Onko tavara uusi läski?

Tulevana maanantaina se viimein koittaa – Jenny+ -ohjelman tuorein jakso tulee ulos eetteristä Yle TV2 -kanavalta ja Yle Areenasta. Jakso on nimetty raflaavasti “Tavara on uusi läski” ja ohjelmaa luotsaavan mediapersoonan Jenny Lehtisen kanssa keskustelemme kyseissä jaksossa minimalismista, kotihäpeästä, tavaran karsimisesta ja siitä millaista arki entisellä hamsterilla (eli minulla) nykyisin on. 🙂

Jenny plus onko tavara uusi läski minimalismi vrt maksimalismi

Jenny plus onko tavara uusi läski minimalismi vrt maksimalismi

Vähän jännittää millaisia pätkiä ovat ohjelmaan poimineet, sillä koko päivän kestäneistä kuvauksista jäi taskuun varmasti kaikenlaista hassutteluakin, vaikka jaksossa käsiteltävä aihe itsessään toki vakava onkin. 🙂 Toissa päivänä ilmestyneen 5. jakson “Kukaan ei ole riittävän kaunis” (voit katsoa jakson → TÄÄLTÄ) lopussa olikin jo pieni teaseri ensi viikon annista ja pätkän perusteella luvassa on nauruntäyteisiä hetkiä ylisiistin aterinlaatikkoni ääressä. 😀

Jenny plus onko tavara uusi läski minimalismi vrt maksimalismi

Jenny plus onko tavara uusi läski minimalismi vrt maksimalismi

Katso kaikki ajankohtaisia ja kipeitäkin aiheita Jenny+ -ohjelman kolmannen kauden jaksot kätevästi Yle Areenasta ja ole valmiina ensi maanantaina kun oma jaksoni pärähtää tuutista ulos! 🙂

→ areena.yle.fi/jenny+

Kivaa illanjatkoa kaikille!

Kuvat: Yle / Jenny+

Lue myös: → Tavara, minimalismi, kotihäpeä & keräily

2 kommenttia “Onko tavara uusi läski?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *