Second Hand – Vaatteita rekin täydeltä

Viimeisen vuoden aikana olen tehnyt todella hyviä second hand -vaatelöytöjä itselleni ja tytölleni. Kävin varastosta hakemassa Domon vaaterekkini ja ripustin sen äsken takaisin makuuhuoneeseen roikkumaan ja siihen kaikki parhaimmat aarteeni. Kultaköynnöksen vieressä olevaa etummaista Zaran mekkoa lukuunottamatta kaikki vaatteet ovat käytettynä ostettuja.

Second Hand -vaatteita rekin täydeltä omakotivalkoinen
Second Hand -vaatteita rekin täydeltä omakotivalkoinen
Second Hand -vaatteita rekin täydeltä omakotivalkoinen

On helppo bongailla mieleisiään vaatteita Kontista, Uffista, iCaresta, Femmatorilta ja Fidasta kun kokonaisuuksien punainen lanka on löytynyt. Minun tapauksessani se on musta väri, mekot ja yksinkertaisuus.

En ole vuoteen pukenut ulkoilua ja joulukuun muuttoja lukuunottamatta päälleni housuja tai legginsejä, vaan olen kulkenut mekoissa. Olen aina rakastanut mekkoja ja viimeinkin olen löytänyt oman tapani pukeutua niihin, ilman että tunnen oloni ylipukeutuneeksi.

Mustat paksut sukkahousut yhdistettynä klassisiin malleihin ja erilaisiin neuloksiin ovat tarpeeksi hienovaraiset mutta sopivan rennot, jotta kokonaisuus näyttää kivalta. Nilkkapituisen untuvatakin kanssa mekot ovat ihania käyttää, eikä pitkänkään mekon helma vilku takin alta.

Nyt jatkan siivoilua ja toivottelen teille kivaa iltaa!

Lue myös: 5 vinkkiä onnistuneiden kirppiskauppojen tekoon


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *