Willan Kirppis Hyvinkää

  1. Täällä tulee käytyä säännöllisesti. Yleensä joka kerta teen jonkun löydön. Tässä ei varsinaisesti ”puitteet” ole kovin houkuttelevat ja sekavuuskin hieman vaivaa mutta tykkään tästä silti.
    Tosi kiva tämä sinun kirppis-sarjasi! Näitä on niin mukava lukea 🙂

    1. Eikku: sijainti on tosi hyvä ja tilankin puolesta mukavan avara paikka tehdä löytöjä. Harmittavan tyhjiä vaan oli myyntipöydät ja perällä ei ollut juuri mitään. Vanhoja tavaroita löytyi kivasti, bensatankkia ja autoihin liittyviä fiftari-juttuja, ja tuo keltainen kaappi oli rakkaus! ❤️ Ehkäpä ensi kerralla on enemmän myyjiä, on varmasti verottanut helle ja loma-aika myynti-intoa ja ajankohta oli vaan huono tällä kertaa. 🙂

      1. Helteellä ei kyllä itsekään jaksaisi alkaa kirppisjuttujen kimppuun. Aina tuolla on ollut pöydät täynnä kun olen käynyt, eli uskon vahvasti kesän nyt tehneen tepposet. Tilan avaruus ja rouheus minua jotenkin kiehtoo tässä paikassa. Siinä on vaan jotain boheemia 😀
        Kiva, kun laitat näitä kuvia. Se on huomenna mentävä tsekkaamaan tuo ”tuoliosasto” 😉

        1. Eikku: Samaa uumoilen minäkin, täytyy ehdottomasti mennä käymään siellä vielä toistamiseen syksymmällä, uskon että pöydät ovat silloin enemmän täynnä – syksy kun on loistavaa kodin raivaamisen aikaa kunhan ensin selviää loman loppumisesta. 🙂

  2. Hei Miia,
    oli mukava huomata kirppiskiertueellasi sinun käyneen Willan Kirppiksellä Hyvinkäällä.
    Lähetin blogisi myös kirppiksen pitäjälle, voi sitten käydä lukemassa ja miettimässä kuinka kehittäisi toimintaa edelleen.
    Minulla on tuo Käytetyn tavaran Funktio osastoni siinä lähellä kassoja. Shop-in-Shop.
    Viikottain tuon uutta ja mielenkiintoista esineistöä menneiltä vuosikymmeniltä.
    Parhain terveisin,
    Pekka

    1. Pekka: kiitokset kommentistasi! 🙂 Kirppis tosiaan oli vierailun aikana aika tyhjillään, mutta se johtunee helteisessä kesästä. Syksymmällä olen tulossa vierailulle uudelleen ja mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea silloin on tarjolla. 🙂

      Kirppiksen järjestely oli mielestäni hieman sekava ja paikoitellen jopa sotkuinenkin, tilan mallin ja koon puolesta tämä voisi helposti olla Suomen parhaimmistoa ja odotukseni olivat korkealla nettisivujen ja kuvien perusteella. Kirppikset elävät omaa elämäänsä ja niitä on hyvin vaikea laittaa arvoasteikolla järjestykseen ihan siitäkin syystä että kirppiksen pitäjä on vain yksi osa kokonaisuudesta, myyjät ovat toinen ja kirppistavarat kolmas. Eloisa ala ja arvostan suuresti kirpputorien pitäjiä, mukavaa on myös se miten kirppisten suosio on kasvanut kohisten ja kertaalleen käytettyjä tavaroita arvostetaan.

      Tunnelmallista syksyn odotusta! 🙂

  3. Heippa! Huomasin pari viikkoa sitten, että tämä kirppis on suljettu kokonaan. Kävin täällä säännöllisesti ja tein välillä hyviäkin löytöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *