Kauniit joululahjapaketit – Ruskeaa, valkoista, juuttia, havuja & käpyjä

Kaikki joulun lahjat on ostettuna ja nyt myös paketoituna, jippii! Halusin tänä vuonna panostaa paketointiin vähän enemmän ja tavallisen saksilla käherrettävän lahjanauhan sijaan kieputin pakettien ympärille reilusti juuttinarua ja asettelin koristeiksi havuja ja käpyjä.

Joululahjojen paketointia voimapaperi juuttinaru valkoinen hajut

Joululahjojen paketointia voimapaperi juuttinaru valkoinen hajut

Halusin ehdottomasti paksua valkoista lahjapaperia ja onneksi sitä löytyi lopulta Sinooperista kun kaikki muut kaupat olin ensin ehtinyt koluamaan läpi. 🙂 Samaisesta kaupasta löytyi myös naturellinruskeaa lahjapaperia ja juuttinarua.

Suunnitelmissa oli tehdä myös pakettikortit itse kartongista tytön kuviosaksien avulla ja tarratulostintani jouluntoivotuksiin hyödyntäen, mutta päätin oikaista tässä ja ostin Tigerista nipun erilaisin tekstein varustettuja pikkukortteja. Korttien takapuoli on nimikointia varten onneksi valkoinen ja lahjansaajat joutuvatkin aattona arvuuttelemaan minkä muotoinen paketti kenellekin mahtaa kuusen alta löytyä, sillä kuusen alle ei ole lupaa mennä tänä jouluna ennakkoon hypistelemään kahden helposti särkyvän lahjan takia.

Joululahjojen paketointia voimapaperi juuttinaru valkoinen hajut

Joululahjojen paketointia voimapaperi juuttinaru valkoinen hajut

Olin säästänyt pari pientä postin tuomaa pakettiboksia ja yhteen niistä sujautin sisälle kummitytön lahjan. Erillistä käärettä ei mielestäni edes kaivattu ja kieputinkin juuttinarua reilusti suoraan pahvilaatikon ympärille. Lumisade on helppo tuunata liimasta ja mistä tahansa valkoisesta jauheesta kuten luomiväristä, jauhoista tai suolasta. Minulla käytössäni oli tytön liimapuikko, jota sivelin kevyillä vedoilla havujen ja käpyjen pintaan ja ripottelin päälle varovaisesti leivinjauhetta ja suolaa. Anna liiman kuivua kunnolla ennen kuin ravistelet ylimääräiset lumihippuset pois.

Tänä jouluna ei tarvinnut paketoida ainuttakaan hankalan muotoista lahjaa, sillä jokainen lahja oli jollakin tapaa kantikas, lukuunottamatta kummitytön jouluyllätystä jonka sujautin patenttiratkaisuna pieneen pahviboksiin. Nyt on jouluvalmistelut niin hyvällä mallilla että hymyilyttää. 🙂 Sen kunniaksi taidankin ottaa piparitaikinapaketin pakastimesta sulamaan ja kilauttaa siskolle josko ehtisi näin itsenäisyyspäivän aattona kylään iltakahville.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Kauniit joululahjapaketit – Ruskeaa, valkoista, juuttia, havuja & käpyjä

  1. Minä olen laittanut lahjan sitä mukaa kuusenalle, kun sen olen paketoinut. Ne on osa joulun koristeita. Muutama lahja pitää vielä hankkia ja sitten ei ole muuta kuin ruoka ja joulu voi alkaa. Olen ostanut lahjan itselleni ja myös paketoinut sen.🤗🎅🏾

    1. Pitju: Meillä myös sama, lahjat ovat osa koristelua. Tänä vuonna tosin laitan lahjat kuusen alle vasta viime tipassa sillä siellä on pari sellaista pakettia jotka eivät saa missään nimessä mennä rikki. Minullakin on lahja itselleni itseltäni, By Lassen ihana Centerpiece odottelee paketoituna aattoa. 😀 😀

      1. Minä ostin itselleni Design lettersin valkoisen kupin etunimeni ensimmäisellä kirjaimella. Lautanen jo löytyykin. Minkä kokoisen kulhon ostit, vai haluatko vielä paljastaa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *