Tokaluokkalaisen talvivaatteet – Lasten ALE -40% House of Brandonilla

Kaupallinen yhteistyö: House of Brandon

Tokaluokkalainen alkaa olla siinä iässä että talven vaatetuksesta on joutunut vääntämään jo vähän kättäkin. Teini-ikäisten muoti-ilmiö avonainen takki ja pää ilman pipoa houkuttelisi 8-vuotiasta tyttöä jo kovasti, mutta leikit ulkona ovat edelleen sellaisia ettei muodikkaasti alipukeutuneena ole mitään asiaa lähteä kotiovea pitemmälle. Katselimme yhdessä House of Brandonilta lasten ulkovaatteita ja tyttö sai valikoida mieluisensa asukokonaisuuden sillä ehdolla että vaatteet menevät mukisematta päälle… myös äidin valvovan silmän ulottumattomissa. 🙂

REIMA WINTER JACKET TALVITAKKI OMAKOTIVALKOINEN ASUPOSTAUS

Tyttöjen osastolta löytyi neidin mielestä superhieno tummansininen Reimatec Winter Jacket Silda Navy -talvitakki, joka on täynnä avaruusmaisia pyörylöitä. Pyöreät kuviot toimivat heijastimina ja testasimme niiden toimivuutta siskoni auton valokeilassa –  ja jestas sentään miten koko takki hohti pimeydessä! Lasten ulkovaatteissa turvallisuus ja kestävyys ovat äärimmäisen tärkeät kriteerit ja pakko sanoa että tämä kyseinen takki on suorastaan lottovoitto – tyttö kun on tässä loppuvuoden aikana ehtinyt hukkaamaan jo neljä heijastinta, eikä uuden takin myötä asiaa enää tarvitse murehtia. 🙂

REIMA WINTER JACKET TALVITAKKI OMAKOTIVALKOINEN ASUPOSTAUS
REIMA WINTER JACKET TALVITAKKI OMAKOTIVALKOINEN ASUPOSTAUS
REIMA WINTER JACKET TALVITAKKI OMAKOTIVALKOINEN ASUPOSTAUS

Tyttö toivoi saavansa täksi talveksi kapeampilahkeiset ulkoiluhousut ja Reiman mustien Idea Softshell Pants -housujen tuotekuvaus oli niin vakuuttava että päätin perinteisten paksujen toppahousujen sijaan tilata hänelle toiveensa mukaiset pillimmät pöksyt.

Reiman Softshell-housut on valmistettu teknisestä materiaalista joka pitää tuulen ja kosteuden ulkona ja lämmön sisällä. Tekninen kolmikerrosmateriaali on hengittävä ja sisäpinnan fleece tekee housuista tytön omien sanojen mukaan tosi lämpimät. Säädettävä vyötärö on lisäplussaa ja saa housut istumaan mukavasti myös leikkien tiimellyksessä. Vyötörö on takaa korkeampi kuin edestä, mikä on liikunnallisille lapsille lähes välttämättömyys. Vanhan ajan vanutäytteiset toppahousut eivät automaattisesti olekaan siis aina lämpimämmät – materiaalit ja lämmönvarastointikyky merkitsevät enemmän kuin fyllinki. 🙂

REIMA WINTER OVERALL TALVIHAALARI OMAKOTIVALKOINEN ASUPOSTAUS
REIMA WINTER OVERALL TALVIHAALARI OMAKOTIVALKOINEN ASUPOSTAUS

Suurena yllätyksenä tyttö tykästyi myös kokohaalariin ja minä tietysti riemusta tuulettaen klikkasin tyylikkään näköisen tummanharmaan haalarin ostoskorin kautta kotimatkalle, sillä mikään ei ole kivempaa ulkoleikeissä kuin kokonainen talvihaalari ja huolettomuus (jos sitä lunta tulisi kunnolla joskus tänne eteläänkin). 🙂

Kovaa kylmyyttä kestävä Reimatec Winter Overall Vuoret Melange Grey -toppahaalari on teipattu ja saumojaan myöten vedenpitävä. Talvihaalarin materiaali on lisäksi tuulenpitävää ja hengittävää, joten lapsi pysyy lämpimänä ja kuivana hikoilematta. Sileä polyesterivuori luistaa hyvin pukiessa eikä tarraa kiinni alempiin vaatekerroksiin. Haalarissa on säädettävä vyötärö ja hihansuut, sekä kestävät vahvikkeet lahkeensuissa. Vahvikkeet on ommeltu kantapään kohdalta kiinni haalarin ulkokerrokseen, jolloin lahkeet eivät pääse luiskahtamaan kengän alle ulkona juostessa ja temmeltäessä.

Haalarin materiaali on likaa hylkivää, mutta sen voi silti pestä ja kuivatakin koneessa. Heijastavat yksityiskohdat viimeistelevät tämän toiminnallisen ja huippulaadukkaan talvihaalarin, joka muotoilultaan sopii myös vähän vanhemmillekin lapsille (sekä aikuisille jos olisi kokoja!). 🙂

REIMA WINTER OVERALL TALVIHAALARI OMAKOTIVALKOINEN ASUPOSTAUS

House of Brandonin talviale on alkanut ja nämäkin kaikki Reiman talvivaatteet löytyvät aleosastolta tuntuvaan -40% alehintaan. Vielä ehdit hankkimaan pehmeää pakettia pukinkonttiin, joten kurkkaa lasten alevalikoima täältä:

→ houseofbrandon/ lapset-talvi-ale

Kivaa perjantaita kaikille!


4 kommenttia “Tokaluokkalaisen talvivaatteet – Lasten ALE -40% House of Brandonilla

    1. N: meillä on 134cm. Reimalla on vähän reilummat koot kuin esim H&M:llä ja Reima on valmiiksi mitoittanut vaatteet niin että sinne alle mahtuu paksumpikin pörröcollege alle. 🙂

    2. Reiman vaatte3issa on valmistajan mukaan kasvunvaraa noin 6 cm. Jos lapsi on syksyllä noin 104 cm ja hoikka tai normaalivartaloinen, koon 104 haalarin pitäisi mahtua hänelle koko talven.

      1. Kokotaulukosta: Pitää varmasti paikkaansa, riippuen vaatteesta. Nämä kapealahkeiset ulkoiluhousut eivät suurella todennäköisyydellä tosin mahdu enää keväällä lopputalvesta tytölle jos kasvaa samaa vauhtia kuin tähän asti, mutta takki mahtunee aika varmasti koko talven kasvusta huolimatta. 🙂 Lisäksi takin ja toppapuvun kiristyssäädöt selässä ja takin helmassa antavat lisää liikkumavaraa kasvullekin. Reima on meillä ihan ykkösmerkki ja toinen jonka ulkovaatteiden laadusta ja kaavoituksesta tykkään on Icepeak.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *