Hempeät Roosa nauha -uutuustuotteet Familonilta

Roosa nauha -keräys järjestetään Suomessa tänä vuonna 16. kertaa. Kansainvälinen Roosa nauha -kampanjakuukausi on lokakuu ja virallista Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 12. lokakuuta.

Suomalaisten unien asiantuntija Familon on jälleen mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä lahjoittamalla jokaisesta myydystä Roosa nauha -kampanjatuotteesta lyhentämättömänä kaksi euroa syöpätutkimukseen. Vuoden 2018 kampanjatuotteina on roosan sävyisillä tere-kanttauksella viimeistelty Extralife-sarjan tyyny, roosa Familon Ultra Korsi -pussilakanasetti sekä pehmeästä vohvelista valmistettu Familon Princess Vohveli -käsipyyhesetti.

Familonin 50x60cm kokoinen Extralife -teretyynyn täytekuitu on kehitelty kestäväksi ja litistymättömäksi. Dacron® Extralife -spiraaliontelokuitu menettää vain noin 5% massasta 1001 yön käytön jälkeen, kun muut kuidut menettävät yleensä samassa ajassa noin 25% massasta ja tuesta. Tyynyllä on Allergiatunnus® ja puolikorkeana se sopii kimmoisasta tuesta pitävälle kaikkiin uniasentoihin.

Familon Princess -vohvelipyyhkeet ovat satumaisen pehmeää ja hyvin imevää micro-puuvillaa. Pyyhkeessa yhdistyy vohvelikankaan keveys ja froteen imukyky: pyyhkeen toinen puoli on vohveli- pintainen ja toinen froteepintainen. Roosa nauha -käsipyyhesetti sisältää 2 kpl 50×70 cm kokoista käsipyyhettä, väreinä roosa sekä harmaa.

Syksyn uutuuskuosi Korsi on mukana Roosa nauha -kampanjassa lempeällä roosa-valkoisella kampanjavärityksellä. Ultra Korsi -pussilakanat on valmistettu laadukkaasta puuvillapalttiinasta, joka tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten ja imee hyvin kosteutta. Minimalistisen Korsi-kuosin on suunnitellut Anna Kuukka.

 * * *

Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää kotimaista syöpätutkimusta ja vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voitaisi ehkäistä, hoitaa sekä varmistaa, että jokainen syöpään sairastunut saisi tarvittavaa tukea sairauden eri vaiheissa. Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon tehdyillä lahjoituksilla on vuosien varrella voitu merkittävällä tavalla tukea rintasyöpä-tutkimuksen sekä -hoitojen edistymistä.

Vuonna 2017 Roosa nauha -keräyksessä tehtiin ennätystulos: keräyspostti oli huikeat 2 miljoonaa euroa. Tästä potista 580 000 € saatiin yhteistyökumppanien myydyistä Roosa nauha -tuotteista.

Vuoden 2018 Roosa nauha -keräys alkaa 27.9.2018 ja tuotteet tulevat myyntiin lokakuun aikana ympäri Suomen. Roosa nauhan sivuilta → TÄÄLTÄ löydätte ajankohtaista tietoa keräyksestä.

#roosanauha #roosanauhapäivä #meissäonvoimaa

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille!

*Lähde ja kuvat: Familon, Roosa nauha

2 kommenttia “Hempeät Roosa nauha -uutuustuotteet Familonilta

  1. Noi vohvelipyyhkeet! Hashtag pakkosaada! Eikä tuo pussilakana-tyynyliinasettikään kamala ole. Ylipäätään juuri tuon sävyn vaaleanpunainen on ihan lemppari <3 Ja hyvään asiaan menee osa rahasta <3
    Käytiin tänään tyttöjen kanssa Helsinkiturneella Barbienäyttelyssä ja shoppailemassa Forumissa. Sen kauemmas juna-asemalta ei ekalla kerralla uskallettu. Mutta tulemme varmasti uudemmankin kerran, vaikka etsimme n.tunnin kansallismuseota kartan ja googlemapsin kanssa. Kun googlemapsi oli meitä pyörittänyt ympäri eduskuntataloa aina uudestaan ja uudestaan aloin olla jo aivan tuskastunut ja jalat rakoilla. Sitten joku kansalainen näki hätämme ja kysyi mitä etsimme. Kas, siinähän se museo oli 50m:n päässä ja sitä oltiin lähestytty jo monta kertaa, mutta mä luulin että se torni kuului tuomiokirkolle 😀 En oo ihan paras tyyppi mitä suuntavaistoon tulee 🙂

    1. Maria: äidilläni on kyseisiä pyyhkeitä viime vuodelta ja ovat aivan ihania. Tosi pehmeitä mutta silti imevät hyvin. Olisipa näitä myös kylpypyyhkeinä, ostaisin heti ja antaisin myös äidille lahjaksi. ❤️

      Helsingissä on helppo eksyä ja itsekin olen monesti pyörinyt korttelin ympärillä etsimässä tiettyä paikkaa / liikettä tajuamatta että seison jo valmiiksi sen kohdalla. 🙂 Yksi tällainen oli Lasipalatsissa (siinä Forumin nurkalla toisella puolella tietä) sijaitseva sisustusputiikki Villa Mummola, jonne en millään meinannut löytää ja kartasta navigaattorin avulla selvitin että hitsi, sehön on suoraan selän takana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *