Kuukauden shoppailut: Syyskuu 2019

Kirjoittelin teille eilen illalla elokuun shoppailuista ja samaan hengenvetoon kävin läpi kaikki syyskuunkin kuitit ja ostokset. Tässäpä vielä nämä loput shoppailut teille luettavaksi ja myöhemmin päivällä on tulossa vielä toinen postaus, jossa pääsette kurkistamaan remonttikohteen keittiön laatikoihin ja säilytysratkaisuihin.

Yozen lastenvaatteet 2019

Uusia lastenvaatteita

Syyskuussa shoppailtiin vaatteita ja pituutta hujahtanut tyttö tarvitsi mm. uuden talvitakin, kenkiä sekä housuja. Kotimainen YOZEN on yksi suosikkimerkeistäni ja tytölle tilasin heidän verkkokaupastaan kahdet legginsit, trikoopaidan sekä pehmoisen Katakana-collegen. Tytön vaatteet olivat niin ihanan näköisiä ja tuntuisia, että ostin myös itselleni ikiomat logo-legginsit sekä mustan collegen – nyt ollaan tytön kanssa ihan samiksia ja Brotherin tarratulostin-videolla nuo uudet vaatteet näkyvätkin meidän päällä. 🙂

Katso meidän askarteluvideo asuineen täältä: Videopostaus-tarratulostin

Reima Satu untuvatakki lasten 2019

Ihana Reima untuvatakki

Pakkasilmoja varten ostin tytölle Reima Satu-untuvatakin koossa 152cm, paksumman pipon, lämpimät sormikkaat ja Zaran eettisemmän Join Life -lastenmalliston nahkaiset saappaat. Lisäksi tyttö sai kahdet uudet farkut, joiden alle mahtuu ohuet puuvillalegginsit tai sukkahousut, kummat nyt milloinkin ovat puhtaana.

Syksyn vaatevinkki hyvalaatuinen ribbipoolo edullisesti omakotivalkoinen

Shampoota ja pooloja

Itselleni ostin kolme ribbipooloa, kaksi mustaa ja yhden vihreän. Kovasti kehuja saanut Isabella Löwengripin proteiinishampoo* ja hoitoaine* tuli ostettua myös, mutta näitä en enää toiste osta. Kokemus oli pettymys, hiukset takkuuntuivat eivätkä ne olleet oikeastaan edes paremmin muotoiltavatkaan, vaikka tuotekuvauksessa niin lupailtiin. Onneksi sain käytettyä nämä jo loppuun – eivät sopineet hiuslaadulleni lainkaan!

Lue lisää täältä:Isabella Löwengrip kokemuksia

Starskin kasvonaamio wolford sukkahousut kokemuksia omakotivalkoinen kuukauden shoppailut

Kasvonaamioita ja sukkahousuja

Samalla kauppareissulla ostin myös mustat 70 denierin Wolford-sukkahousut ja Starskin kasvokuorinnan* ja –hyaluronihapponaamion*.

Sukkahousuissa halusin panostaa laatuun ja suosia eurooppalaista valmistusta, voiden olla varma siitä että sukkahousujen värjäyksessä ei ole käytetty epämääräisiä väriaineita eikä niiden valmistuksessa ole epäeettisyyttä. Yksien Wolfordien hinnalla olisi tietysti saanut jopa 6kpl massamuotitalojen halpissukkahousuja, mutta minulle riittää yhdet hyvät. Monta kertaa ovat nämä Wolford Opaque 70 -sukkikset jo olleet käytössä ja pesupussissa pestynä ne ovat säilyneet uudenveroisena. Samassa ajassa olisin jo rikkonut vähintään yhdet halpissukkahousut ja loput olisivat nukkaanuneet enemmän tai vähemmän epäsiisteiksi.

Lue kokemuksistani Starkin-naamioista täältä: ➤ Testissä Starskin Gold Mask

Luppaset nalle sisustustyyny musta keinonahka omakotivalkoinen

Syyskuun sisustusostoksia

Syyskuun ainoa sisustukseen liittyvä lisäys on maailman suloisin Luppaset-sisustustyyny, jonka sain heiltä yhteistyön merkeissä. Musta keinonahkainen nallukka asustaa tytön sängynpäädyssä unikaverina. ♥︎

Mielikuvani oli että syyskuussa ostin valtavasti kaikkea ja olen yllättynyt ettei shoppailulista tämän pitempi ollutkaan. 🙂 Ostaminen on pyörinyt mielessä syyskuusta alkaen aika paljonkin, osittain remontin takia, mutta myös Habitare-messujen ja kaikkien ihanien syysuutuuksien ja -lanseerauksien ansiosta. Oma sisustus on syyskuusta asti ollut enemmänkin purkutilassa – seinää on kaatunut, tavaraa on karsittu ja tytön vielä kevätpakkasilla käytössä olleet ulkovaatteetkin piti korvata paria kokonumeroa isommilla.

Sen pituinen se, ja myöhemmin päivällä pääsette katsomaan miten remonttikohteen keittiössä on hyödynnetty säilytystila ja huomioitu kokkailevan ja leipovan pariskunnan tarpeet!

* * *

Lue myös eilen julkaistu Kuukauden shoppailut -postaus sekä sarjan aikaisemmat osat:

Kuukauden shoppailut: Elokuu 2019

Kuukauden shoppailut -postaussarja

Ihanaa perjantaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *