Testissä STARSKIN The Gold Mask VIP -luksusnaamio

Lupasin kertoa teille mitä Starskinin ylistetty The Gold Mask VIP™ -kasvonaamio saa aikaan ja kyllähän se todella osoittautui olevan maineensa veroinen, ellei jopa parempikin. ♥

STARSKIN Bio-Cellulose The Gold Mask VIP™ -arkkinaamio on valmistettu luonnollisesti fermentoidusta, vitamiinipitoisesta kookosvedestä ja kyllästetty täyteläisellä seerumilla, joka koostuu parhaista raaka-aineista.

Todistetusti tehokkaasti ihoa hoitava iltahelokkiuute (56 %) tekee ihosta samettisen pehmeän ja sen huomasi välittömästi naamion jälkeen. Puhdas kolloidinen kulta häivyttää jo ilmaantuneita ryppyjä sekä juonteita, ja ihon UV-vaurioita. Neidonhiuspuun lehtiuute vuorostaan auttaa tehostamaan kollageenituotantoa. Adenosiini kiinteyttää ihoa ja silottaa ryppyjä, kudzu-kasvin juuriuute kirkastaa ja tasoittaa ihonväriä.

Pesin kasvot normaaliin tapaan ja annoin kuivahtaa kunnolla ilman pyyhintää, jonka jälkeen asettelin The Gold Mask VIP™ -naamion paikoilleen. Muista kokeilemistani kangasnaamioista poiketen tämä kultamaski on pakattu suojakelmun sisälle, se on ohuempi, mukautuvampi ja miellyttävämmän tuntuinen.

Annoin naamion vaikuttaa noin 30 minuuttia, jonka jälkeen hieroin kasvoille jääneet hoitoöljyt kevyesti pyörivin ja ylössuuntautuvin liikkein ihoon. En tiedä mikä tai mitkä vaikuttavista ainesosista lopulta saivat aikaan todellisen heleytyksen ja faceliftin, mutta naamion jälkeen kasvojen iho oli selvästi sileämpi, pehmeämpi ja väriltään tasaisempi. Otsarypyistä ei näkynyt enää jälkeäkään, ihohuokoset olivat kadonneet näkyvistä (myös nenän päältä) ja poskien punertavat läiskät hävisivät. Iho tuntui pehmoiselta mutta kiinteältä ja väitän että nuorruin vähintäänkin viidellä vuodella. 🙂 Jopa mies huomasi jotain tapahtuneen ja kysyikin olenko laittanut jotain meikkiä. 😀

Naamion 16,50€ hintalappu on mielestäni suolainen, mutta rahalle kieltämättä saa myös vastinetta. Jos hinta olisi edes hitusen edullisempi, en muita naamioita enää ostaisikaan. Tuohon hintaan en kuitenkaan ihan joka viikko (saati kahdesti viikossa) raaski näitä käyttää, mutta aina silloin tällöin aion kyllä jatkossakin hemmotella itseäni luksustason naamiolla. 🙂

Nyt ymmärrän miksi Hollywoodissa julkimot näyttävät niin hyvältä myös meikittä, heillä kun tälläiset luksusnaamiot ovat käytössään harvase päivä. 😀

Suurella ilolla ja tyytyväisyydellä suosittelen kokeilemaan The Gold Mask VIP™ -naamiota, mutta varoituksen sanasena on myönnettävä että tämän naamiotestaamisen jälkeen Mizon ja vastaavien edullisten naamioiden käyttönautinto lässähti – eihän niillä pääse lähellekään Starskinin kultanaamion tuomaa lopputulosta ja ihon heleyttä. 😀

Lepoisaa lauantai-illan jatkoa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *