Sohvapöydän paikka & värikäs viikkokimppu

Nyt on nurkat ojennuksessa ja tupa puunattuna! Sain tehtyä vähän extrasiivoushommiakin ja skannasin kaikki kesän aikana postiluukusta tipahtaneet tärkeät paperit pdf-tiedostoiksi tallennuspilveeni. Palkinnoksi ostin itselleni keltaoranssin viikkokimpun, jossa ruusuja ja liljoja, ja sommittelin sohvapöytäni sohvamoduulien väliin…

Värikäs viikkokimppu ja sohvapöydän uusi paikka olohuoneessa
Värikäs viikkokimppu ja sohvapöydän uusi paikka olohuoneessa
Värikäs viikkokimppu ja sohvapöydän uusi paikka olohuoneessa
Värikäs viikkokimppu ja sohvapöydän uusi paikka olohuoneessa
Värikäs viikkokimppu ja sohvapöydän uusi paikka olohuoneessa

Bemzin toimituksessa kadonnut sohvanpäällinen on edelleenkin teillä tietämättömillä ja sen tilalle on tulossa uusi muutaman viikon kuluessa. Jonnekin joudun nyt sitten jemmaamaan päällysteettä jääneen sohvamoduulin Ylen Jenny+ -ohjelman kuvauspäivän ajaksi, koska en halua että se vilahtelee kuvissa.

Luultavimminkin istumme alas olohuoneeseen juttelemaan Jennyn kanssa ja kauhistuttaakin ajatus että sohvapalan rassukka olisi parrasvaloissa kukertavine kankaineen. Kääks, minnehän sen tyrkkään nyt kun varastokoppikin on luovutettu lainaksi eteenpäin… 😀

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Leikkovihreä – Minimalistinen asetelma maljakkoon


Seuraa myös Instagramissa 

8 kommenttia “Sohvapöydän paikka & värikäs viikkokimppu

  1. Mulla on nyt olohuoneen uudelleenkalustus aloitettu. Hankimme jo mustan nahkasohvan ja nojatuolin. Kaikki muu on tarkoitus olla valkoista. Tällä hetkellä katossa on huikea kullanvärinen kynttilälamppuhärpäke. Se lähtee heti kun löytyy tilalle uusi. Eikä tahdo löytyä! Hopea, väritön blingbling, musta, valkoinen….? Mikä sun mielestä olis nyt in, jos ei oteta huomioon niitä pajusta punottuja? Onko sulla kattolamppua?

    1. Mervi: Kylläpä vaikean laitoit… en ole löytänyt kivaa kattovalaisinta joten meillä ei olohuoneessa ole vieläkään lamppuja katossa. 😀 Louis POulsenin Enigma on kiva, mutta vähän pienen puoleinen. Poulsenin PH Snowball olisi täydellinen, mutta hinta vähän turhankin tyyris – en tiedä onko ihan hintansa väärti kivuudessaan. 😀 Normann Copenhagenin kokonaan valkoinen Amp-kattokruunu on tosi näyttävä, muttei silti krumeluurinen. Lamppujen kanssa se olisi modernilla tavalla ylellinen, muttei liian juhlava. Jos puunsävyinen valaisin kiinnostaa, suosittelen kurkkaamaan Normann Copenhagenin Bau-valaisinta. Se on tosi hieno ja tosi trendikäskin. Tällä hetkellä puiset valaisimet ovat ihan ykkösjuttu, mutta itse kannatan enemmän terästä sen ajattomuuden takia. Valaisimet on asia johon haluan panostaa täysillä enkä niiden kanssa lähde trendihömpötyksiin yhtään mukaan. 😀

  2. En muista juuri nähneeni kodissasi keltaista ja oranssia sitrushedelmiä lukuun ottamatta. Viikkopuska näyttää ihanan raikkaalta ja pirteältä!

    Hauska idea lykätä sohvapöytä keskelle sohvaa. Tuo on varmaan paljon käytännöllisempi paikka kuin perinteinen sijainti jos miettii, mihin kuppinsa laskee vaikkapa lukemisen lomassa. Tosin sitä vartenhan löysit jokin aika sitten sen kivan pienen metallisen pöydän. Itse olen mattoihmisiä ja tyhjä puinen lattia näyttää omaan silmään nimenomaan tyhjältä. Mutta kuten aiemminkin on tullut sanottua, tärkeintä on, että itse viihtyy kotonaan.

    Millaiset välit sinulla on naapureihin eli saisitko lykättyä sohvamoduulin heille päivähoitoon?

    Tsemppiä kuvauksiin!

    1. Hippu-76: joskus muinoin oli oranssi tyynynpäällinen ja kynttilä, olisikohan vuosi ollut 2013… ? Värit oikein loistaa valkoista vasten, kimppu tosin jo alkoi kuukahtamaan ja siirsin liljat ja isot ruusut parvekkeelle maljakkoon – toimii muuten mustan keskelläkin upeana väripilkkuna! ❤️

      Kuvaukset on ohi ja vitsit miten kivaa oli! Jännitys oli aamulla tosi pahana ja mietin että mihin olenkaan mennyt taas suostumaan, miksi teen tän itselleni ja kiusaan hermoromahduksen partaalle. ? Kuvausporukka ja Jenny oli aivan ihania ja jännitys hävisi melkein kokonaan jo aamulla kun aseteltiin kuvauskalustoa paikoilleen. Enpä olisi arvannut miten iso tällainen projekti onkaan, ei ollut mitkään pienet vehkeet heillä mukana. ? Ihana nähdä valmis lopputulos aikanaan, juttua ainakin riitti ja höpöttelimme Jennyn kanssa lennokkaasti aiheesta ja sen vierestäkin. ?

      Kiitos tsempistä, olet ihana! ?

    1. Nanna: pöytä ei jäänyt tuohon, siirsin sen omalle paikalleen takaisin ja yhdistin sohvapalat. Tämä oli hyvä ratkaisu sillä päädyimme Jennyn kanssa juttelemaan soffalle ja kuvauskalusto ympärillä vei ison tilan kaikista suunnista (paitsi selän takaa). ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *