Siivousmotivaatiota: To-do-listoja & siivousvideoita

Tein eilen suursiivouksen koko kotiin ja päästäkseni oikeanlaiseen siivousmoodiin kirjoitin pitkäksi venähtäneen to-do-listan kaikista niistä askareista, jotka halusin saada päivän aikana aikaiseksi. Pienestä purosta kasvoi iso joki ja lopulta listalta löytyi pakastimen sulatusta, pesukoneen puhdistusta ja saunan pesuakin, tulipa myös imuroitua keittiökaappien sokkeleidenkin takaa samalla vaivalla kun konttasin jynssäämässä kaappien ovia. Johdoton ja joka paikkaan mahtuva varsi-imuri on sellainen innovaatio, josta keksijänsä ansaitsisi kunniamerkin! 🙂

Extrainspiraationa katselin aamukahvin aikaan Youtubesta siivous- ja tavarankarsimisvideoita, joihin olen jäänyt totaalisesti koukkuun. Omaa raivausurakkaansa läpikäyvä Messy Minimalist on yksi lemppareistani ja suosikkieni joukkoon mahtuu myös monia yksittäisiä siivous- ja raivausvideoita, joista poimin teille pari näytille. 🙂

Totaalinen vaateraivaus

Todella innostava video, joka kuvaa samaa tilannetta jossa itse olin vuonna 2008. Vaatekasani oli aikalailla samaa kokoluokkaa ja lopputuloskin on kuin yks yhteen. Tämä antaa osviittaa siitä miten paha tilanne minullakin joskus oli ja mistä kaikki sai alunsa. 🙂

 * * *

Koko kodin siivousprojekti

Nopeutettu siivousvideo jossa kolutaan läpi koko koti. Motivaation nostattaja parhaimmasta päästä eikä ihme että videolla on jo melkein 2 miljoonaa katselukertaa! 🙂

 * * *

Lastenhuoneen siivous ja raivausurakka

Tämä on jokaiselle lapsiperheelle tuttu juttu, huone sotkussa ja täynnä kaikenlaista pientä silsua ja krääsää. Äiti pistää hihat heilumaan ja huone näyttääkin kohta jo ihan toisenlaiselta! Kelasin äidin alkupölinät pois ja videossa hypätään suoraan asiaan! 🙂

 * * *

Extreme-iltasiivous

Mitä äiti tekee kun muu perhe nukkuu? No siivoaa tuvan kuntoon omassa rauhassaan. 🙂 Näin itsekin tein silloin kun tyttö oli pieni, hermoloma suorastaan kun sai rauhassa touhuta ja laitella paikkoja kuntoon kuulokkeissa soivan musiikin tahdissa… 🙂

 * * *

Makuuhuoneen siivous

Pakkohan se oli itsekin liittyä pikasiivoojien Tube-kerhoon ja viime kesänä julkaisin makuuhuoneen siivouksesta nopeutetun Speed Cleaning -videon. Jos teitä kiinnostaa motivoitua ja inspiroitua tälläisistä videoista niin julkaisen niitä ihan mielelläni. Vähän harmittaa etten eilen tajunnut laittaa kameraa pyörimään samalla kun huseerasin rättien, moppien ja imurin kanssa. 🙂

 * * *

Ihanaa illanjatkoa ja inspiroivaa ensiviikkoa kaikille!

2 kommenttia “Siivousmotivaatiota: To-do-listoja & siivousvideoita

    1. Nakke: kyllä miehetkin siivoaa, ja hyvin siivoaakin. ? Hyvä puoli minimalistisessa sisustuksessa on se ettei suursiivoukseenkaan mene kuin pari tuntia saunan pesuineen, hamsterivuosinani ei riittänyt edes viikonloppu kun puolet ajasta meni tavaroiden siirtelyyn. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *