VAIN TÄNÄÄN: Kaikki kodin tuotteet -20% – Stockmann.com

Kaupallinen yhteistyö: Stockmann Oyj

Stockmannin Black Weekend huipentuu sisustajan silmissä napakymppiin, sillä tänään sunnuntaina koko kodin osaston tuotevalikoimasta saa -20% alennusta. Mitä tahansa omalla ostoslistalla onkaan, löytyy se takuulla Stockmannin valikoimasta – alennuksen saa kaikista kodin tuoteryhmistä: kalusteet, valaisimet, tekstiilit, astiat, keittiövälineet, kodinkoneet jne.

Stockmann kynttelikkö valkoinen tunnelmavalo keittiö
Stockmann kynttelikkö valkoinen tunnelmavalo keittiö

Keittiön pikkuikkunalla valaisee Stockmannin jouluosastolta löytämäni kaunis ja ajaton Star Trapp 7 -kynttelikkö. ♥ Verkkovirralla toimivassa klassisessa kynttelikössä on seitsemän kynttilälamppua ja 1,8 metrin mittainen valkoinen johto virtakatkaisimella. Kynttelikkö on valmistettu puusta ja sitä on saatavana kolmessa eri värissä, puunsävyisenä, mustana, sekä valkoisena.

Stockmann kynttelikkö valkoinen tunnelmavalo keittiö
Stockmann kynttelikkö valkoinen tunnelmavalo keittiö

Keittiön tasolla olevat BEdesignin Lily-kulho, Opan teräspannu, Eva Solon suolamylly sekä Moccamasterin kahvinkeitin löytyvät niin ikään suosikkikauppani Stockmannin valikoimasta, kuten myös monet muut meidän kotoa tutut kalusteet, valaisimet, tekstiilit ja sisustustuotteet. 🙂

Stockmann Black Weekend kodin tuotteet alennus

Stockmannin Black Weekend -etuna kaikki kodin osaston tuotteet tänään sunnuntaina -20%! Hyödynnä poikkeuksellisen kattava alennus kodin kaunistukseen, tarpeiden täyttämiseen ja ajattomiin joululahjahankintoihin!

→ stockmann.com/kodin-ale20

Itse näpyttelin tilauksen sisään jo päivällä ja ostin itselleni täydellisimmän ja kivoimman joululahjan, By Lassen Centerpiece -kulhouutuuden! ♥ Millähän sitä malttaisi pitää hyppyset erossa tuosta paketista jouluaattoon asti… 🙂

Tunnelmallista sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia “VAIN TÄNÄÄN: Kaikki kodin tuotteet -20% – Stockmann.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *