Koristeltu huonekuusi & lumihunnutettu minikuusi

Joulupuita on meillä jo kaksi – joulupalloilla koristellun huonekuusikombinaation lisäksi olohuoneen pöydältä löytyy juuttipussiin kääritty lumihunnutettu minikuusi… ♥︎

Valkoinen joulu sisustus joulukuusi omakotivalkoinen

Valkoinen joulu sisustus joulukuusi omakotivalkoinen

Valkoisella lumispraylla suihkitun minikuusen ruukun ympärillä on juuttikankaasta somittu pussukka ja ajattelin ostaa vielä yhdet pienet patterivalot pikkukuusen ympärille kieputettavaksi. Patterikotelon saa kätevästi piilotettua juuttikankaan sisälle, täytyy vaan kastellessa olla varovainen ettei vesi pääse livahtamaan patterikotelon sisään.

Valkoinen joulu sisustus joulukuusi omakotivalkoinen

Ai että miten tykkään verhoissa roikkuvista valosarjoista. ♥ Olen ottanut niistä varmaan jo sata kuvaa (kaikista mahdollisista ilmansuunnista ja kuvakulmista) ja osa kuvista on päätynyt tänne blogiinkin. Verhovalot ovat niin iso osa kodin koko tunnelmaa, ettei niiltä oikein voi välttyäkään – kotikolmiomme kun on lasisten väliovien myötä kuin yhtä suurta tilaa. 🙂

Valkoinen joulu sisustus joulukuusi omakotivalkoinen

Kuten ehkä huomasittekin, on Muuramen taso palannut takaisin alkuperäiselle paikalleen peura-hyllyn alle ja sohva vastapäiselle seinälle. Tyttö toivoi joululahjaksi pientä freesausta huoneeseensa ja sitä tässä parhaillaan suunnitellaan yhdessä, jonka takia myös olohuone palasi takaisin vanhaan järjestykseensä. ♥︎ Idea tytön sisustustoiveeseen tuli viikonloppuna valmistuneen lastenhuone-muutosprojektin kuvamateriaalista… huomenna pääsette näkemään mistä on kyse, sillä 2-osaisen muutosprojektin ensimmäinen postaus tulee uunista ulos. 🙂

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!


Lue myös: → Joulukoristeltu huonekuusi edition 2018

Lue myös: → Jouluinen kukkakimppu – Havuja ja heinää

Lue myös: → Ideoita jouluiseen sisustukseen

2 kommenttia “Koristeltu huonekuusi & lumihunnutettu minikuusi

  1. Valkoista ja luonnon väriä löytyy meidänkin joulussa. Punaista myös hieman. Vähäinen koristelu on todella kaunista. Itse en tänä vuonna koristele paljon, mutta valkoinen kuusi meillä pitää olla aina koristeltuna. Todella tunnelmallisen näköistä teillä.😀

    1. Pitju: Kiitokset! <3 Ripaus punaista näyttää teillä varmasti tosi kauniilta, meillekin sitä harkitsin pari viikkoa sitten mutta totesin että vihreä ja valkoinen riittävät tänä vuonna oikein hyvin. 🙂 Viime vuonna oli ripaus sinista näiden joukossa Suomi100 kunniaksi ja kenties ensi jouluna nähdään taas jokin tehostevärikin klassisen valkoisen ja vihreän kanssa yhdistettynä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *